alarak yaptığımız 4 işte daha napıyımHiç 2 günde 1 değerlendirdiğimiz olmamıştır şu zamana kadar bende bey efendinin durumuna göre hareket ediyorum
Ay sonunda cevap geldiKız millet beğeniyor, cevap yazan az. Ben de tam bilmiyorum. Bende de dünden beri yumurta akı kıvamında akıntılar var ama bilemeyiz. Gün aşırı devam bence.
Biraz psikolojik durumlar düzelsin de inşallah belki bu sağlık durumları falan kayınvalidenin ona canı sıkılıyor diye düşündüm.hayır umut verenlerin başında ben geliyorum ama iş kendime gelince nedense sık denemediğimiz için tutturamadığımızı düşünüyorum... hayırlısı bakalım...
Hem umut konusunda çok yardimcisin,hem his konusundahayır umut verenlerin başında ben geliyorum ama iş kendime gelince nedense sık denemediğimiz için tutturamadığımızı düşünüyorum... hayırlısı bakalım...
2 şubat canım, 10 gün geç gelmiştiSenin son adet ne zamandı
Yok kuzum daha işteyim eve gider gitmez yapıp atacağım burayaRed Phoenix ben ovulasyon kullanali beri o akıntıyı yaşamadım canım..Algida seçicilik mı acaba..ama bende çok sonradan regle yakin beyaz sulu gibi bir akıntı oldu..bugün henüz test yapmadın dimi..bekliyoruz onuda
Dogru haklisin bi suru durum var bunlar da etken tabi..: (Biraz psikolojik durumlar düzelsin de inşallah belki bu sağlık durumları falan kayınvalidenin ona canı sıkılıyor diye düşündüm.
Bende flo ovulasyonu bir gün geç gösterdi ama takvimim uygulaması net bildi canım..Kızlar bende de bi uygulama ovuyu 18 gösteriyor diğer uygulama 19 gösteriyor. Diyelim 18inde değerlendirdik, ama 19 yumurtlama oldu. Bir gün sperm yaşadığı için yine döllenir bence
Bende çıkaramadım kuzum vallahi, uzayan şeffaf akıntıyı biliyorum da bunda bilgim olmayınca belki yardım eden olur diye yazayım dedim. Testleri ilk defa bu ay kullanıyorum ondan daraltıyorum sizi galiba hakkınızı helal edin kızRed Phoenix sanırım yumurta çatlamaya yakın ya da çatlaktan sonra şeffaf uzayan bir akıntı oluyor..Öyle okumuştum ve bunu ilk ay yaşamıştım da.Diger akıntıyı bilemedim ama ovulasyon surecinde
Aaa evet seni de bildim demi:))) superr.. insallah canim cok isterim burda cift cizgimi paylasmayi:)Hem umut konusunda çok yardimcisin,hem his konusunda
İnşallah o umudun senin de içini yeserticek canım..
Estağfurullah canım..Testle denedigin için,kendini akıntı durumlarıyla üzme inşallah...Bende çıkaramadım kuzum vallahi, uzayan şeffaf akıntıyı biliyorum da bunda bilgim olmayınca belki yardım eden olur diye yazayım dedim. Testleri ilk defa bu ay kullanıyorum ondan daraltıyorum sizi galiba hakkınızı helal edin kız
Elbette ki bekliyor olucaaz, Şubat kısa bir ay,Marta geçelim yavastanAaa evet seni de bildim demi:))) superr.. insallah canim cok isterim burda cift cizgimi paylasmayi:)
Kuzum sor tabi ama cevap alamayinca sey etme :))Bende çıkaramadım kuzum vallahi, uzayan şeffaf akıntıyı biliyorum da bunda bilgim olmayınca belki yardım eden olur diye yazayım dedim. Testleri ilk defa bu ay kullanıyorum ondan daraltıyorum sizi galiba hakkınızı helal edin kız
alarak yaptığımız 4 işte daha napıyıme bizde insanız bizim de gururumuz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?