Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar bugun bebegin kalp atisini dinlemeye gittik cok sukur diledik. Ama bu kullandigim folik asit karacigerime zarar vermis doktor dahiliye gorun dedi.
Ayyy hayat boyle iste bi taraftan kotu haber bir taraftan iyi haber hadi gozun aydin olsun canim... saglikla devam etsin insallahh.. hep guzel haberle gel... kullandigin folik asit neydi ki senin?

Yok kiz yazarlar onlar şimdi müsait olup gördükçe:) burda işimizin adı ne bebisleri bekliyoruz :)

Yokk canm o yüzden demedim zaten cevap verilmiyo diye sitem etmiyorum yanlış anlaşılmayım Hiç bi topiğe katılmamıştım o yüzden de ovularımı gün gün paylaşmamıştım açıkçası burası benim için ilk ve örnekler ilk sayfada varya ordan takip etmemiz de uygun olabilir yani bundan bisey yok :)

Arkadaslar gebelik kesem yeni gorundu vajinal usg den. Bebek olusumu henuz baslamamis kese yeni dedi bu yuzden kac haftalik soyleyemiyorum dedi dr. Ne olursa olsun sat a gore hafta vermesi gerekmezmiydi yumurtlama gec bile olsa 5+3 um internete gore, doktorun 4 haftalik v.s. gibi bi hafta tahmini yapmasi gerekmezmiydi. beta hcg 4594

Ayyy hayat boyle iste bi taraftan kotu haber bir taraftan iyi haber hadi gozun aydin olsun canim... saglikla devam etsin insallahh.. hep guzel haberle gel... kullandigin folik asit neydi ki senin?
Folbiol vermisti doktor canim. Cok sagol canim insallah hep birlikte guzel haberler veririz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…