Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Diyetisyene gitmedim açıkçası ama o kadar kadın doğuma gittim ve o kadar tahliller yapıldı sonuçta kilo etkili olsa söylemezler miydi sence ?

Haklısın cnm cok iyi anlıyorum seni Rabbim hayırlisıyla hayırlı evlat nasip etsin diyelim

15yusra11 Kuzum bende zayıfım, her gören ilk defa görmüş gibi ayyy yemek ye der. Aç gezmiyoruz ki sonuçta yapımız bu. Sorun olacağını sanmıyorum sonuçta elimizde değil

Ya tabiki sonuçta herkes gibi bizde doyana kadsr yiyoruz aç kalcak halimiz yok. Baba tarafıma çekmişim napayım yani. Sağlığım yerinde olsun diyorum ama insanlar bazen saçma yorumlar yaptığında sinirim bozuluyo. :)

Hiç sinir olma bebeğim, ben eskiden bana öyle denince kırılırdım. Şişman birine şişmansın denilince ne yaşıyorsa bize de çok zayıfsın denince aynı şeyleri hissediyoruz sonuçta. Sonra takmamayı öğrendim zayıfsın diyen olursa çok güzelim bacım deyip geçiyorum

Ay ben onlara ne kadar takardım bilsen yıllarca, şimdiki aklım olsa hiç umursamam. Zayıflık en iyisi ileride nasıl olsa alınıyor kilo, o laf edenlerin de kimisi hadsizliğinden kimisi de gıpta ettiğinden ediyor boşver.

Diyetisyene gitmedim açıkçası ama o kadar kadın doğuma gittim ve o kadar tahliller yapıldı sonuçta kilo etkili olsa söylemezler miydi sence ?
Söylerdi tabi canım, en kötü makinalar var ya vücut kitle endeksi, yağ endeksi vs. ölçüyor, onunla ölçüm yap için rahat etsin, avmlerde falan olurdu eskiden şimdi de vardır belki.

Söylerdi tabi canım, en kötü makinalar var ya vücut kitle endeksi, yağ endeksi vs. ölçüyor, onunla ölçüm yap için rahat etsin, avmlerde falan olurdu eskiden şimdi de vardır belki.
ben de evlendiğim de 47 kiloydum kuzum :)) 1,58de boy var.. az, rüzgarda uçma riski atlatmadım
sonra aldık tabi 73le falan doğuma girdim sonrasında 54lere düştüm emzirirken.. 62nin üstüne en son gebeliğimde çıktım 2 aylıktım 2 kilo almışım.. şimdide öyle 61,9 62,4 arası gidip geliyorum... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…