Yani bu durum bizim acimizdan iyi oldu... kuzuyu mezun etsin duzgunce insallah sonra hayirla dogursun... evet sonrasinda napar bilmiyorum ilgilenmiyorum:)Mayısta izine ayrılmak öğretmene hiç iyi olmaz ki yaz tatiline gider izinleri ama mayısta hamile kalmak candır ikinci dönem izinle geçip yaz tatiline bağlıyorsun :)))
Canım sende kan pıhtılaşması mı var ?İşte canım riskli durumdakiler mesela ben zlrundayım. Hele aspirin mutlaka kullanmam lazım sadece regl zamanı bırakıyprum. Geçen ay mesela nasıl olsa denemedik diye içmedim ama ara da vermiş oldum. Yoksa hep içiyorum her an kaşabilirim diye mecburum. Düşüklerin sebebi benim pıhtılaşma o yğzden mecburuö içmeye. Azcık elim kesilsin çok kanar günlerce iyileşmez işte bebiş için herkes bişeylere katlanıyor maalesef napalım :)
Haa anladim sen veli olarak acıdan bakıyorsun hahaaa:) bende öğretmenin gözünden çocuğu icin baktim :) evet mayıstan sonra zaten birşey kalmıyor. Ama öğretmene üzüldüm yahu :)Yani bu durum bizim acimizdan iyi oldu... kuzuyu mezun etsin duzgunce insallah sonra hayirla dogursun... evet sonrasinda napar bilmiyorum ilgilenmiyorum:)
Selam canım, ondan değildir bence ama için rahat etsin istersen hani tartılar var ya alışveriş merkezlerinde falan detaylı yağ analizi yapıyor kağıt veriyor sonra belki oradan baktırabilirsin yağ endeksine.
Evet ama onun icin de iyi oldu yaa o da uzun zamandir bekliyordu tiroid problemi falan vardi benden de 1 yas buyuk ayrica.. masallah buyutmus de bak 6 aylik olmus 1leri almaz bu donem sonraki sene baslar diye dusunuyorum...Haa anladim sen veli olarak acıdan bakıyorsun hahaaa:) bende öğretmenin gözünden çocuğu icin baktim :) evet mayıstan sonra zaten birşey kalmıyor. Ama öğretmene üzüldüm yahu :)
Canım yapmıyolar ama özelde yapıyorlar. Ben ilk gebelik 6 aylık ölü doğum oldu kromozom bozukluğu dendi amniyosentez de olmuştum. Neyse ondan sonra devlette yapmadılar tabi hemen Özelde yaptırdım hepaini en azından öğrenmiş oldum.zaten bu riskli gebelik olayı da beni endişelendiriyor. İlla bi kayıp mı yaşamamız gerekiyor. Önceden test yapılamıyor mu? Kimi pıhtılaşma varmış diyor kimi başka daha hiç duymadığım şeylerden bahsediyor ve korkuyorum.
7 mart demi kuzum... gidelim birlikte dicem ama ilanli nasil olacak onu bilemedim:))
Ovu mu yapmicam diyorsun?
Evet canım düşük seviyede var. Seviyeye göre ve cinsine gçre ilaç ya da iğne tedavisi oluyor. Oğlumda hamile kalınca tekrarlamıştk yğkselme olmamıştı coraspirin kullandım 7 ay. Şimdi yine hamile kalırsam inşallah 6.haftada tekrar bakıcaz. Yükselme varsa iğneye geçicez yoksa yine coraspirine devamCanım sende kan pıhtılaşması mı var ?
Valla duzenliyse adet bitiminden itibaren 2 gune bir devam diyorum ben..tutturulur elbet olmadi yapamadik yum.haftasi ustune dusucez...pik oncesi pik ve pik sonrasi sonrasindaki 2 3 gun de onemli bir de bugun sabah denemelerinin de basarili olabilecegi soylendi haydi bele kuvvet diyelim :)))Ben ve telefon azizliği buda planlı demek istedim abla ben ovi hiç yapmadım valla bidaki ay düşünüyorum olmazsa
Kesinlikle :)Bencede takılma ben hamile olduğum ay kupkuruydum yumurtlama olmadı bile kesin dedim . Biz piki görmeye ve ertesi siliklestigi günü de değerlendirmeye bakalım:)
Bak kuzum bak canim herkeste ayni problem olmuyor... burda her okudugumuzu kendimize yontarsak isin icinden cikamayiz, isimiz var... sorun da yoksa sıkılmadan usanmadan denelemelere devam edecegiz...zaten bu riskli gebelik olayı da beni endişelendiriyor. İlla bi kayıp mı yaşamamız gerekiyor. Önceden test yapılamıyor mu? Kimi pıhtılaşma varmış diyor kimi başka daha hiç duymadığım şeylerden bahsediyor ve korkuyorum.
