- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Günaydın canım günaydın hanımlar herşeyin dünden daha güzel olduğu bir gün olsunGunaydin kizlarr mutlu hafta sonlari diliyoruuumm
hay maşalllahhhGunaydiinn günümüz güzel tatlis olsun insallah canlar
Regle 2 kala..Koyuluk takip işlemini labo dan yapıcam aynı marka olsun diye,dünkü farkliydi
Yemekte kuru fasulye vardır inşaAllahGunaydın kızlarr iyi hafta sonları ..
bugun kv geliyo yemeğe
Kalkamda temızlık yapam sonrada yemek yaparım
günaydın öyle gibi duruyor canım değerlendir bugünleri
MasallahGunaydiinn günümüz güzel tatlis olsun insallah canlar
Regle 2 kala..Koyuluk takip işlemini labo dan yapıcam aynı marka olsun diye,dünkü farkliydi
MaşaAllah maşaAllahGunaydiinn günümüz güzel tatlis olsun insallah canlar
Bence bir iki güne olur canım
Ayseguul döngün kaç gün canım?
Kuzm kbkmaa giremedim siteye dün eşim ameliyat oldu vee çok yogndm ne oldu duydmu kuzmAblam bugun kalp atışı için gitcek dua edin ona da nolur
Hayırlı haberlerle geldin inşallah
Gözünaydn kuzmKızlar baksaniza rüya değil dimi..her yanım titriyor..oturuyorum şuan kalbim nasil çarpıyor..rüya hayal değil dimi..
Cnm nasil oldu eşin tekrar geçmiş olsunKuzm kbkmaa giremedim siteye dün eşim ameliyat oldu vee çok yogndm ne oldu duydmu kuzm
Allah razı olsun canimGözünaydn kuzm
Amin insallah canim.Gozunaydin burada.Hayieli olsum..Saglikla tutunsun bebegin.Bizim batlarimiz ayniydi 18 subat ama benimki degisti.Ovu testi yaniltmis beni ben yeni yumurtlamisim neredeyse.Benim bekleme devam ediyor.:))Allah razı olsun canimisteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah..
Ay abla sen ben15yusra11 aynı batlatimiz bizdemi ilanlı gitsek acep üçümüz birden çıkıversek hamiş hamiş ben hiç bakmadım bu ay yapmicam diye bide niyetleniyorum kararsizim
Canım benim normalde 30-31 günde oluyor .Ayseguul döngün kaç gün canım?
Benim sabahtan böyle olan benzer testim akşamdan test yapınca daha koyu olmuştu,ertesi günde pikti.Yani koyuluk 16.gun,pik 17 ama döngüm uzun 31,
Çok yakın görüyorum ben..
Evet canım 4 yıl önce oğlumda yaptırmıştım yani. Şimdi gebelik olursa tekrarlayacağızMerhaba, pıhtılaşma için trombofili paneli mi yaptırmıştınız acaba? Rabbim oğlunuzu size bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?