10 gun sonra testleri tekrar yapicam ondan sonra hastaneye gidicem doktor butun ilaclari bana yasakladiGorun bakalim dahiliyeye ne dicekler umarim buyuk sorun degildir.
Sağol canım 16 ya düşmüş ama sıfırlanmamış değerim Çarşamba günü tekrar bakılacak, b12 ve demirde düşük çıktı, eklemlerim ve kaslarımda da sıkıntı varmış yine bir sürü ilaç verdilerİnşallah cnm Rabbim gönlüne göre versin
Doktorum dış gebelik bitmiş artık dedi değerim 16 çıktı. Çok şükür iyi düştü ama Çarşamba ya tekrar tahlile gidecem malum o sıfır görülecek ki rahim filmi cekilebilsinCanımmm Allahım sağlıkla sıhhatle geri dönmesini nasip etsin inşallahhhhh
İnşallah inşallaahh hayırlı gürl haberlerle gel canımm
Canım bu ay ilaç falan kullandın ya dengen bozuldu.
Allahın izniyle diğer ay senin ayın olsun
İhmal etme canım muhtemelen etken bir madde yan etki yapmıştır kolayca atlatırsın inşallahKizlar bugun bebegin kalp atisini dinlemeye gittik cok sukur diledik. Ama bu kullandigim folik asit karacigerime zarar vermis doktor dahiliye gorun dedi.
kisisel bisey mi ki ilac mi cok güçlü ki kizlar bana da kadin dogumcu folbiol yazdi gerci kullanmayi aksatiyorum amaFolbiol vermisti doktor canim. Cok sagol canim insallah hep birlikte guzel haberler veririz
Arkadaslar cvp verecek yok mu???Arkadaslar gebelik kesem yeni gorundu vajinal usg den. Bebek olusumu henuz baslamamis kese yeni dedi bu yuzden kac haftalik soyleyemiyorum dedi dr. Ne olursa olsun sat a gore hafta vermesi gerekmezmiydi yumurtlama gec bile olsa 5+3 um internete gore, doktorun 4 haftalik v.s. gibi bi hafta tahmini yapmasi gerekmezmiydi. beta hcg 4594
Gec dollenme olmustur insallah bekle bakalim insallah gorursun..hayirli olsun.Arkadaslar cvp verecek yok mu???
insallah cok tesekkur ederimnGec dollenme olmustur insallah bekle bakalim insallah gorursun..hayirli olsun.
Bana ömrüm boyunca dediler canım iştah olmayınca alamadım 30 yaşına gelene kadar. Kilo bebek işini de etkileyebilir ama vücuttaki yağ oranı çok düşükse o zaman sıkıntı olabiliyor aynı fazla kiloda olabildiği gibi. Benim yükseldiği için yaşla birlikte diyetisyene sormuştum bi kez herşey normal demişti.
Çubuk tarçını bilmiyorum ki canım. Ama okumuştum bir yerde tarçın kürü de var zaten. Çörekotu bal tarçın karıştırıp yeniyor hani. Tarçın tek başına da yaniaaa tarçın yumurta mi gelistiriyormus ilk defa duydum ben bi kac gündür zayiflamak icin limon detoksu yapiorum cubuk tarçın atıyorum acaba onun da faydasi olur mu yum doneminde icsem
Benzer kuzumOoffff yaaaa ben cikmisim sen yazmisin gormedim ben kuzum... Allahtan hayirlisi insallah sagliklidir.. durum sana mi benzer?
Tamam canım saolasin adetim bitsin insAllah bende kurlere bskicamÇubuk tarçını bilmiyorum ki canım. Ama okumuştum bir yerde tarçın kürü de var zaten. Çörekotu bal tarçın karıştırıp yeniyor hani. Tarçın tek başına da yani
faydalıymış. Tavukgöğsü yapmıştım ben 2 3 gün öyle yedim bol tarçınlı :) ondan mı acaba dedim erken yumurtlama olacak. Bakalım. İncir az yedim çünkü toplasan 7 8 tane. Bitti unuttum alamadım kaldı öyle.
Com sagol canim Allah razi olsunİhmal etme canım muhtemelen etken bir madde yan etki yapmıştır kolayca atlatırsın inşallah
Canim dikkat et valla baya korktum doktor bana butun ilaclari yasakladi d3 bile saglik ocaginda test yaptiriliyor bir baktir istersen Allag korusun sende de bir sorun cikmazsin ilerdekisisel bisey mi ki ilac mi cok güçlü ki kizlar bana da kadin dogumcu folbiol yazdi gerci kullanmayi aksatiyorum ama
Tamam kuzum saolasinCanim dikkat et valla baya korktum doktor bana butun ilaclari yasakladi d3 bile saglik ocaginda test yaptiriliyor bir baktir istersen Allag korusun sende de bir sorun cikmazsin ilerde
Kuzum yasadin sende iste... umudumuz olsun bizim yine de belki daha kucuktur guclenicektir. Kac haftalik gorunuyor?Benzer kuzumekranda kalp atışı gördüler bende ya onda da öyleymiş
Benim midem de çok hassastır, alerjim de var bazı ilaç türlerine o yüzden çok dokunur ilaç bana da canım. Ben 1 kere folbiol kullandım berbat yapmıştı midemi içememiştim çöpe atmıştım. 1 kere de folic1 içtim o da çok dokundu mideme içemedim. Ben oğlumda da kullandığım hp ep kullandığım folidoce uma geri döndüm yani b12 de var içinde zten. Dr o zaman sadece bunu iç dedi.Canim dikkat et valla baya korktum doktor bana butun ilaclari yasakladi d3 bile saglik ocaginda test yaptiriliyor bir baktir istersen Allag korusun sende de bir sorun cikmazsin ilerde
7+6 son adet tarihine göre .Kuzum yasadin sende iste... umudumuz olsun bizim yine de belki daha kucuktur guclenicektir. Kac haftalik gorunuyor?
Buyumus de baya hakkinda hayirlisi olsun insallah. Noluyor da kaliyorlar boyle :/7+6 son adet tarihine göre .
İlişki günlerini bilmiyo . Keseden de ölçmemiş . O yüzde 1 hafta daha bekliyolar belki geç döllenmedir diye . Reglden 4 gün sonra kan değeri 600 kusurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?