Hayır hiç olmadı ama olunca sende pıhtılaşma sorunu varmış derlerse kızmayayım mı? :) nadir de görülse öyle bi ihtimal varsa bilmeyelim mi? :)Bak kuzum bak canim herkeste ayni problem olmuyor... burda her okudugumuzu kendimize yontarsak isin icinden cikamayiz, isimiz var... sorun da yoksa sıkılmadan usanmadan denelemelere devam edecegiz...
Senin hic gebelik olmamisti demi?
Valla duzenliyse adet bitiminden itibaren 2 gune bir devam diyorum ben..tutturulur elbet olmadi yapamadik yum.haftasi ustune dusucez...pik oncesi pik ve pik sonrasi sonrasindaki 2 3 gun de onemli bir de bugun sabah denemelerinin de basarili olabilecegi soylendi haydi bele kuvver diyelim :)))
Pihtilasma basit bir problem kuzum... testine baktirabilirsin aptt miydi neydi... tabi ki bilmek hakkimiz ama... misal fazla gelen faturaya bile itiraz edeceksen napiyorlar once ucretini yatiriyorsun ya da iste suclu biliyorlar ama suc ustu yapmadan alikoyamiyorlar... devlette kaybin 1 de degil 2 olmadan arastirmiyorlar... maalesef bu boyle. paran varsa gidersin testlerini yaptirirsin... ki o da hemen yapmaz en fazla bir kaybinda arastirmaya gidebilir.. ya da napar onlem amacli igne kullandirir falan... demek istedigim dereyi gormeden pacalari sivamayalim kuzum.. Rabbim hayirli saglikli gebelik nasip etsin insallah saglikla doguralim..:)Hayır hiç olmadı ama olunca sende pıhtılaşma sorunu varmış derlerse kızmayayım mı? :) nadir de görülse öyle bi ihtimal varsa bilmeyelim mi? :)
Kuzum etiket yanlis oldu galiba 239lu ayseguldu:))Aynen bende öyle iki günde bir adete kadar kimler çıkacak he bu aradaaysegul seni unuttum hakkini helal et
Pihtilasma basit bir problem kuzum... testine baktirabilirsin aptt miydi neydi... tabi ki bilmek hakkimiz ama... misal fazla gelen faturaya bile itiraz edeceksen napiyorlar once ucretini yatiriyorsun ya da iste suclu biliyorlar ama suc ustu yapmadan alikoyamiyorlar... devlette kaybin 1 de degil 2 olmadan arastirmiyorlar... maalesef bu boyle. paran varsa gidersin testlerini yaptirirsin... ki o da hemen yapmaz en fazla bir kaybinda arastirmaya gidebilir.. ya da napar onlem amacli igne kullandirir falan... demek istedigim dereyi gormeden pacalari sivamayalim kuzum.. Rabbim hayirli saglikli gebelik nasip etsin insallah saglikla doguralim..:)
Ha bi de artik sık gorulen bir durum bu pihtilasma...
Yani de bu sorun sende varsa tekrar test yapmaya gerek var mi derecesine gore mi dozaja karar veriliyor kuzum?Tabi canım öyle ucuz bir teat değil. Özelde 2 kere yaptırdım ben en son oğlumda yaptırdım işte 4 sene önce 500 liraydı şimdi 1000 falan galiba. Hamile kalırsam inşallah. 6.haftafa tekrra bakılacak. Benim mesela maşallah 3 kayıp 2 de kimyasal olmasına rağmen dr a yapmayalım test bir daha direkt iğne başlayalım dedim kızdı gereksiz yere kullanırsan daha kötü sonuç alırız dedi. İşte kafana göre de maalesef kullanamıyorshn bu kan sulandırıcıları. Benm mesela coraspirin 100mg iyi geliyor düşük sevşyede çünkü pıhtılaşma.
Nasıl yani canım anlamadim niçinAynen bende öyle iki günde bir adete kadar kimler çıkacak he bu aradaaysegul seni unuttum hakkini helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?