Ay ne gıcık olurdum bi de rüzgarda uçmuo musun lafınaben de evlendiğim de 47 kiloydum kuzum :)) 1,58de boy var.. az, rüzgarda uçma riski atlatmadım
sonra aldık tabi 73le falan doğuma girdim sonrasında 54lere düştüm emzirirken.. 62nin üstüne en son gebeliğimde çıktım 2 aylıktım 2 kilo almışım.. şimdide öyle 61,9 62,4 arası gidip geliyorum... :)
Şuan kendime gülmeye devam ediyoruumsen az daha tutunca daha koyu mu çıkarır diye düşünüyorsun
aynen öyle değerlerin düzgünse ister kilolu ol ister zayıf... bir de milletçe pek severiz ayy kilo mu aldın sen ayy sen kilo vermişsin yüzün çökmüş...Ay ne gıcık olurdum bi de rüzgarda uçmuo musun lafınaToplumca kilo=sağlık algısını hala yenememişiz bebeğim baksana kızların hala moralini bozuyolar zayıf diye
Ahahaha cidden kilo alsan suç versen suç ölelim mi napalım tövbeeeaynen öyle değerlerin düzgünse ister kilolu ol ister zayıf... bir de milletçe pek severiz ayy kilo mu aldın sen ayy sen kilo vermişsin yüzün çökmüş...o yüzden hiç takılmadan yaşamaya devam etmek en iyisi..
kilo almadıysan bile hee evet bir iki kilo aldım nasıl anladın deyiver ahaha bak nası çeker kendini geri :))
Hee haftaya bakalım o zaman neler olacakbu arada tekrar programa baktım da ikisi de 7si gösteriyor ya batı ovuyu biri 20si biri 21 gösteriyor ayy..
ben bugünden başlayım 2 güne birHee haftaya bakalım o zaman neler olacak
En mantıklısı canım hadi bakalımben bugünden başlayım 2 güne bir
Allah razı olsun canımHepinize Rabbim hayirli dogumlar nasip etsin. Mutlulugunuz, mutlulugum. :) Masallah hepinize
Hiç sinir olma bebeğim, ben eskiden bana öyle denince kırılırdım. Şişman birine şişmansın denilince ne yaşıyorsa bize de çok zayıfsın denince aynı şeyleri hissediyoruz sonuçta. Sonra takmamayı öğrendim zayıfsın diyen olursa çok güzelim bacım deyip geçiyorum
Ay ben onlara ne kadar takardım bilsen yıllarca, şimdiki aklım olsa hiç umursamam. Zayıflık en iyisi ileride nasıl olsa alınıyor kilo, o laf edenlerin de kimisi hadsizliğinden kimisi de gıpta ettiğinden ediyor boşver.
sen inanıyor musunEn mantıklısı canım hadi bakalım
Söylerdi tabi canım, en kötü makinalar var ya vücut kitle endeksi, yağ endeksi vs. ölçüyor, onunla ölçüm yap için rahat etsin, avmlerde falan olurdu eskiden şimdi de vardır belki.
bu arada tekrar programa baktım da ikisi de 7si gösteriyor ya batı ovuyu biri 20si biri 21 gösteriyor ayy..
Tabi ki de inanıyorum,sen inanıyor musunbana pek inandırıcı gelmedi de
sen inanıyor musunbana pek inandırıcı gelmedi de
Kız millet beğeniyor, cevap yazan az. Ben de tam bilmiyorum. Bende de dünden beri yumurta akı kıvamında akıntılar var ama bilemeyiz. Gün aşırı devam bence.Kızlar bir şey takıldı kafama da sayfaların arasında kaynadı sanırım, ben bile unutmuşumKreme benzeyen beyaz bir akıntı geldi 2-3 saat önce, yumurtlama mı acep?
aynı flo 20si takvimim 21 benim de kuzum ovu yapıyorsun teyit edicen işte bakalım.. ama 2 günü de boş geçme derim.. ben de bakalım beyfendinin gönlü olursaBenimde aynııı :) Pepapp 21 ini gösteriyor, flo 20 sini. Hangisini dikkate alsam bilemedimOvu yapıyorum zaten ama.
hayır umut verenlerin başında ben geliyorum ama iş kendime gelince nedense sık denemediğimiz için tutturamadığımızı düşünüyorum... hayırlısı bakalım...Tabi ki de inanıyorum,H E neydi kız umutlu olcaz ee mi
aynı flo 20si takvimim 21 benim de kuzum ovu yapıyorsun teyit edicen işte bakalım.. ama 2 günü de boş geçme derim.. ben de bakalım beyfendinin gönlü olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?