Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Oyyy maşallah kuzum hep böyle geçsin inşallah rahat sakin

Ablamın bebeğinin kalp atısı yavaşmış

1 hafta daha bekliyelım . Düzelmese alıcam demiş
Yaa inşallah yanlış anlaşılmıştır canım yaa
Hatırlatmak istemiyorum canım nolur yanlış anlama senin ilk bebeğinde mi öyleydi
Ama inşallah bir dahaki gittiğinde yanılmış olur canım

Yaa inşallah yanlış anlaşılmıştır canım yaa
Hatırlatmak istemiyorum canım nolur yanlış anlama senin ilk bebeğinde mi öyleydi
Ama inşallah bir dahaki gittiğinde yanılmış olur canım
Benım bebeğimle benzer oldu . Geçen hafta zaten dedi içimden bişey koptu gitti 6 hafta da doktorum anladı
7 hafta netleşmişti kalbinin durdugu
İnşallah haftaya kalp atışını duyarda yaşadıklrımı yaşamaz ya

Kızlar ovu silikti ama akıntılar az az başladı. Iyiye işaret dimi
Artık gün gün atacam size ovu testlerini benden rahatsız olmayın bilgi almam lazım sizden :))

İnşallah canım sen moral ver ona kötü birşey olursa her ihtimale karşı ona da hazır olsun ama. En hayırlısı neyse o olsun hakkında canım üüzldüm bende

Beni bu gobekle gorenler hamile sanıyor.. Hatta koylulerimiz beni hamile diye coktan etiketlemisler.. Oyle bi gobegim var ki anlatamam.. Butun kilom gobekte toplanmış.. Haa bi de 1 senedir otobuste minibuste hamile sanip yer veriolar bana

Bunu sabah yapmıştım size atmıştım. Üstteki ilk hali alttaki akşam gelince baktim böyle olmus . Baya köyü duruyor ama bozulmuş dimi

Eklentiler

• 2019-02-15-18-10-30-592.webp
    12 KB · Görüntüleme: 39
Aslında hem sperm kalitesinin düşmemesi hem yumurtlamayı kaçırmamak için gün aşırı en iyisi canım, bir seferlik de üst üste olabilir silindiği günse özellikle o kadar sıkıntı olmaz bence de

Daha pik de olmadı canm bugün 11. gün daha 10. gün değerlendirme olabildi. Bakalım sonrası nasıl olur, not edicem ilişki günleride

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…