Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ovu silikti ama akıntılar az az başladı. Iyiye işaret dimi
Artık gün gün atacam size ovu testlerini benden rahatsız olmayın bilgi almam lazım sizden :))

Bende yaptıkça atıyodum bugün attığımda sayfa sahibi ilk sayfada örnekler var dedi o yüzden ilk sayfaya göre kontrol edicem galiba utandım sürekli atınca ve sayfa sahibi öyle diyince

Bunu sabah yapmıştım size atmıştım. Üstteki ilk hali alttaki akşam gelince baktim böyle olmus . Baya köyü duruyor ama bozulmuş dimi

Elinde varsa tekrarlayabilirsin bence testi canm, ikinci test bozulmuş gibi duruyor dediğin gibi.

Bu da bugünkü kızlar iyice hayalet çizgi olmuş, nedemistimkibenn kuzum sormuştun sende
Eveet çizgin oldukça silik canım..o zaman dün değil ondan önceki gündü dimi pik hali koyu? O kesin pikse üstüne 14 koyup şafak sayilabilir duruma gelmiş bence canım dün silikti yani catlamis:)

H E Allah ablanın yardımcısı olsun canım..Kötü oldum okurken..inşallah doktor yanilmistir ve pit pıt devam eder minicigin kalbi atmaya..

Bende yaptıkça atıyodum bugün attığımda sayfa sahibi ilk sayfada örnekler var dedi o yüzden ilk sayfaya göre kontrol edicem galiba utandım sürekli atınca ve sayfa sahibi öyle diyince
Yok kiz yazarlar onlar şimdi müsait olup gördükçe:) burda işimizin adı ne bebisleri bekliyoruz :)

İnşallah canım inşallahhh

İki gün önce çok koyuydu kuzum dün silindi bugün de böyle olmuş.. hadi inşallah canımm şafağın sonu güzel olsun.. bugünü değerlendirmesem de olur sanki di mi?

Canım testlerde ilk 10 dk önemli zaten pik olunca gözlerine inanamıcaksın ilk önce t belircek
Canım geçen ay gördüm piki biliyorum . Ama ben sizin ugurunuza inandığımdan burda birlikte karar vererek davranmak istiyorum senin söylediğin gibi yapan 4. Gebe olmak istiyorummm

İki gün önce çok koyuydu kuzum dün silindi bugün de böyle olmuş.. hadi inşallah canımm şafağın sonu güzel olsun.. bugünü değerlendirmesem de olur sanki di mi?
Dün silindi ve degerlendirdiysen bugün bence de keyfine göre davranabilirsin inşallah güzel sonuçlar icin beklersin artik

Canim gözün aydın:))) tebrik ederim.. Insallah sağlıklı bir süreç olur
Allah razı olsun canımm..inşallah hepimizi güzel süreçler bekliyordur..

Canım H E , kesinlikle haklisin.bir daha bu hataya düşmem bende..hem labo candır yaave ayrica çokca dua edicem ablan için..

nasıl yani miyop astigmat mı ki elinde daha iyi görünüyordur bu ..
Evet elde daha iyi sahiden,tam oturdu rengi de canım.. Ps oynamayı bırakırsa eğer güzel haberi haketmis olucak

Son düzenleme:
Ben sadece silindiği günü degerlendirmistim canım,ama eğer tutmazsa bu ay bu şekil,gelecek ay silik günden sonraki günü de degerlendiricektim..Riske atmamak için değerlendirilse güzel olur bence.Ama benim eşim istemiyordu üst uste Eşinden yana o konuda sıkınti yoksa bugunude değerlendirip yarına rahatlamış olursun..

Adama fenalık geldi aslında bakma da napsın işte bakarım bugün keyfi yerindeyse çekerim kenara değilse de canı sağ olsun artık

Adama fenalık geldi aslında bakma da napsın işte bakarım bugün keyfi yerindeyse çekerim kenara değilse de canı sağ olsun artık
Sanırım H E benim gibi yapmıştı tam emin olamadım ama dombili_xl te pik ve silindigi günü değerlendirdi sadece,daha doğrusu ben onlar gibi yaptım,rol modellerim dvtb silik günden sonraki günü de değerlendirdi diye biliyorum...
İstatistiksel olarak bilgilerim bunlar
Senin için rahat olsun..elinden geleni yapıyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…