Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne gıcık olurdum bi de rüzgarda uçmuo musun lafınaToplumca kilo=sağlık algısını hala yenememişiz bebeğim baksana kızların hala moralini bozuyolar zayıf diye

Ay ne gıcık olurdum bi de rüzgarda uçmuo musun lafınaToplumca kilo=sağlık algısını hala yenememişiz bebeğim baksana kızların hala moralini bozuyolar zayıf diye
aynen öyle değerlerin düzgünse ister kilolu ol ister zayıf... bir de milletçe pek severiz ayy kilo mu aldın sen ayy sen kilo vermişsin yüzün çökmüş... o yüzden hiç takılmadan yaşamaya devam etmek en iyisi..
kilo almadıysan bile hee evet bir iki kilo aldım nasıl anladın deyiver ahaha bak nası çeker kendini geri :))

Ahahaha cidden kilo alsan suç versen suç ölelim mi napalım tövbeee

Bende takmıyorum artık kendin kilo veremiyosunya o yüzden benim almamı istiyosun degil mi diye takılırım

Öyle düşünüyorum artık takmıyorum canım:)

Söylerdi tabi canım, en kötü makinalar var ya vücut kitle endeksi, yağ endeksi vs. ölçüyor, onunla ölçüm yap için rahat etsin, avmlerde falan olurdu eskiden şimdi de vardır belki.

Icim rahat yaa o kadar zayıf olup da çocuğu olan var kilolu olup da olan gibi, Allah verdikten sonra her türlü oluyo zaten

Kızlar bir şey takıldı kafama da sayfaların arasında kaynadı sanırım, ben bile unutmuşum Kreme benzeyen beyaz bir akıntı geldi 2-3 saat önce, yumurtlama mı acep?
Kız millet beğeniyor, cevap yazan az. Ben de tam bilmiyorum. Bende de dünden beri yumurta akı kıvamında akıntılar var ama bilemeyiz. Gün aşırı devam bence.

Benimde aynııı :) Pepapp 21 ini gösteriyor, flo 20 sini. Hangisini dikkate alsam bilemedim Ovu yapıyorum zaten ama.
aynı flo 20si takvimim 21 benim de kuzum ovu yapıyorsun teyit edicen işte bakalım.. ama 2 günü de boş geçme derim.. ben de bakalım beyfendinin gönlü olursa

aynı flo 20si takvimim 21 benim de kuzum ovu yapıyorsun teyit edicen işte bakalım.. ama 2 günü de boş geçme derim.. ben de bakalım beyfendinin gönlü olursa

Hiç 2 günde 1 değerlendirdiğimiz olmamıştır şu zamana kadar bende bey efendinin durumuna göre hareket ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…