Nolmus ben bilmiyorum canim.H E canım bebek iyidir inşallah ablanın, Allah yardımcınız olsun
Kalp atışı yavaş olabilir demişler canım bir süre bekleyecrkler galibaNolmus ben bilmiyorum canim.
Hmmm lh 2.9 çıkmıştı cnm bnmValla benim adetliyken olculen deger amh lh e2 prl falan.
Canim ben kacirdim galiba hayirdir ne oldusağol canım
Sağol canım allah razı olsunH E canım bebek iyidir inşallah ablanın, Allah yardımcınız olsun
Aaa oyle mi görmedim benKalp atışı yavaş olabilir demişler canım bir süre bekleyecrkler galiba
Ablam hamileydı canım kalp atılı yavaş demiş doktor haftaya düzelmezse alıcam demişCanim ben kacirdim galiba hayirdir ne oldu
İnşallah canım inşallah bekliyoruz bakalım Allahım ablamın hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsinAaa oyle mi görmedim benH E cnm insAllah bi sorun yoktur icinizi ferah tutun Rabbim yardımcınz olsun
Amin cnmİnşallah canım inşallah bekliyoruz bakalım Allahım ablamın hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin
Aaa Allah korusun Rabbim insallah ablana bagislar yavrusunu cok cok gecmis olsunAblam hamileydı canım kalp atılı yavaş demiş doktor haftaya düzelmezse alıcam demiş
Hadi gözün aydın canım, folik ne markaydı nasıl olmuş acabaKizlar bugun bebegin kalp atisini dinlemeye gittik cok sukur diledik. Ama bu kullandigim folik asit karacigerime zarar vermis doktor dahiliye gorun dedi.
Ooffff yaaaa ben cikmisim sen yazmisin gormedim ben kuzum... Allahtan hayirlisi insallah sagliklidir.. durum sana mi benzer?Ablamın bebeğinin kalp atısı yavaşmış
1 hafta daha bekliyelım . Düzelmese alıcam demiş
15yusra11 Ovu ları atın kuzum . İlişkileri diyoruz onlarda yazıyo ya orda , akıntı durumunu dedik biz ..
Folbiol canim temmuzdan beri kullandigim icin olmusHadi gözün aydın canım, folik ne markaydı nasıl olmuş acaba
Ayyy hayat boyle iste bi taraftan kotu haber bir taraftan iyi haber hadi gozun aydin olsun canim... saglikla devam etsin insallahh.. hep guzel haberle gel... kullandigin folik asit neydi ki senin?Kizlar bugun bebegin kalp atisini dinlemeye gittik cok sukur diledik. Ama bu kullandigim folik asit karacigerime zarar vermis doktor dahiliye gorun dedi.
Yok kiz yazarlar onlar şimdi müsait olup gördükçe:) burda işimizin adı ne bebisleri bekliyoruz :)
Folbiol vermisti doktor canim. Cok sagol canim insallah hep birlikte guzel haberler veririzAyyy hayat boyle iste bi taraftan kotu haber bir taraftan iyi haber hadi gozun aydin olsun canim... saglikla devam etsin insallahh.. hep guzel haberle gel... kullandigin folik asit neydi ki senin?
Gorun bakalim dahiliyeye ne dicekler umarim buyuk sorun degildir.Folbiol vermisti doktor canim. Cok sagol canim insallah hep birlikte guzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?