Merhaba cnm ben ilkkadindoguma gittigimde 6 haftalik gozukuyodu internete gore ama 5 haftalikmis meger ultrason cihazinda kese olusmus bebek henuz gozukmez 10 gun sonra gel dedi 10 gunsonra hembebegi hem kalpatisini duyduk yani demek istedigim senin kese bile yeni olusmus sanirim daha erken yani doktor tekrar cagirmistir seni ogune kadar guzel beslen ve kafani rahat tut cnmArkadaslar gebelik kesem yeni gorundu vajinal usg den. Bebek olusumu henuz baslamamis kese yeni dedi bu yuzden kac haftalik soyleyemiyorum dedi dr. Ne olursa olsun sat a gore hafta vermesi gerekmezmiydi yumurtlama gec bile olsa 5+3 um internete gore, doktorun 4 haftalik v.s. gibi bi hafta tahmini yapmasi gerekmezmibeta hcg 4594
İnşallah sağlıklı devam eder kuzumAblamın bebeğinin kalp atısı yavaşmış
1 hafta daha bekliyelım . Düzelmese alıcam demiş
Selam canım, ondan değildir bence ama için rahat etsin istersen hani tartılar var ya alışveriş merkezlerinde falan detaylı yağ analizi yapıyor kağıt veriyor sonra belki oradan baktırabilirsin yağ endeksine.Bende 45 47 arası gidip geliyorum vucudum çok kuru bu yagsizliktan mi acaba nerden baktırıyorsunuz vücuttaki yağ oranina
Cok tesekkur ederim ilginiz alakaniz icin. Gercekten en iyisi zamanini beklemek sabirla. icimi ferahlattiniz gercekten. Allahim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin insallah. sevgilerimleMerhaba cnm ben ilkkadindoguma gittigimde 6 haftalik gozukuyodu internete gore ama 5 haftalikmis meger ultrason cihazinda kese olusmus bebek henuz gozukmez 10 gun sonra gel dedi 10 gunsonra hembebegi hem kalpatisini duyduk yani demek istedigim senin kese bile yeni olusmus sanirim daha erken yani doktor tekrar cagirmistir seni ogune kadar guzel beslen ve kafani rahat tut cnm
bu arada tekrar programa baktım da ikisi de 7si gösteriyor ya batı ovuyu biri 20si biri 21 gösteriyor ayy..
Amin cnm evet insan bebegi goremeyince bi evham yapiyo senide anluyorum ama ben bile 6 haftalikken gordum oyuzden sende gorursun erken daha cnm 1 bardak sut 1 yumurtani yemeyi unutma bebegin guzel gelisir cnm saglikla gelsin insallahCok tesekkur ederim ilginiz alakaniz icin. Gercekten en iyisi zamanini beklemek sabirla. icimi ferahlattiniz gercekten. Allahim sizinde kucaginiza almayi nasip etsin insallah. sevgilerimle
Hadi gözün aydın canım benimKizlar bugun bebegin kalp atisini dinlemeye gittik cok sukur diledik. Ama bu kullandigim folik asit karacigerime zarar vermis doktor dahiliye gorun dedi.
7 mart demi kuzum... gidelim birlikte dicem ama ilanli nasil olacak onu bilemedim:))Ay abla sen ben15yusra11 aynı batlatimiz bizdemi ilanlı gitsek acep üçümüz birden çıkıversek hamiş hamiş ben hiç bakmadım bu ay yapmicam diye bide niyetleniyorum kararsizim
Geçmiş olsun cnm. Folik asitte mı yasak10 gun sonra testleri tekrar yapicam ondan sonra hastaneye gidicem doktor butun ilaclari bana yasakladi
Çok sağol caniim..Allah isteyen herkese en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..Kızlar iyi akşamlar demeden direk muhabbete daldım yorgunluktan sanırım. Nasılsınız? Güzel haberler vardı sanki arada gördümnedemistimkibenn hayırlı olsun sağlıkla tutunsun inşallah
Acaba izne çıkacağı zaman mı Mayıs? Öyleyse çok harika,zamanlama müthiş olurMayis demis ama bilmiyorum.. hic karni yok biliyomusun karne gunu gormustum.. ayy kizi olacakmiss:)
Dalga gecmez sanmiyorumm.. paylasma anini da merak ederim ben simdi.. keske hepiniz yazsaydiniz soyle soyledim boyle surpriz yaptim diye:)
Ilanli ne kiz yeni bi taktik mi o7 mart demi kuzum... gidelim birlikte dicem ama ilanli nasil olacak onu bilemedim:))
Ovu mu yapmicam diyorsun?
