Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
17 ve 19 tamam ama 19 dan sonra 20 ve 21 i pek sanmııyorum bey efendinin sperm kalitesi düşer
bunu kendi mi diyor... öyle bir şey yok kızlar sıvılaşması lazım diyor de elçini örnek göster diğer hamile kalanları göster yok öyle birşey de.. hatta adet sonrasını boşaltıyorlarmış de uzun süre durmuş yaşlanmıştır diye de.

Bende okuyamadım canım hızlı hızlı geçtim ama hrpsine maşallahhh :)))) dolup taşsın gebeler bebişsiz kalmasın burda inşallah :)
Diş zor valla halledeyim dedim eninde sonunda o bebiş gelecek :) hamilelikte uğraşmıyim şimdiden yaptırayım dedim.
Sende umudunu yitirme hep olacak olacak de olacak inşallah canımm.
Benim galiba 9.gün valla bende takip edemiyorum gelen giden oluyor uğraşıcak iş buluyprum kendime. İşte dişçiye gittim geldim şimdi yaptım test

nasıl çıktı ovu var mı ağrın falan?

9.gündeyim akıntıda var. Ben yine 11 12.gün olur yumurtlama herhalde.
İncir yedim günde 1 2 tane ama bugün alamadım unuttum yarın alabilirsem yerim yine biraz yada geek yok ya zaten az kalmış yumurtlamaya. Ben bide kaç gündür tarçınlı tatlı da yedim şimdi düşündüm tarçında güzel gelişriyomuş yumurtayı.

Eklentiler

• 15502407722771658194225167867588.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 34

Söylüyorum aslında anlatıyorum ama bildiğini okuyo biraz :)

hadi inşallahhh az kalmış gibi evet...

Çift çizgi göreyim bide silik olduğu zamanda 2 gün değerlendiririm. Yapışkan akıntı gelmedi zaten daha o geliyor önce sonra şiddetli ağrılar geliyo çatladığını anlıyorum ama yinede son kez denemek istedim şu ovu testleri :))))

Valla bende sık giremiyorum kaçırıyorum bazen hızlı hızlı geçiyorum mecbur :) kusura bakmasın kimse nolur
evet bi kere pot kırdım birisi hcg testi atmış ben görmedim. ertesi gün aynı testi tekrar atmış ben onu görüp seviniverdim. hayırdır dedi bana

17 ve 19 tamam ama 19 dan sonra 20 ve 21 i pek sanmııyorum bey efendinin sperm kalitesi düşer
Aslında hem sperm kalitesinin düşmemesi hem yumurtlamayı kaçırmamak için gün aşırı en iyisi canım, bir seferlik de üst üste olabilir silindiği günse özellikle o kadar sıkıntı olmaz bence de

evet bi kere pot kırdım birisi hcg testi atmış ben görmedim. ertesi gün aynı testi tekrar atmış ben onu görüp seviniverdim. hayırdır dedi bana
İşte bende o yüzden korkuyprum yazmaya bazen ohooo konular geçmiş kızım sus karıştırma ortalığı şimdi diyorum siliyorum falan
Bu ara işte diş içn koşturma evde oğlan sıkılıyor soğuk dışrı çıkaramıyorum fazla hep onla oyun vakit geçirmece. Akşam uyuduktan sonra anca kendime vakit ayırıyorum o da bazen teli elime alamıyorum fazla. Senin nasıl gidiyor bulantı falan yok dimi ay maşallahhh diyeyim şimdiden

iyi gidiyo çok şükür. yok bulantım ağrım sızım aman nazar değmesin pazartesi gördük 11 haftalık olmuşuz eli ayağı kıpır kıpırdı inşallah size de nasip olur allah oğlunu bağışlasın.. en iyisini yapıyosun valla kendimle vakit geçirmeyi özlüyorum bazen her gün ayrı koşturma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…