Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba,hoşgeldiniz.Folat hastanenin kan tahlilinde referans aralığı 4-18 olarak gözüküyor,18den yüksek olması, sizin 23ten yüksekmis sanırım.Bununda zararı var o halde .Benim 5 kusur,aklıma geldikçe içiyordum..Ama daha dikkatli olacağım düzgün içmek konusunda

Banada basta folidoce vermisti sonradan degistirdi simdi bununla ugrasacam yaa

Canım gelecek akıntı rengi saydam kendi yapışkan sünen olmalı dimi :) yumdan önce gelir diye yum daha yakın degil demekki diyorum ben

Şuan sadece sol kaburganin en alt kısmında hafif bir ağrı oluyor ara ara canım.Henuz adet ağrısı gelmedi,3 günüm daha var ama gelmesin,korkarım çok ya
Mayıs öğrenciler açısından çok iyi olucak canım,okulun son zamanları ufaktan,öğretmen açısından doğum izni tatile de denk gelmiş olucak,eğer izni tam mayista başlıyorsa,çoğu hakkı yaz tatiline feda olucak ama sağlıkla gelsinler de..

Folbiol sgknin karsiladigi ilac 5mg folic1 takviye gida yaziyor uzerinde ve 400mcg kizlar folbiolu gercek eksiklikte veriyorlar Ardnlina fazla icmis demek ki. Ve kesti...
Ben de folbiol kullaniyordum gerci icmiyorum son iki aydr unutuyorum ama gunde yarım dedi doktor demek ki kuvvetli ilac oldugu icin yarim yazmis simdi anladm

Kizlar bence hamilelik baslamadan kullanmayin folik falan baya zarar veriyormus demekki

Canım gelecek akıntı rengi saydam kendi yapışkan sünen olmalı dimi :) yumdan önce gelir diye yum daha yakın degil demekki diyorum ben
Aynen öyle canım. İşte ben bu testleri aralıkta yaptım önce akıntı geldi 10.gün 11günde kopkoyu olmuştu çizgim :) şimdi bende akıntıyı bekliyorum ama bu ağrılara ve teste bakarsam yarın yumurtlama olacak keain :) nyse canım akıntı da gelir artık napalım :) takılmayalım bu kadar :)

zaten bu riskli gebelik olayı da beni endişelendiriyor. İlla bi kayıp mı yaşamamız gerekiyor. Önceden test yapılamıyor mu? Kimi pıhtılaşma varmış diyor kimi başka daha hiç duymadığım şeylerden bahsediyor ve korkuyorum.

Mayısta izine ayrılmak öğretmene hiç iyi olmaz ki yaz tatiline gider izinleri ama mayısta hamile kalmak candır ikinci dönem izinle geçip yaz tatiline bağlıyorsun :)))

Kizlar bence hamilelik baslamadan kullanmayin folik falan baya zarar veriyormus demekki
İşte canım riskli durumdakiler mesela ben zlrundayım. Hele aspirin mutlaka kullanmam lazım sadece regl zamanı bırakıyprum. Geçen ay mesela nasıl olsa denemedik diye içmedim ama ara da vermiş oldum. Yoksa hep içiyorum her an kaşabilirim diye mecburum. Düşüklerin sebebi benim pıhtılaşma o yğzden mecburuö içmeye. Azcık elim kesilsin çok kanar günlerce iyileşmez işte bebiş için herkes bişeylere katlanıyor maalesef napalım :)

Bencede takılma ben hamile olduğum ay kupkuruydum yumurtlama olmadı bile kesin dedim . Biz piki görmeye ve ertesi siliklestigi günü de değerlendirmeye bakalım:)

Kizlar bugun bebegin kalp atisini dinlemeye gittik cok sukur diledik. Ama bu kullandigim folik asit karacigerime zarar vermis doktor dahiliye gorun dedi.

Ay üzüldüm inşallah çok bi zarari olmamıştır ne kullaniyordun bu arada gözün aydın sağlıkla kucağına al bebisi

Ayrıca canım bırak riskli olmayı. Dr lar mutlaka sağlıklı tüm kadınların gebelik planladığı ay başlaması lazım. Tabi ne zaman kalacağını bilmediği için de dr lar 3 ay önceden başlayın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…