Selam canım, dahiliye uzmanına ya da aile hekimine gidip kan değerlerine baktırabilirsin, yorgunluk halsizlik yaşıyorum diyebilirsin, B12, d vitaminleri, demir, açlık şekeri, kolesterol gibi değerlere aile hekimliği de bakabiliyor.Benimmi bilmiyomki ben sordum ama cvp yazıldimi unuttum o sinirle nerden baktiriyordunuz kadın doğum bakmadı bana 1 sene olmadan gelme dedi neye gitmem lazım o testler için
Onu ihmal etme bence canım, d vitamini de etkili hem bebek için deIki ay önce sağlık ocağına vaktiedim abla ama nelere baktı bilmiyorum bütün tahlillerimi istiyorum dedim şansıma yazicida bozuktu bende telefondan çektim ama bakmadım normal herşeyin dedi bende bi ara demir eksikliği vardı devit3 ampül kullanıyordum doktor biraz daha devam et dedi ama almadım ben bida
Onu ihmal etme bence canım, d vitamini de etkili hem bebek için de
Sizden bisey rica etsem ben kan tahlili yaptrmstm bakmanız mümkün mü değerler nasıl diyeGünaydın herkese iyi hafta sonları
Su içme aslında ilk idrarla yapman lazım
Tabi canım resmini at istersenSizden bisey rica etsem ben kan tahlili yaptrmstm bakmanız mümkün mü değerler nasıl diye
Canim benim niyettim kimseye yanlis bilgi vermek degil sadece benim yasadigimi kimse yasamazsin istiyorum hep zarari yok denildi ama bak varmis. Su bilgiyide vereyim ben folik disida hic ilac kullanmadim agri kesici bile cok nadir kullanirim. Diger arkadaslara da dedim zaten saglik ocaginda test yapiliyor en azindan bir test yapin sonra Allah korusun boyle sorunlar yasamayin. Bol bol su icerimYanlis bilgi vermeyelim canim oyle bisiy yok.. ayrica senin durumunda korkulucak bir durum yok.. sen icini ferah tut. Su ic bol bol..
Cok tesekkur ederim canim insallahHerşeyde vardır hayır canım korkma hiç inşallah sağlığına kavuşursun bir an evvel.
Insallah bu kadar cabalarimizin sonu guzel olur insallah sende tez zamanda alirsin yavrunu kucagin kuzumİşte canım riskli durumdakiler mesela ben zlrundayım. Hele aspirin mutlaka kullanmam lazım sadece regl zamanı bırakıyprum. Geçen ay mesela nasıl olsa denemedik diye içmedim ama ara da vermiş oldum. Yoksa hep içiyorum her an kaşabilirim diye mecburum. Düşüklerin sebebi benim pıhtılaşma o yğzden mecburuö içmeye. Azcık elim kesilsin çok kanar günlerce iyileşmez işte bebiş için herkes bişeylere katlanıyor maalesef napalım :)
Benim 7 ayi gecmis surekli kullaninca zarar vermis demekki. Canim ben nefes almakta zorlaniyordum hep carpinti falan dedim simdi de hamelik dedim ama bambaska bir nedeni varmis. Rabbim sifasini verir insallahAyrıca canım bırak riskli olmayı. Dr lar mutlaka sağlıklı tüm kadınların gebelik planladığı ay başlaması lazım. Tabi ne zaman kalacağını bilmediği için de dr lar 3 ay önceden başlayın diyor.
Ayyy gözün aydınn canım ben bile heyecanlandım tebriklerrrGunaydiinn günümüz güzel tatlis olsun insallah canlar
Regle 2 kala..Koyuluk takip işlemini labo dan yapıcam aynı marka olsun diye,dünkü farkliydi
ayyy çok güzel maşallahGunaydiinn günümüz güzel tatlis olsun insallah canlar
Regle 2 kala..Koyuluk takip işlemini labo dan yapıcam aynı marka olsun diye,dünkü farkliydi
İnşallah kuzum ya burda bat beklemeyi özledimO zamana sıfırlanır insallah cnm ilaclar sifan olsun cnm beslenmenede dikkat et o zaman bi an once bat bekleyelim seninlede :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?