Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba cnm ben ilkkadindoguma gittigimde 6 haftalik gozukuyodu internete gore ama 5 haftalikmis meger ultrason cihazinda kese olusmus bebek henuz gozukmez 10 gun sonra gel dedi 10 gunsonra hembebegi hem kalpatisini duyduk yani demek istedigim senin kese bile yeni olusmus sanirim daha erken yani doktor tekrar cagirmistir seni ogune kadar guzel beslen ve kafani rahat tut cnm

Bende 45 47 arası gidip geliyorum vucudum çok kuru bu yagsizliktan mi acaba nerden baktırıyorsunuz vücuttaki yağ oranina
Selam canım, ondan değildir bence ama için rahat etsin istersen hani tartılar var ya alışveriş merkezlerinde falan detaylı yağ analizi yapıyor kağıt veriyor sonra belki oradan baktırabilirsin yağ endeksine.

Cok tesekkur ederim ilginiz alakaniz icin. Gercekten en iyisi zamanini beklemek sabirla. icimi ferahlattiniz gercekten. Allahim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin insallah. sevgilerimle

bu arada tekrar programa baktım da ikisi de 7si gösteriyor ya batı ovuyu biri 20si biri 21 gösteriyor ayy..

Ay abla sen ben 15yusra11 aynı batlatimiz bizdemi ilanlı gitsek acep üçümüz birden çıkıversek hamiş hamiş ben hiç bakmadım bu ay yapmicam diye bide niyetleniyorum kararsizim

Cok tesekkur ederim ilginiz alakaniz icin. Gercekten en iyisi zamanini beklemek sabirla. icimi ferahlattiniz gercekten. Allahim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin insallah. sevgilerimle
Amin cnm evet insan bebegi goremeyince bi evham yapiyo senide anluyorum ama ben bile 6 haftalikken gordum oyuzden sende gorursun erken daha cnm 1 bardak sut 1 yumurtani yemeyi unutma bebegin guzel gelisir cnm saglikla gelsin insallah

Ay abla sen ben 15yusra11 aynı batlatimiz bizdemi ilanlı gitsek acep üçümüz birden çıkıversek hamiş hamiş ben hiç bakmadım bu ay yapmicam diye bide niyetleniyorum kararsizim
7 mart demi kuzum... gidelim birlikte dicem ama ilanli nasil olacak onu bilemedim:))
Ovu mu yapmicam diyorsun?

Kızlar iyi akşamlar demeden direk muhabbete daldım yorgunluktan sanırım. Nasılsınız? Güzel haberler vardı sanki arada gördüm nedemistimkibenn hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah
Çok sağol caniim..Allah isteyen herkese en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
Mayis demis ama bilmiyorum.. hic karni yok biliyomusun karne gunu gormustum.. ayy kizi olacakmiss:)
Dalga gecmez sanmiyorumm.. paylasma anini da merak ederim ben simdi.. keske hepiniz yazsaydiniz soyle soyledim boyle surpriz yaptim diye:)
Acaba izne çıkacağı zaman mı Mayıs? Öyleyse çok harika,zamanlama müthiş olur
Gizli çekim yaptım ben canım,ilk bı şaşırdı,sonra farkına vardı,gözlerinin içi güldü çok şükür dedik..
Çekimi de özel bir tarihte ona yollayıp anı yaşarım diye düşündüm,haberi yok..
Çarşamba ve Cuma kan veririm diye anlaştık.Carsamba sabahtan dersim var ama müdürden bi yarım saat izin alabilirim sanirim
Sanki testte gördükten sonra kendimdeki gariplikleri farkeder oldum karnımın tuhaflığı gaz var gibi şişmesi normaldir dimi caniim
Telefondan yazım destan gibi gözüküyor mübarek

Ayy ne guzrl ya mutlulugunuz daim olsun cnm kat kat artsin insAllah

Benim akıntı fazla yok gibi ya yapışkan akımtı da gelmedi. Ama sağdam sağdam başladı yumurtlama ağrısı baya baya. Ben kaçırmıyim diye şimdi bi tane daha yaptım aşırı koyu olmadı ama bugün yaptığımdan koyu. Demekki yarın olacak benim yumrutlama ya baya ağrılarda belli etti kendini. Ama akıntı yok anlamadım yarın gelir belki akıntıda. Her ay mutlaka olurdu çünkü yumrutlamadan 1 gün önce akıntı

Merhaba arkadaşlar, ben de 3 ay folbiol kullandım ve dahiliye uyardı yükselmiş sorun olabilir bırakmalısın dedi. Kadın doğumcuya sordum hiçbir şey olmaz devam et dedi.
2 ay ara verip folidoceye başladım tekrar test yaptırdığımda >23 yazıyordu yüksek çıkmıştı yine ama doktor yine folik asite devam dedi.
Şimdi burada Ardnlina arkadaşımızın paylaşımını gördüm üzüldüm. Dilerim çabucak toparlar. Ben de bırakmaya karar verdim.

Evet evet mayis iyi demi tam ogretmenler icin iyi bir ara :)) hayirlisi hakkimizda canim..
Aaa cekim super olmus guzelce mutluca izlersiniz sonrasinda...carsamba cuma artisa bakicaksiniz o vakit.. insallah katlanarak artsin..
Valla gaz siskinlik normal adet olcakmis gibi agrilarin var mi?

Bende şöyle bir açıklama yapayım. Dr un söylediği yani. Şimdi ben riskli gebe sayılıyprum kayıplardan dolayı. O yüzden folik asit ve aspirin içmem gerekiyor gebelik planlamadan 3 ay önce ve 7 ay. İlk dr folbiol verdi riskli gebelere bunu veriyoruz dedi bu folik asitlerin en ağırı ama içemeyebeilirsin bunu içemezsen folic1 dene o da içlerinde en ağırı dedi. Ben ikisini de içemeyince tama folidoce da kalalım o zaman dedi. Ona devam ediyorum işte 1 yıl olacak. Bu ay sadece hergün alıyprum. Şimdiye kadar salladım biraz ayda 10 15 gün falan içiyodum.

Simdi ben anlamadm kime guvencez hamilelikten once folik asit kullanin diolar sinra boyke sorun oluyorsa napicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…