Ayy ne guzrl ya mutlulugunuz daim olsun cnm kat kat artsin insAllahÇok sağol caniim..Allah isteyen herkese en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
Acaba izne çıkacağı zaman mı Mayıs? Öyleyse çok harika,zamanlama müthiş olur
Gizli çekim yaptım ben canım,ilk bı şaşırdı,sonra farkına vardı,gözlerinin içi güldü çok şükür dedik..
Çekimi de özel bir tarihte ona yollayıp anı yaşarım diye düşündüm,haberi yok..
Çarşamba ve Cuma kan veririm diye anlaştık.Carsamba sabahtan dersim var ama müdürden bi yarım saat izin alabilirim sanirim
Sanki testte gördükten sonra kendimdeki gariplikleri farkeder oldum karnımın tuhaflığı gaz var gibi şişmesi normaldir dimi caniim
Hepimizin artsın inşallah caniimAyy ne guzrl ya mutlulugunuz daim olsun cnm kat kat artsin insAllah
İnşALLAH cnmHepimizin artsın inşallah caniimcok sahiden bugün herbiriniz ayrı ayrı varlığınızı hissettirdiniz.insallah birlikte yeni güzel gelişmeleri de bekleyelim
Iste ben almilaya sordum kuzum:))Ilanli ne kiz yeni bi taktik mi o
Evet evet mayis iyi demi tam ogretmenler icin iyi bir ara :)) hayirlisi hakkimizda canim..Çok sağol caniim..Allah isteyen herkese en tez ve hayırlı zamanda nasip etsin inşallah..
Acaba izne çıkacağı zaman mı Mayıs? Öyleyse çok harika,zamanlama müthiş olur
Gizli çekim yaptım ben canım,ilk bı şaşırdı,sonra farkına vardı,gözlerinin içi güldü çok şükür dedik..
Çekimi de özel bir tarihte ona yollayıp anı yaşarım diye düşündüm,haberi yok..
Çarşamba ve Cuma kan veririm diye anlaştık.Carsamba sabahtan dersim var ama müdürden bi yarım saat izin alabilirim sanirim
Sanki testte gördükten sonra kendimdeki gariplikleri farkeder oldum karnımın tuhaflığı gaz var gibi şişmesi normaldir dimi caniim
Telefondan yazım destan gibi gözüküyor mübarek
Merhaba arkadaşlar, ben de 3 ay folbiol kullandım ve dahiliye uyardı yükselmiş sorun olabilir bırakmalısın dedi. Kadın doğumcuya sordum hiçbir şey olmaz devam et dedi.
2 ay ara verip folidoceye başladım tekrar test yaptırdığımda >23 yazıyordu yüksek çıkmıştı yine ama doktor yine folik asite devam dedi.
Şimdi buradaArdnlina arkadaşımızın paylaşımını gördüm üzüldüm. Dilerim çabucak toparlar. Ben de bırakmaya karar verdim.
Simdi ben anlamadm kime guvencez hamilelikten once folik asit kullanin diolar sinra boyke sorun oluyorsa napicazMerhaba arkadaşlar, ben de 3 ay folbiol kullandım ve dahiliye uyardı yükselmiş sorun olabilir bırakmalısın dedi. Kadın doğumcuya sordum hiçbir şey olmaz devam et dedi.
2 ay ara verip folidoceye başladım tekrar test yaptırdığımda >23 yazıyordu yüksek çıkmıştı yine ama doktor yine folik asite devam dedi.
Şimdi buradaArdnlina arkadaşımızın paylaşımını gördüm üzüldüm. Dilerim çabucak toparlar. Ben de bırakmaya karar verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?