Valla kuzum bazilari sansli doguyor napcan
Kuzum ilk sayfa testlerimiz var lh testleri onlarla karşılaştırabılırsın bana 6 güne olur gibi geliyo ..
Gebelik testi bi işe yaramıyo kuzum yaaa gördünüz işte bende 6 varken çıktı normal testlerdeKeşke erken gebelik testi almasaydim,hadi aldım bari sabah yapsaydım, 4 saatlik idrarla bu kadar cikardi
Normal testler daha guzel
Labonun testlerinide aldım yarından itibaren sabah,kan verene kadar günbegün bakicam bende senin gibi koyulaşmaya canimH E
Ay yavrum benim inşallah sağlıklı bir gebelik olacak allahin izniyle. Sağlıkla alirsin kucağınaİnanmıyorum kuzum hamilesin sende
Maşallaahh giderek artsın inşalah fotografı açmadım bile direk belliiii
Yanısna olsma cimciklerdim
İnşallah inşallah diğer gebeliğimde bu kdr koyuluk yoktu bu günde ölçtürdüğümde 283 çıkmıltı sonuc :)
Canım çatlama 30 ocak :)
16 günlük bebeğim ..
dua et nolur bu sefer güzel haberler alayım
Allah razı olsun canım darısı sana inşallahj
Ille ovu sart degil kuzum bu haftayi onumuzdeki haftayi degerlendir elinden geldigince..
Anası inatçı baabası inatçıAyy masallah valla.. Bildigin kopkoyu.. İnatçı olacak bu belli.. Hadi insallah Allah tamamina erdirir.. Sağlıklı bir sürecin olsun he:)
Amin canımm Allah razı olsun . Rabbım evladını kuxagına almanı nasip etsin inşallahAy yavrum benim inşallah sağlıklı bir gebelik olacak allahin izniyle. Sağlıkla alirsin kucağına
Çok teşekkür ederim sağol kuzum. Evet cinsiyetimiz belli oldu canım allah nasip ederse bir oğlumuz olacakAmin canımm Allah razı olsun . Rabbım evladını kuxagına almanı nasip etsin inşallah
Cinsiyetin belli oldu mu ??
Hay maşallaahhÇok teşekkür ederim sağol kuzum. Evet cinsiyetimiz belli oldu canım allah nasip ederse bir oğlumuz olacak
Aleykümselam canım hoşgeldinnnMerhaba kızlar cümleten selaminaleykum
Aleykümselam canım hoşgeldinnn
nasıl yani miyop astigmat mıEşim bunlara inanmicak kesin ya,belli değil bile diyebilirsizi okuturum bende sonra
tamam 17 19 20 21 benimsin diyorsun ...Haftaya cuma son gün canım sonrasında farklı şehirlerde olcaz bi süre o yüzden bu stresim
a.s canım hayırdır?Merhaba kızlar cümleten selaminaleykum
Öyle oldu valla. Darısı isteyen herkese inşallahHay maşallaahh
Yaramaz oğlan annesini bekletti ama değdi çok şükğr geldi
tamam 17 19 20 21 benimsin diyorsun ...
Hayırdır derken ?a.s canım hayırdır?
Hayırdır derken ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?