İnşallah canım inşallah hepiniz sırayla gelin inşallahhCanım geçen ay gördüm piki biliyorum . Ama ben sizin ugurunuza inandığımdan burda birlikte karar vererek davranmak istiyorum senin söylediğin gibi yapan 4. Gebe olmak istiyorummm
Allah razı olsun canımAllah razı olsun canımm..inşallah hepimizi güzel süreçler bekliyordur..
CanımH E , kesinlikle haklisin.bir daha bu hataya düşmem bende..hem kabı candır yaa ve ayrica çokca dua edicem ablan için..
Evet elde daha iyi sahiden,tam oturdu rengi de canım..Ps oynamayı bırakırsa eğer güzel haberi haketmis olucak
Benim de rol modellerim sizsiniz, eşe dosta da sorulmuyor ki iyi ki varsınız.. Vallahi dediğin doğru kuzum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri artıkSanırımH E benim gibi yapmıştı tam emin olamadım ama dombili_xl te pik ve silindigi günü değerlendirdi sadece,daha doğrusu ben onlar gibi yaptım,rol modellerim @dvtb silik günden sonraki günü de değerlendirdi diye biliyorum...
İstatistiksel olarak bilgilerim bunlar
Senin için rahat olsun..elinden geleni yapıyorsun..
Kuzum benım testler ilk sayfa da varya oda yanında tik olanlarda ilişki günleri demek ..SanırımH E benim gibi yapmıştı tam emin olamadım ama dombili_xl te pik ve silindigi günü değerlendirdi sadece,daha doğrusu ben onlar gibi yaptım,rol modellerim @dvtb silik günden sonraki günü de değerlendirdi diye biliyorum...
Ee adam pes'ini birakip senle maca kalkmis artik bir testi de cok gormeEvet elde daha iyi sahiden,tam oturdu rengi de canım..Ps oynamayı bırakırsa eğer güzel haberi haketmis olucak
Çokca yardımını gördüm ilk sayfanın,binbir emekle yapılmış,hem göze hitap ediyor hem meraklara canım benim..Kuzum benım testler ilk sayfa da varya oda yanında tik olanlarda ilişki günleri demek ..
Ben de bugün fazlasıyla dedim,sukrettim iyi ki var bu sayfa ve sizler..Benim de rol modellerim sizsiniz, eşe dosta da sorulmuyor ki iyi ki varsınız.. Vallahi dediğin doğru kuzum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri artık
Gaza geldim,testler ona feda olsun,canı sagolsunEe adam pes'ini birakip senle maca kalkmis artik bir testi de cok gorme
Yanii:)) sende kutu falan yokmu kalpli falan onun icine koysan:)) ya da pesin yanina falan mi koysan:))Gaza geldim,testler ona feda olsun,canı sagolsun
Birazdan telefonun video kısmını açıp yanasicam ona,bir dedikodum var sana dicem,günün bir vaktini dedikodu yaparak gecistiriyoruz anlamicak ilkYanii:)) sende kutu falan yokmu kalpli falan onun icine koysan:)) ya da pesin yanina falan mi koysan:))
Bu arada bizim ogretmen de hamile demistim ya 6 aylikmis mayista dogumu varmis bizimkini mezun edemicek heralde sinavlar biter demis gerci.
aaa tarçın yumurta mi gelistiriyormus ilk defa duydum ben bi kac gündür zayiflamak icin limon detoksu yapiorum cubuk tarçın atıyorum acaba onun da faydasi olur mu yum doneminde icsem9.gündeyim akıntıda var. Ben yine 11 12.gün olur yumurtlama herhalde.
İncir yedim günde 1 2 tane ama bugün alamadım unuttum yarın alabilirsem yerim yine biraz yada geek yok ya zaten az kalmış yumurtlamaya. Ben bide kaç gündür tarçınlı tatlı da yedim şimdi düşündüm tarçında güzel gelişriyomuş yumurtayı.
Mayis demis ama bilmiyorum.. hic karni yok biliyomusun karne gunu gormustum.. ayy kizi olacakmiss:)Birazdan telefonun video kısmını açıp yanasicam ona,bir dedikodum var sana dicem,günün bir vaktini dedikodu yaparak gecistiriyoruz anlamicak ilk
Kutu düşündüm hatta dışarı da çıktım bugün ama eşim biraz hoduk türünden canım..dalga geçerse o an yikilirim
Mayısta doğum mu olacakmış? O zaman Mart gibi doğum iznine ayrilicak canım ama belki de doğum sonrası izne aktarmak için geç ayrılır Mayıs'a kavusur,çocuklarda az onsuz kalmış olur
Benim de koyu olmuyor cok.. lh olctuler mi senin 5.68 benimki onla ilgili sanirim.. ama adetlerimiz duzenli.. martt bizim diyor yola devam ediyoruz canim:)Kızlar bnm aklıma sey takılıyor simdi ben ovu testlerinde aşırı koyu olmadan pik oldu catladi acaba kalitesiz yumurta olabilir miydi ki yoksa tamamen kişiyle mi alakali ki herkesin bakıyorum baya baya koyu oluyor adet oldum sonucta yumurtlama olmasa adette olmazdm mantık olarak ki silindigini de gördüm testte
Canım her zaman atabilirsin lütfen öyle düşünmeBende yaptıkça atıyodum bugün attığımda sayfa sahibi ilk sayfada örnekler var dedi o yüzden ilk sayfaya göre kontrol edicem galiba utandım sürekli atınca ve sayfa sahibi öyle diyince
Su adetliyken bakilan hormon testini mi diosun cnmBenim de koyu olmuyor cok.. lh olctuler mi senin 5.68 benimki onla ilgili sanirim.. ama adetlerimiz duzenli.. martt bizim diyor yola devam ediyoruz canim:)
Evet canım hafif silikleştiği gün olmuştu en son, ertesi gün olmamıştıSanırımH E benim gibi yapmıştı tam emin olamadım ama dombili_xl te pik ve silindigi günü değerlendirdi sadece,daha doğrusu ben onlar gibi yaptım,rol modellerim @dvtb silik günden sonraki günü de değerlendirdi diye biliyorum...
Hadiii çok az kalmış harbi hayırlısı olsun bakalımYanii:)) sende kutu falan yokmu kalpli falan onun icine koysan:)) ya da pesin yanina falan mi koysan:))
Bu arada bizim ogretmen de hamile demistim ya 6 aylikmis mayista dogumu varmis bizimkini mezun edemicek heralde sinavlar biter demis gerci.
Valla benim adetliyken olculen deger amh lh e2 prl falan.Su adetliyken bakilan hormon testini mi diosun cnm
Oyle canim hayirlisi bakalim.Hadiii çok az kalmış harbi hayırlısı olsun bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?