He sey yaptım sat/ bat dedim .. böyle demek istedin heralde :))hee biz biliyoz nasılsa
Bat günün geçti kuzum . İnşallah bşr umut regl gelene kdr umut vardırUmutlar marta kaldı, gerci regli gelmedi daha sırtım bacaklarım müthis ağrıyor, sürekli esnetesim geliyo
Geç olsa çıkması lazımdı testte öyle degilmiBat günün geçti kuzum . İnşallah bşr umut regl gelene kdr umut vardır
Bana ömrüm boyunca dediler canım iştah olmayınca alamadım 30 yaşına gelene kadar. Kilo bebek işini de etkileyebilir ama vücuttaki yağ oranı çok düşükse o zaman sıkıntı olabiliyor aynı fazla kiloda olabildiği gibi. Benim yükseldiği için yaşla birlikte diyetisyene sormuştum bi kez herşey normal demişti.
Haklısın cnm cok iyi anlıyorum seni Rabbim hayırlisıyla hayırlı evlat nasip etsin diyelimEvet işte bende öyle 2017 Ekimde olsa söz zamanımıza denk gelse dedim olmadı,
2017 Kasım olsa yıldönümü olsa dedim olmadı,
2018 yılbaşı olsa dedim olmadı,
sevgililer günü ve doğum günüm ard arda günler şubata denk gelse dedim olmadı,
2018 Mart eşimin doğumgününe denk gelse dedim olmadı,
2018 Ağustos kaynımın düğün zamanı olsa o toplumda kimse bise demese dedim olmadı,
2018 Ekim Kasım dedim olmadı,
2019 yeniyıl dedim olmadı,
2019 sevgililer günü doğum günüm olsa dedim olmadı....
Artık düşünmüyorum, denk gelse evet sevinirim ama o kadar zamandan sonra yorgunum ve zaman düşünmüyorum ..
Haklısın cnm cok iyi anlıyorum seni Rabbim hayırlisıyla hayırlı evlat nasip etsin diyelim
15yusra11 Kuzum bende zayıfım, her gören ilk defa görmüş gibi ayyy yemek ye der. Aç gezmiyoruz ki sonuçta yapımız bu. Sorun olacağını sanmıyorum sonuçta elimizde değil
Hiç sinir olma bebeğim, ben eskiden bana öyle denince kırılırdım. Şişman birine şişmansın denilince ne yaşıyorsa bize de çok zayıfsın denince aynı şeyleri hissediyoruz sonuçta. Sonra takmamayı öğrendim zayıfsın diyen olursa çok güzelim bacım deyip geçiyorumYa tabiki sonuçta herkes gibi bizde doyana kadsr yiyoruz aç kalcak halimiz yok. Baba tarafıma çekmişim napayım yani. Sağlığım yerinde olsun diyorum ama insanlar bazen saçma yorumlar yaptığında sinirim bozuluyo. :)
Ay ben onlara ne kadar takardım bilsen yıllarca, şimdiki aklım olsa hiç umursamam. Zayıflık en iyisi ileride nasıl olsa alınıyor kilo, o laf edenlerin de kimisi hadsizliğinden kimisi de gıpta ettiğinden ediyor boşver.Ya tabiki sonuçta herkes gibi bizde doyana kadsr yiyoruz aç kalcak halimiz yok. Baba tarafıma çekmişim napayım yani. Sağlığım yerinde olsun diyorum ama insanlar bazen saçma yorumlar yaptığında sinirim bozuluyo. :)
Amin cnm insallahAminnnn canm aminmn Rabbim isteyen herkese nasip etsin hic bi kadının kucağını boş bırakmasın
çıkarır her türlü hadi canım bekliyoruz..Erken gebelik testi de aldım,eşime daha kırmızı halini göstermek istiyorum diye.6 saatlik idrar yeter onda dimi kizlar
Karnım sanki midemi bozmusum gibi tuhaf..
Söylerdi tabi canım, en kötü makinalar var ya vücut kitle endeksi, yağ endeksi vs. ölçüyor, onunla ölçüm yap için rahat etsin, avmlerde falan olurdu eskiden şimdi de vardır belki.Diyetisyene gitmedim açıkçası ama o kadar kadın doğuma gittim ve o kadar tahliller yapıldı sonuçta kilo etkili olsa söylemezler miydi sence ?
Çok sağol caniim..şuan henüz 3 saat oldu,az daha tutayimçıkarır her türlü hadi canım bekliyoruz..
ben de evlendiğim de 47 kiloydum kuzum :)) 1,58de boy var.. az, rüzgarda uçma riski atlatmadımSöylerdi tabi canım, en kötü makinalar var ya vücut kitle endeksi, yağ endeksi vs. ölçüyor, onunla ölçüm yap için rahat etsin, avmlerde falan olurdu eskiden şimdi de vardır belki.
sen az daha tutunca daha koyu mu çıkarır diye düşünüyorsunÇok sağol caniim..şuan henüz 3 saat oldu,az daha tutayimsonra sayfaya da yollicam insallaah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?