Bende çok üzüldüm ya 7+6 haftalıkmısHadi ya cook geçmiş olsun inş düzelir dr yanılmış olur
Oyyy maşallah kuzum hep böyle geçsin inşallah rahat sakiniyi gidiyo çok şükür. yok bulantım ağrım sızım aman nazar değmesinpazartesi gördük 11 haftalık olmuşuz eli ayağı kıpır kıpırdı inşallah size de nasip olur allah oğlunu bağışlasın.. en iyisini yapıyosun valla kendimle vakit geçirmeyi özlüyorum bazen her gün ayrı koşturma
Kuzum benim ya inş düzelir RABBIM yardımcısı olsunBende çok üzüldüm ya 7+6 haftalıkmıs
Korunurken oldu ama ne kdarda olsa evlat alışmıştı kuzumKuzum benim ya inş düzelir RABBIM yardımcısı olsun
Yaa inşallah yanlış anlaşılmıştır canım yaaAblamın bebeğinin kalp atısı yavaşmış
1 hafta daha bekliyelım . Düzelmese alıcam demiş
Benım bebeğimle benzer oldu . Geçen hafta zaten dedi içimden bişey koptu gittiYaa inşallah yanlış anlaşılmıştır canım yaa
Hatırlatmak istemiyorum canım nolur yanlış anlama senin ilk bebeğinde mi öyleydi
Ama inşallah bir dahaki gittiğinde yanılmış olur canım
yaaAblamın bebeğinin kalp atısı yavaşmış
Aynen öyle pozitifi gördüğün anda kuruyorsun bağı inş dr yanilmasidirKorunurken oldu ama ne kdarda olsa evlat alışmıştı kuzuminşallah haftaya gümbür gümbür gelir
İnşallahAynen öyle pozitifi gördüğün anda kuruyorsun bağı inş dr yanilmasidir
İnşallah canım
İnşallah canım sen moral ver ona kötü birşey olursa her ihtimale karşı ona da hazır olsun ama. En hayırlısı neyse o olsun hakkında canım üüzldüm bendeBenım bebeğimle benzer oldu . Geçen hafta zaten dedi içimden bişey koptu gitti6 hafta da doktorum anladı
7 hafta netleşmişti kalbinin durdugu
İnşallah haftaya kalp atışını duyarda yaşadıklrımı yaşamaz ya
Konusuyorum sürekli ama üzgün yanında olsaydım giderdim offfİnşallah canım sen moral ver ona kötü birşey olursa her ihtimale karşı ona da hazır olsun ama. En hayırlısı neyse o olsun hakkında canım üüzldüm bende
Hiç sinir olma bebeğim, ben eskiden bana öyle denince kırılırdım. Şişman birine şişmansın denilince ne yaşıyorsa bize de çok zayıfsın denince aynı şeyleri hissediyoruz sonuçta. Sonra takmamayı öğrendim zayıfsın diyen olursa çok güzelim bacım deyip geçiyorum
Üzülmez mi üzülür tabi ne kadar korunsa da hayal kuruyo insan kafasında, kabullenip alışıyor hemen ..Konusuyorum sürekli ama üzgün yanında olsaydım giderdim offf
Aslında hem sperm kalitesinin düşmemesi hem yumurtlamayı kaçırmamak için gün aşırı en iyisi canım, bir seferlik de üst üste olabilir silindiği günse özellikle o kadar sıkıntı olmaz bence de
Korunurken oldu ama ne kdarda olsa evlat alışmıştı kuzuminşallah haftaya gümbür gümbür gelir
Ablamın bebeğinin kalp atısı yavaşmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?