Belki bu soruyu 1000 defa cevapladıkKız millet beğeniyor, cevap yazan az. Ben de tam bilmiyorum. Bende de dünden beri yumurta akı kıvamında akıntılar var ama bilemeyiz. Gün aşırı devam bence.
riske atmıyoruz iki gün gerekirse üç gün değerlendiriyoruz yumurtlama kadar çatladığı gün de önemli aslında bu konuda ovulasyon testleri işimizi kolaylaştırıyor pik olduğunda yumurtlamayı pikten sonra silikleştiği zaman da çatlamayı görüyoruzKızlar bende de bi uygulama ovuyu 18 gösteriyor diğer uygulama 19 gösteriyor. Diyelim 18inde değerlendirdik, ama 19 yumurtlama oldu. Bir gün sperm yaşadığı için yine döllenir bence
Ay şey etmedim ki, kendim bile unutmuşum yazdığımı şişman-zayıf şeysine yorum yaparken aklıma geldi. Aşk olsun, herkesin işi gücü var her yazılana cevap gelemez tabi ki. Yanlış anlama abla en küçük bir ima bile yoktuKuzum sor tabi ama cevap alamayinca sey etme :))
Valla kuzum bazilari sansli doguyor napcanDuygularıma tercümansın abla
Tamam anlastik o zaman:)Ay şey etmedim ki, kendim bile unutmuşum yazdığımı şişman-zayıf şeysine yorum yaparken aklıma geldi. Aşk olsun, herkesin işi gücü var her yazılana cevap gelemez tabi ki. Yanlış anlama abla en küçük bir ima bile yoktu
yaa artık aynı şeyleri sora sora aynı şeyleri yazmaktan sıkılıyoruz galiba... yani belli başlı bilgiler var.. onlar bile herkeste degiskenlik gosterebiliyor... ama nedir testin koyulugunu cikaramazsin sorarsin yardimci olunur... bakin sayfa sahibi usenmiyor ilk sayfaya bilgileri koyuyor en buyuk ilham size bence.. bir seyler istiyorsak biraz caba harcamaliyiz bence...
Ha sen napiyorsun deyin.. evet bisiy yapmadan oylece bekliyorum :))
Kuzum ilk sayfa testlerimiz var lh testleri onlarla karşılaştırabılırsın bana 6 güne olur gibi geliyo ..Regl ile birlikte 11. günüm ve son 6 ovu var elimde dua edin de haftaya cumaya kadar pik göreyim de değerlendireyim sonrasında şans yok
Aynı düşüncedeyim canımcım. Zaten kısmetse oluyor da gün aşırıda olmama ihtimali düşük. Ben bu şekilde ilk ay tutturmuştum. O zamanlar ovu testi de bilmiyordum zaten. Herkes amacına ulaşır inşallahBende flo ovulasyonu bir gün geç gösterdi ama takvimim uygulaması net bildi canım..
18 inde değerlendirdin,19da çatladiysa,yumurtanın ömrü 24 saat dendiği için mesela 20.gunu de degerlendirsen,yine yakalamış olursun inşallah..18.gun değerlendirdiğin spermler sağlıklıysa o da yumurtaya gider elbette
Binbirinci cevap için teşekkür ederim canım. Hakkını helal et.Belki bu soruyu 1000 defa cevapladık
Belki yazanlarda yazdım deyip yazmıyolardır konular hızlı akıyo konudan konuya geçiyoruz
Sorun , görmezlerse tekrar sorun
.
1001 inci cevabım
Akıntınız şeffaf ve uzayan bir akıntı olması lazım .
O zaman çatlama birkaç güne olcak demektir .
Ama hep diyoruz ovu yapmıyorsanız kesınlıkle 2 günde 1 birliktelik yaşayınn..
bu akıntıyı gondügünğz günler sabhalarıda olabılır ard arda 3 gun. Bİrlikte olabılırsiniz
Ayy kuzum napiyim ya o kadar her seye yetismeye calisirken sitemvari cevap yazan az da denince aciklama geregi hissettim.. ayy hassasim ya bugunlerde ondan heralde ustume aliyorum:))haklısın
En büyük örnek akıntım geçen ay varken bu ay pek farkedemedim ya da bakmadım blmıyorum . Hatta buraya da dedim kzıalr bnde akıntı yok dıye :)
Şimdi diyorum uzayan şeffad akıntı lazım e gelemzse bu sefer benim gelmedi yumurtam mı olmadı diye üzülcekler diye korkuyorum
Ille ovu sart degil kuzum bu haftayi onumuzdeki haftayi degerlendir elinden geldigince..Regl ile birlikte 11. günüm ve son 6 ovu var elimde dua edin de haftaya cumaya kadar pik göreyim de değerlendireyim sonrasında şans yok
Ne demek ne hakkıBinbirinci cevap için teşekkür ederim canım. Hakkını helal et.
Benımde ilki öyle geldi . Kötü tecrubeden sonra burdan ovu gördümAyy kuzum napiyim ya o kadar her seye yetismeye calisirken sitemvari cevap yazan az da denince aciklama geregi hissettim.. ayy hassasim ya bugunlerde ondan heralde ustume aliyorum:))
Evet haklisin bu defa da ona uzulurlerse nolacak.. once insan kendi vucudunu taniycak.. bakma biz ilkinde oyle birlikte olduk sonra bebek geldi ne ovu testi ne kalp atmasindan haberimiz vardi.. ogreniyoruz iste hep beraber:)
Keşke erken gebelik testi almasaydim,hadi aldım bari sabah yapsaydım, 4 saatlik idrarla bu kadar cikardi
Normal testler daha guzel
Labonun testlerinide aldım yarından itibaren sabah,kan verene kadar günbegün bakicam bende senin gibi koyulaşmaya canimH E
Ayyy bir de bu var iste masallah ne guzel cikmis daha ne istiyorsun acabaaa:))Keşke erken gebelik testi almasaydim,hadi aldım bari sabah yapsaydım, 4 saatlik idrarla bu kadar cikardi
Normal testler daha guzel
Labonun testlerinide aldım yarından itibaren sabah,kan verene kadar günbegün bakicam bende senin gibi koyulaşmaya canimH E
Eşim bunlara inanmicak kesin ya,belli değil bile diyebilirAyyy bir de bu var iste masallah ne guzel cikmis daha ne istiyorsun acabaaa:))
Eşimin ise gitmesini bekledim testi yapmak için.her zaman bir dk daha dur diyen ben bugun onu kovarcasina yolladim ki test yapabileyim..korkuyorum da ama ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?