Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimmi bilmiyomki ben sordum ama cvp yazıldimi unuttum o sinirle nerden baktiriyordunuz kadın doğum bakmadı bana 1 sene olmadan gelme dedi neye gitmem lazım o testler için
Selam canım, dahiliye uzmanına ya da aile hekimine gidip kan değerlerine baktırabilirsin, yorgunluk halsizlik yaşıyorum diyebilirsin, B12, d vitaminleri, demir, açlık şekeri, kolesterol gibi değerlere aile hekimliği de bakabiliyor.

Onu ihmal etme bence canım, d vitamini de etkili hem bebek için de

Yanlis bilgi vermeyelim canim oyle bisiy yok.. ayrica senin durumunda korkulucak bir durum yok.. sen icini ferah tut. Su ic bol bol..
Canim benim niyettim kimseye yanlis bilgi vermek degil sadece benim yasadigimi kimse yasamazsin istiyorum hep zarari yok denildi ama bak varmis. Su bilgiyide vereyim ben folik disida hic ilac kullanmadim agri kesici bile cok nadir kullanirim. Diger arkadaslara da dedim zaten saglik ocaginda test yapiliyor en azindan bir test yapin sonra Allah korusun boyle sorunlar yasamayin. Bol bol su icerim

Insallah bu kadar cabalarimizin sonu guzel olur insallah sende tez zamanda alirsin yavrunu kucagin kuzum

Benim 7 ayi gecmis surekli kullaninca zarar vermis demekki. Canim ben nefes almakta zorlaniyordum hep carpinti falan dedim simdi de hamelik dedim ama bambaska bir nedeni varmis. Rabbim sifasini verir insallah

O zamana sıfırlanır insallah cnm ilaclar sifan olsun cnm beslenmenede dikkat et o zaman bi an once bat bekleyelim seninlede :)
İnşallah kuzum ya burda bat beklemeyi özledim Birçok gün önce dün başlamak şartıyla diyete girme kararı almıştım çok iyi denk geldi biraz süre uzatacak sanırım vitamin ilaçları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…