Kızlar ovu silikti ama akıntılar az az başladı. Iyiye işaret dimi
Artık gün gün atacam size ovu testlerini benden rahatsız olmayın bilgi almam lazım sizden :))
Bunu sabah yapmıştım size atmıştım. Üstteki ilk hali alttaki akşam gelince baktim böyle olmus . Baya köyü duruyor ama bozulmuş dimi
Canim benim 29.12.2018@AloeeVeraa ,dombili_xl , @Celine0719 , Ardnlina , @Uzmankezban , @isisxz , @morcivertkedi
Kızlar listede bat tarihleriniz yazıyıdu .
Düzenlemeye giriyoruz . Onları Sat (Son adet tarihi) ile değiştiricem . Söylermisiniz ??
Eveet çizgin oldukça silik canım..o zaman dün değil ondan önceki gündü dimi pik hali koyu? O kesin pikse üstüne 14 koyup şafak sayilabilir duruma gelmiş bence canım dün silikti yani catlamis:)
Yok kiz yazarlar onlar şimdi müsait olup gördükçe:) burda işimizin adı ne bebisleri bekliyoruz :)Bende yaptıkça atıyodum bugün attığımda sayfa sahibi ilk sayfada örnekler var dedi o yüzden ilk sayfaya göre kontrol edicem galiba utandım sürekli atınca ve sayfa sahibi öyle diyince
İnşallah canım inşallahhhEveet çizgin oldukça silik canım..o zaman dün değil ondan önceki gündü dimi pik hali koyu? O kesin pikse üstüne 14 koyup şafak sayilabilir duruma gelmiş bence canım dün silikti yani catlamis:)
H E Allah ablanın yardımcısı olsun canım..Kötü oldum okurken..inşallah doktor yanilmistir ve pit pıt devam eder minicigin kalbi atmaya..
Canım testlerde ilk 10 dk önemli zaten pik olunca gözlerine inanamıcaksın ilk önce t belircekYok kiz yazarlar onlar şimdi müsait olup gördükçe:) burda işimizin adı ne bebisleri bekliyoruz :)
İki gün önce çok koyuydu kuzum dün silindi bugün de böyle olmuş.. hadi inşallah canımm şafağın sonu güzel olsun.. bugünü değerlendirmesem de olur sanki di mi?Eveet çizgin oldukça silik canım..o zaman dün değil ondan önceki gündü dimi pik hali koyu? O kesin pikse üstüne 14 koyup şafak sayilabilir duruma gelmiş bence canım dün silikti yani catlamis:)
H E Allah ablanın yardımcısı olsun canım..Kötü oldum okurken..inşallah doktor yanilmistir ve pit pıt devam eder minicigin kalbi atmaya..
Canım geçen ay gördüm piki biliyorum . Ama ben sizin ugurunuza inandığımdan burda birlikte karar vererek davranmak istiyorum senin söylediğin gibi yapan 4. Gebe olmak istiyorummmCanım testlerde ilk 10 dk önemli zaten pik olunca gözlerine inanamıcaksın ilk önce t belircek
Dün silindi ve degerlendirdiysen bugün bence de keyfine göre davranabilirsin inşallah güzel sonuçlar icin beklersin artikİki gün önce çok koyuydu kuzum dün silindi bugün de böyle olmuş.. hadi inşallah canımm şafağın sonu güzel olsun.. bugünü değerlendirmesem de olur sanki di mi?
Allah razı olsun canımm..inşallah hepimizi güzel süreçler bekliyordur..Canim gözün aydın:))) tebrik ederim.. Insallah sağlıklı bir süreç olur
CanımGebelik testi bi işe yaramıyo kuzum yaaa gördünüz işte bende 6 varken çıktı normal testlerdeo paraya 6 tane normal test alırsın :))
Bekliyoruz gün gün testlerini kuzum maşallaahhh . İlk idrar her zaman daha koyu çıkar canım unutma
Evet elde daha iyi sahiden,tam oturdu rengi de canım..nasıl yani miyop astigmat mıki elinde daha iyi görünüyordur bu ..
Amin canım benim inşallah, rabbim hepimizin kucağını doldursun..Dün silindi ve degerlendirdiysen bugün bence de keyfine göre davranabilirsin inşallah güzel sonuçlar icin beklersin artik
Ben sadece silindiği günü degerlendirmistim canım,ama eğer tutmazsa bu ay bu şekil,gelecek ay silik günden sonraki günü de degerlendiricektim..Riske atmamak için değerlendirilse güzel olur bence.Ama benim eşim istemiyordu üst usteİki gün önce çok koyuydu kuzum dün silindi bugün de böyle olmuş.. hadi inşallah canımm şafağın sonu güzel olsun.. bugünü değerlendirmesem de olur sanki di mi?
Adama fenalık geldi aslında bakma da napsın işteBen sadece silindiği günü degerlendirmistim canım,ama eğer tutmazsa bu ay bu şekil,gelecek ay silik günden sonraki günü de degerlendiricektim..Riske atmamak için değerlendirilse güzel olur bence.Ama benim eşim istemiyordu üst usteEşinden yana o konuda sıkınti yoksa bugunude değerlendirip yarına rahatlamış olursun..
SanırımAdama fenalık geldi aslında bakma da napsın iştebakarım bugün keyfi yerindeyse çekerim kenara değilse de canı sağ olsun artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?