Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mayısta izine ayrılmak öğretmene hiç iyi olmaz ki yaz tatiline gider izinleri ama mayısta hamile kalmak candır ikinci dönem izinle geçip yaz tatiline bağlıyorsun :)))
Yani bu durum bizim acimizdan iyi oldu... kuzuyu mezun etsin duzgunce insallah sonra hayirla dogursun... evet sonrasinda napar bilmiyorum ilgilenmiyorum:)

Canım sende kan pıhtılaşması mı var ?

Yani bu durum bizim acimizdan iyi oldu... kuzuyu mezun etsin duzgunce insallah sonra hayirla dogursun... evet sonrasinda napar bilmiyorum ilgilenmiyorum:)
Haa anladim sen veli olarak acıdan bakıyorsun hahaaa:) bende öğretmenin gözünden çocuğu icin baktim :) evet mayıstan sonra zaten birşey kalmıyor. Ama öğretmene üzüldüm yahu :)

Haa anladim sen veli olarak acıdan bakıyorsun hahaaa:) bende öğretmenin gözünden çocuğu icin baktim :) evet mayıstan sonra zaten birşey kalmıyor. Ama öğretmene üzüldüm yahu :)
Evet ama onun icin de iyi oldu yaa o da uzun zamandir bekliyordu tiroid problemi falan vardi benden de 1 yas buyuk ayrica.. masallah buyutmus de bak 6 aylik olmus 1leri almaz bu donem sonraki sene baslar diye dusunuyorum...

Canım yapmıyolar ama özelde yapıyorlar. Ben ilk gebelik 6 aylık ölü doğum oldu kromozom bozukluğu dendi amniyosentez de olmuştum. Neyse ondan sonra devlette yapmadılar tabi hemen Özelde yaptırdım hepaini en azından öğrenmiş oldum.
Normal doğum olmultu psikolojim zaten berbattı dr 6 ay bekle dinlen toparlan dedi 3 ay folik ve aspirin iç dedi ben dinlemedim içmedim de aspirin Allah tan ne gelirse dedim öylesine 1 deneme olmultu işte oldu dış gebelik oldu. Sonra ben korktum dr un sözünden çıkmadım 6.ayın sonunda tabi aspirn ve folik düzenli kullandım oğluma hamile kaldım çok şükür bende hemen kalabiliyordum tabi düzenli ilişki ile :)
İşte oğlanı emzirmeden kesip tek kprunmasız ilişki ile nasıl olsa olmaz diyip hamile kaldım geçen yıl nisan da. Ben folik ve aspirin içmediğim için hep aklımdaydı zaten kesin kaybedicem diye hep kötü düşündğm kötüyü getirdim. 10.haftada kalbi durdu.. sonra da 2 kere kimyasal yaşadım işte sonra yine 3 ay dinlendim 2.deneme bu ay bakalım .. içiyorum yani ilaçları düzenli artık. Bebek düşünüyorsam içmek zorundayım ben en azından ne sorunum var biliyorum işte iyiki yaptırmışım hemen

Canım sende kan pıhtılaşması mı var ?
Evet canım düşük seviyede var. Seviyeye göre ve cinsine gçre ilaç ya da iğne tedavisi oluyor. Oğlumda hamile kalınca tekrarlamıştk yğkselme olmamıştı coraspirin kullandım 7 ay. Şimdi yine hamile kalırsam inşallah 6.haftada tekrar bakıcaz. Yükselme varsa iğneye geçicez yoksa yine coraspirine devam

Ben ve telefon azizliği buda planlı demek istedim abla ben ovi hiç yapmadım valla bidaki ay düşünüyorum olmazsa
Valla duzenliyse adet bitiminden itibaren 2 gune bir devam diyorum ben..tutturulur elbet olmadi yapamadik yum.haftasi ustune dusucez...pik oncesi pik ve pik sonrasi sonrasindaki 2 3 gun de onemli bir de bugun sabah denemelerinin de basarili olabilecegi soylendi haydi bele kuvvet diyelim :)))

Son düzenleme:
Bak kuzum bak canim herkeste ayni problem olmuyor... burda her okudugumuzu kendimize yontarsak isin icinden cikamayiz, isimiz var... sorun da yoksa sıkılmadan usanmadan denelemelere devam edecegiz...
Senin hic gebelik olmamisti demi?

Bak kuzum bak canim herkeste ayni problem olmuyor... burda her okudugumuzu kendimize yontarsak isin icinden cikamayiz, isimiz var... sorun da yoksa sıkılmadan usanmadan denelemelere devam edecegiz...
Senin hic gebelik olmamisti demi?
Hayır hiç olmadı ama olunca sende pıhtılaşma sorunu varmış derlerse kızmayayım mı? :) nadir de görülse öyle bi ihtimal varsa bilmeyelim mi? :)

Aynen bende öyle iki günde bir adete kadar kimler çıkacak he bu arada aysegul seni unuttum hakkini helal et

Hayır hiç olmadı ama olunca sende pıhtılaşma sorunu varmış derlerse kızmayayım mı? :) nadir de görülse öyle bi ihtimal varsa bilmeyelim mi? :)
Pihtilasma basit bir problem kuzum... testine baktirabilirsin aptt miydi neydi... tabi ki bilmek hakkimiz ama... misal fazla gelen faturaya bile itiraz edeceksen napiyorlar once ucretini yatiriyorsun ya da iste suclu biliyorlar ama suc ustu yapmadan alikoyamiyorlar... devlette kaybin 1 de degil 2 olmadan arastirmiyorlar... maalesef bu boyle. paran varsa gidersin testlerini yaptirirsin... ki o da hemen yapmaz en fazla bir kaybinda arastirmaya gidebilir.. ya da napar onlem amacli igne kullandirir falan... demek istedigim dereyi gormeden pacalari sivamayalim kuzum.. Rabbim hayirli saglikli gebelik nasip etsin insallah saglikla doguralim..:)
Ha bi de artik sık gorulen bir durum bu pihtilasma...

Tabi canım öyle ucuz bir teat değil. Özelde 2 kere yaptırdım ben en son oğlumda yaptırdım işte 4 sene önce 500 liraydı şimdi 1000 falan galiba. Hamile kalırsam inşallah. 6.haftafa tekrra bakılacak. Benim mesela maşallah 3 kayıp 2 de kimyasal olmasına rağmen dr a yapmayalım test bir daha direkt iğne başlayalım dedim kızdı gereksiz yere kullanırsan daha kötü sonuç alırız dedi. İşte kafana göre de maalesef kullanamıyorshn bu kan sulandırıcıları. Benm mesela coraspirin 100mg iyi geliyor düşük sevşyede çünkü pıhtılaşma.

Yani de bu sorun sende varsa tekrar test yapmaya gerek var mi derecesine gore mi dozaja karar veriliyor kuzum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…