- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Kuzum etiket yanlis oldu galiba 239lu ayseguldu:))
Estagfurullah canim B12in ne alemde :))Evet resmine bakıp yaptım niye öyle oldu allah'ım mala bağladım yine pf
Nasıl yani canım anlamadim niçin
Estagfurullah canim B12in ne alemde :))
Kız ne hakkı benim aklimda mi ki hepimiz herşeyi unutabiliyoruz nolcak :) baktim simdi senin 7 sine . Benim adet eski düzene döndü sanırım 3 den 5 e attı takvim . Ee var mı akıntı ovular nasılBatlarimiz yakındı sen bana demistin beraber bekleyelim diye seni etiketlmeyi unuttum beraber planlı gidelim diyordum belki hep beraber hamile kaluruk diye
Dahiliyeden randevu alabilirsin saglik ocagi da artik her teste bakmiyor ama oraya sorabilirsin.. vitaminlerime kan degerlerime baktirmak istiyorum diye.. sikayetlerin yoksa gerek yok o ayri da..:)Benimmi bilmiyomki ben sordum ama cvp yazıldimi unuttum o sinirle nerden baktiriyordunuz kadın doğum bakmadı bana 1 sene olmadan gelme dedi neye gitmem lazım o testler için
Kız ne hakkı benim aklimda mi ki hepimiz herşeyi unutabiliyoruz nolcak :) baktim simdi senin 7 sine . Benim adet eski düzene döndü sanırım 3 den 5 e attı takvim . Ee var mı akıntı ovular nasıl
:) istek ovuya isarettir gelmişken kaçırma ben hala odun gibiyim . Yinede kaçırma testlerini stres olmadan yap benceBilmiyorum ki valla şuan bi heves geldi normalde bakmicsktim iki günde bir devam edecektim adak orucumu tutuyorum çünkü ama akinti erken daha heralde biraz ağrım var ama niyetlendigim için oda sanırım dün ve bugün öğlen oldu çok az okdr bide acaip bir istek hali var bende utanmasam hergun yapacam ama dus almak zor geliyor
Dahiliyeden randevu alabilirsin saglik ocagi da artik her teste bakmiyor oraya sorabilirsin.. vitaminlerime kan degerlerime baktirmak istiyorum diye.. sikayetlerin yoksa gerek yok o ayri da..:)
Kesinlkle canım. Şimdi bende şu an gebelik dışı değerim farklı. Gebe kalınca bazen yükselişe geçiyormuş. Oğşumda geçmedi ama dr lar riske atamayız her gebelikte bakmamız lazım kalp atış duyar duymaz diyor önlem amaçlı yani.Yani de bu sorun sende varsa tekrar test yapmaya gerek var mi derecesine gore mi dozaja karar veriliyor kuzum?
Ben de dun temizlendim daha canim. Ovu yapmiyorum.. 4 ay teyit ettim yeter gari dedim duzgun ilerliyor prg.lar. :)can09e canm sende nasıl gidiyor ovu yapıyor musun
:) istek ovuya isarettir gelmişken kaçırma ben hala odun gibiyim . Yinede kaçırma testlerini stres olmadan yap bence
Insallah canim cok sagolHerşeyde vardır hayır canım korkma hiç inşallah sağlığına kavuşursun bir an evvel.
Canım her zaman atabilirsin lütfen öyle düşünme
O zamana sıfırlanır insallah cnm ilaclar sifan olsun cnm beslenmenede dikkat et o zaman bi an once bat bekleyelim seninlede :)Sağol canım 16 ya düşmüş ama sıfırlanmamış değerim Çarşamba günü tekrar bakılacak, b12 ve demirde düşük çıktı, eklemlerim ve kaslarımda da sıkıntı varmış yine bir sürü ilaç verdiler
Merhaba, pıhtılaşma için trombofili paneli mi yaptırmıştınız acaba? Rabbim oğlunuzu size bağışlasın.Canım yapmıyolar ama özelde yapıyorlar. Ben ilk gebelik 6 aylık ölü doğum oldu kromozom bozukluğu dendi amniyosentez de olmuştum. Neyse ondan sonra devlette yapmadılar tabi hemen Özelde yaptırdım hepaini en azından öğrenmiş oldum.
Normal doğum olmultu psikolojim zaten berbattı dr 6 ay bekle dinlen toparlan dedi 3 ay folik ve aspirin iç dedi ben dinlemedim içmedim de aspirin Allah tan ne gelirse dedim öylesine 1 deneme olmultu işte oldu dış gebelik oldu. Sonra ben korktum dr un sözünden çıkmadım 6.ayın sonunda tabi aspirn ve folik düzenli kullandım oğluma hamile kaldım çok şükür bende hemen kalabiliyordum tabi düzenli ilişki ile :)
İşte oğlanı emzirmeden kesip tek kprunmasız ilişki ile nasıl olsa olmaz diyip hamile kaldım geçen yıl nisan da. Ben folik ve aspirin içmediğim için hep aklımdaydı zaten kesin kaybedicem diye hep kötü düşündğm kötüyü getirdim. 10.haftada kalbi durdu.. sonra da 2 kere kimyasal yaşadım işte sonra yine 3 ay dinlendim 2.deneme bu ay bakalım .. içiyorum yani ilaçları düzenli artık. Bebek düşünüyorsam içmek zorundayım ben en azından ne sorunum var biliyorum işte iyiki yaptırmışım hemen
Selam canım, ben de daha doktora gitmedim fakat trombofili paneli isimli kan testini geçen hafta yaptırdım, sonuçları zaten ancak çıkar diye ertelemek istemedim, eğer aklına takılıyorsa ya dahiliye/hematoloji uzmanına gidip ya da direkt özel lab. da yaptırılabiliyor. Sonuç çıkınca yine konuşuruz.Hayır hiç olmadı ama olunca sende pıhtılaşma sorunu varmış derlerse kızmayayım mı? :) nadir de görülse öyle bi ihtimal varsa bilmeyelim mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?