1 aylık 2 aylık olmuyoo hesaplamalar nasıl oluyor cidden bana göre 1 aylık 2 aylık öyle yani
8 Ocak canım teşekkürlerA AloeeVeraa ,dombili_xl , @Celine0719 , Ardnlina , Uzmankezban , isisxz , morcivertkedi
Kızlar listede bat tarihleriniz yazıyıdu .
Düzenlemeye giriyoruz . Onları Sat (Son adet tarihi) ile değiştiricem . Söylermisiniz ??
Sağol kuzummm8 Ocak canım teşekkürler
29 kasımA AloeeVeraa ,dombili_xl , @Celine0719 , Ardnlina , Uzmankezban , isisxz , morcivertkedi
Kızlar listede bat tarihleriniz yazıyıdu .
Düzenlemeye giriyoruz . Onları Sat (Son adet tarihi) ile değiştiricem . Söylermisiniz ??
29 kasım
bence de bizim satlar yazılsa daha iyi :) ama siz demeden önce dikkatimi çekmemiştiH E yanlis dusunmuyorum demi kizlar sizler de fikir beyan edin.. yani batla isiniz kalmadi sizin.. o liste artarak devam etsin insallah... :)
Benim de az once sat bat konusurken aklima geldi minnosum..bence de bizim satlar yazılsa daha iyi :) ama siz demeden önce dikkatimi çekmemişti
Düzenliyorum kuzumBenim de az once sat bat konusurken aklima geldi minnosum..
Haklısın kuzum bizi yazarken dank ettiH E yanlis dusunmuyorum demi kizlar sizler de fikir beyan edin.. yani batla isiniz kalmadi sizin.. o liste artarak devam etsin insallah... :)
Hepinize Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Mutlulugunuz, mutlulugum. :) Masallah hepinize
Amin canım beklıyoruzzz senideeHepinize Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Mutlulugunuz, mutlulugum. :) Masallah hepinize
O kdr yapamam telefondan zorayy bat sat tarihi demen lazım en üstüne o vakit karışmasın kuzum.. bu sinem de ne çok oldu demessen
Umutlar marta kaldı, gerci regli gelmedi daha sırtım bacaklarım müthis ağrıyor, sürekli esnetesim geliyoAmin canım beklıyoruzzz senidee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?