Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız millet beğeniyor, cevap yazan az. Ben de tam bilmiyorum. Bende de dünden beri yumurta akı kıvamında akıntılar var ama bilemeyiz. Gün aşırı devam bence.
Belki bu soruyu 1000 defa cevapladık

Belki yazanlarda yazdım deyip yazmıyolardır konular hızlı akıyo konudan konuya geçiyoruz
Sorun , görmezlerse tekrar sorun

.

1001 inci cevabım
Akıntınız şeffaf ve uzayan bir akıntı olması lazım .
O zaman çatlama birkaç güne olcak demektir .
Ama hep diyoruz ovu yapmıyorsanız kesınlıkle 2 günde 1 birliktelik yaşayınn..
bu akıntıyı gondügünğz günler sabhalarıda olabılır ard arda 3 gun. Bİrlikte olabılırsiniz

Kızlar bende de bi uygulama ovuyu 18 gösteriyor diğer uygulama 19 gösteriyor. Diyelim 18inde değerlendirdik, ama 19 yumurtlama oldu. Bir gün sperm yaşadığı için yine döllenir bence
riske atmıyoruz iki gün gerekirse üç gün değerlendiriyoruz yumurtlama kadar çatladığı gün de önemli aslında bu konuda ovulasyon testleri işimizi kolaylaştırıyor pik olduğunda yumurtlamayı pikten sonra silikleştiği zaman da çatlamayı görüyoruz

Kuzum sor tabi ama cevap alamayinca sey etme :))
Ay şey etmedim ki, kendim bile unutmuşum yazdığımı şişman-zayıf şeysine yorum yaparken aklıma geldi. Aşk olsun, herkesin işi gücü var her yazılana cevap gelemez tabi ki. Yanlış anlama abla en küçük bir ima bile yoktu

Tamam anlastik o zaman:)

haklısın

En büyük örnek akıntım geçen ay varken bu ay pek farkedemedim ya da bakmadım blmıyorum . Hatta buraya da dedim kzıalr bnde akıntı yok dıye :)

Şimdi diyorum uzayan şeffad akıntı lazım e gelemzse bu sefer benim gelmedi yumurtam mı olmadı diye üzülcekler diye korkuyorum

Aynı düşüncedeyim canımcım. Zaten kısmetse oluyor da gün aşırıda olmama ihtimali düşük. Ben bu şekilde ilk ay tutturmuştum. O zamanlar ovu testi de bilmiyordum zaten. Herkes amacına ulaşır inşallah

Binbirinci cevap için teşekkür ederim canım. Hakkını helal et.

Ayy kuzum napiyim ya o kadar her seye yetismeye calisirken sitemvari cevap yazan az da denince aciklama geregi hissettim.. ayy hassasim ya bugunlerde ondan heralde ustume aliyorum:))
Evet haklisin bu defa da ona uzulurlerse nolacak.. once insan kendi vucudunu taniycak.. bakma biz ilkinde oyle birlikte olduk sonra bebek geldi ne ovu testi ne kalp atmasindan haberimiz vardi.. ogreniyoruz iste hep beraber:)

Benımde ilki öyle geldi . Kötü tecrubeden sonra burdan ovu gördüm
Bi bakem dedim
Profesör olduk çıktık :))

Keşke erken gebelik testi almasaydim,hadi aldım bari sabah yapsaydım, 4 saatlik idrarla bu kadar cikardi
Normal testler daha guzel
Labonun testlerinide aldım yarından itibaren sabah,kan verene kadar günbegün bakicam bende senin gibi koyulaşmaya canim H E

Eklentiler

• IMG_20190215_164729.webp
    25,1 KB · Görüntüleme: 46

Ayyy bir de bu var iste masallah ne guzel cikmis daha ne istiyorsun acabaaa:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…