Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Batlarimiz yakındı sen bana demistin beraber bekleyelim diye seni etiketlmeyi unuttum beraber planlı gidelim diyordum belki hep beraber hamile kaluruk diye
Kız ne hakkı benim aklimda mi ki hepimiz herşeyi unutabiliyoruz nolcak :) baktim simdi senin 7 sine . Benim adet eski düzene döndü sanırım 3 den 5 e attı takvim . Ee var mı akıntı ovular nasıl

Benimmi bilmiyomki ben sordum ama cvp yazıldimi unuttum o sinirle nerden baktiriyordunuz kadın doğum bakmadı bana 1 sene olmadan gelme dedi neye gitmem lazım o testler için
Dahiliyeden randevu alabilirsin saglik ocagi da artik her teste bakmiyor ama oraya sorabilirsin.. vitaminlerime kan degerlerime baktirmak istiyorum diye.. sikayetlerin yoksa gerek yok o ayri da..:)

Son düzenleme:
Kız ne hakkı benim aklimda mi ki hepimiz herşeyi unutabiliyoruz nolcak :) baktim simdi senin 7 sine . Benim adet eski düzene döndü sanırım 3 den 5 e attı takvim . Ee var mı akıntı ovular nasıl

Bilmiyorum ki valla şuan bi heves geldi normalde bakmicsktim iki günde bir devam edecektim adak orucumu tutuyorum çünkü ama akinti erken daha heralde biraz ağrım var ama niyetlendigim için oda sanırım dün ve bugün öğlen oldu çok az okdr bide acaip bir istek hali var bende utanmasam hergun yapacam ama dus almak zor geliyor

:) istek ovuya isarettir gelmişken kaçırma ben hala odun gibiyim . Yinede kaçırma testlerini stres olmadan yap bence

Dahiliyeden randevu alabilirsin saglik ocagi da artik her teste bakmiyor oraya sorabilirsin.. vitaminlerime kan degerlerime baktirmak istiyorum diye.. sikayetlerin yoksa gerek yok o ayri da..:)

Iki ay önce sağlık ocağına vaktiedim abla ama nelere baktı bilmiyorum bütün tahlillerimi istiyorum dedim şansıma yazicida bozuktu bende telefondan çektim ama bakmadım normal herşeyin dedi bende bi ara demir eksikliği vardı devit3 ampül kullanıyordum doktor biraz daha devam et dedi ama almadım ben bida

Yani de bu sorun sende varsa tekrar test yapmaya gerek var mi derecesine gore mi dozaja karar veriliyor kuzum?
Kesinlkle canım. Şimdi bende şu an gebelik dışı değerim farklı. Gebe kalınca bazen yükselişe geçiyormuş. Oğşumda geçmedi ama dr lar riske atamayız her gebelikte bakmamız lazım kalp atış duyar duymaz diyor önlem amaçlı yani.

:) istek ovuya isarettir gelmişken kaçırma ben hala odun gibiyim . Yinede kaçırma testlerini stres olmadan yap bence

Ne testi oviyse hiç almadım burda öğrendim. Zaten eşime diyordum bidaki ay alıp bakacam diye bu ay almam olursam önümüzdeki ay sipariş vercem valla kaçırmıyorum iki.gunde bir yapıyorum ama şu yastık işi çok iyi oldu valla

O zamana sıfırlanır insallah cnm ilaclar sifan olsun cnm beslenmenede dikkat et o zaman bi an once bat bekleyelim seninlede :)

günaydın bacılar kardeşler okullar açıldı artık pek demiyim de hiç giremiyorum yorgun oluyorum nasılsınız bebiş çoktur inşallah ben çooook sayfa kacırdım çoook

gelelim bana bata son 5 kokusuz beyazdan sarıya çalan krem kvamlı akıntım var başkada hiiiç birşey yok normalde yalancı agrılar kramplar olurdu o bile yok bakalım ne olacak inşallah gecen ay oldugu gibi 7 gün gecıkmeden gelir regl

Merhaba, pıhtılaşma için trombofili paneli mi yaptırmıştınız acaba? Rabbim oğlunuzu size bağışlasın.

Hayır hiç olmadı ama olunca sende pıhtılaşma sorunu varmış derlerse kızmayayım mı? :) nadir de görülse öyle bi ihtimal varsa bilmeyelim mi? :)
Selam canım, ben de daha doktora gitmedim fakat trombofili paneli isimli kan testini geçen hafta yaptırdım, sonuçları zaten ancak çıkar diye ertelemek istemedim, eğer aklına takılıyorsa ya dahiliye/hematoloji uzmanına gidip ya da direkt özel lab. da yaptırılabiliyor. Sonuç çıkınca yine konuşuruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…