Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Allah razı olsun canım

Benim de rol modellerim sizsiniz, eşe dosta da sorulmuyor ki iyi ki varsınız.. Vallahi dediğin doğru kuzum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri artık

Kuzum benım testler ilk sayfa da varya oda yanında tik olanlarda ilişki günleri demek ..

Kuzum benım testler ilk sayfa da varya oda yanında tik olanlarda ilişki günleri demek ..
Çokca yardımını gördüm ilk sayfanın,binbir emekle yapılmış,hem göze hitap ediyor hem meraklara canım benim..

Benim de rol modellerim sizsiniz, eşe dosta da sorulmuyor ki iyi ki varsınız.. Vallahi dediğin doğru kuzum biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi rabbimin takdiri artık
Ben de bugün fazlasıyla dedim,sukrettim iyi ki var bu sayfa ve sizler..

Gaza geldim,testler ona feda olsun,canı sagolsun
Yanii:)) sende kutu falan yokmu kalpli falan onun icine koysan:)) ya da pesin yanina falan mi koysan:))
Bu arada bizim ogretmen de hamile demistim ya 6 aylikmis mayista dogumu varmis bizimkini mezun edemicek heralde sinavlar biter demis gerci.

Yanii:)) sende kutu falan yokmu kalpli falan onun icine koysan:)) ya da pesin yanina falan mi koysan:))
Bu arada bizim ogretmen de hamile demistim ya 6 aylikmis mayista dogumu varmis bizimkini mezun edemicek heralde sinavlar biter demis gerci.
Birazdan telefonun video kısmını açıp yanasicam ona,bir dedikodum var sana dicem,günün bir vaktini dedikodu yaparak gecistiriyoruz anlamicak ilk
Kutu düşündüm hatta dışarı da çıktım bugün ama eşim biraz hoduk türünden canım..dalga geçerse o an yikilirim
Mayısta doğum mu olacakmış? O zaman Mart gibi doğum iznine ayrilicak canım ama belki de doğum sonrası izne aktarmak için geç ayrılır Mayıs'a kavusur,çocuklarda az onsuz kalmış olur

aaa tarçın yumurta mi gelistiriyormus ilk defa duydum ben bi kac gündür zayiflamak icin limon detoksu yapiorum cubuk tarçın atıyorum acaba onun da faydasi olur mu yum doneminde icsem

Kızlar bnm aklıma sey takılıyor simdi ben ovu testlerinde aşırı koyu olmadan pik oldu catladi acaba kalitesiz yumurta olabilir miydi ki yoksa tamamen kişiyle mi alakali ki herkesin bakıyorum baya baya koyu oluyor adet oldum sonucta yumurtlama olmasa adette olmazdm mantık olarak ki silindigini de gördüm testte

Mayis demis ama bilmiyorum.. hic karni yok biliyomusun karne gunu gormustum.. ayy kizi olacakmiss:)
Dalga gecmez sanmiyorumm.. paylasma anini da merak ederim ben simdi.. keske hepiniz yazsaydiniz soyle soyledim boyle surpriz yaptim diye:)

Benim de koyu olmuyor cok.. lh olctuler mi senin 5.68 benimki onla ilgili sanirim.. ama adetlerimiz duzenli.. martt bizim diyor yola devam ediyoruz canim:)

Evet canım hafif silikleştiği gün olmuştu en son, ertesi gün olmamıştı Red Phoenix

Hadiii çok az kalmış harbi hayırlısı olsun bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…