Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam, kişiden kişiye değişir herhalde, bence adet bittikten sonra beyaz/şeffaf/sarı akıntı dönemi başlayıp bitene kadar verimli dönem genel olarak, ovulasyon testi yapmak istemeyenler için akıntı olan günleri günaşırı değerlendirmek en mantıklısı diye düşünüyorum. Testle takip edenler için zaten yumurtlama günü belli, o zaman çok takılmamak lazım akıntıya Red Phoenix busra1tan

Kız millet beğeniyor, cevap yazan az. Ben de tam bilmiyorum. Bende de dünden beri yumurta akı kıvamında akıntılar var ama bilemeyiz. Gün aşırı devam bence.
Ay sonunda cevap geldi Valla bende anlamadım ki bembeyaz krem gibi. Aynen mecbur devam valla

hayır umut verenlerin başında ben geliyorum ama iş kendime gelince nedense sık denemediğimiz için tutturamadığımızı düşünüyorum... hayırlısı bakalım...
Biraz psikolojik durumlar düzelsin de inşallah belki bu sağlık durumları falan kayınvalidenin ona canı sıkılıyor diye düşündüm.

hayır umut verenlerin başında ben geliyorum ama iş kendime gelince nedense sık denemediğimiz için tutturamadığımızı düşünüyorum... hayırlısı bakalım...
Hem umut konusunda çok yardimcisin,hem his konusunda
İnşallah o umudun senin de içini yeserticek canım..

yaa artık aynı şeyleri sora sora aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyoruz galiba... yani belli başlı bilgiler var.. onlar bile herkeste degiskenlik gosterebiliyor... ama nedir testin koyulugunu cikaramazsin sorarsin yardimci olunur... bakin sayfa sahibi usenmiyor ilk sayfaya bilgileri koyuyor en buyuk ilham size bence.. bir seyler istiyorsak biraz caba harcamaliyiz bence...
Ha sen napiyorsun deyin.. evet bisiy yapmadan oylece bekliyorum :))

Yok kuzum daha işteyim eve gider gitmez yapıp atacağım buraya Bembeyaz krem gibi bir akıntı , devamlı değil de öğle vakti geldi bir dedim ne ola ki?

Kızlar bende de bi uygulama ovuyu 18 gösteriyor diğer uygulama 19 gösteriyor. Diyelim 18inde değerlendirdik, ama 19 yumurtlama oldu. Bir gün sperm yaşadığı için yine döllenir bence
Bende flo ovulasyonu bir gün geç gösterdi ama takvimim uygulaması net bildi canım..
18 inde değerlendirdin,19da çatladiysa,yumurtanın ömrü 24 saat dendiği için mesela 20.gunu de degerlendirsen,yine yakalamış olursun inşallah..18.gun değerlendirdiğin spermler sağlıklıysa o da yumurtaya gider elbette

Bende çıkaramadım kuzum vallahi, uzayan şeffaf akıntıyı biliyorum da bunda bilgim olmayınca belki yardım eden olur diye yazayım dedim. Testleri ilk defa bu ay kullanıyorum ondan daraltıyorum sizi galiba hakkınızı helal edin kız

Estağfurullah canım..Testle denedigin için,kendini akıntı durumlarıyla üzme inşallah...

Kuzum sor tabi ama cevap alamayinca sey etme :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…