Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın hanimlar
Bugünki testimi atiyorum pik yakındır dimi inşallah
Eki Görüntüle 2236261
Ayseguul döngün kaç gün canım?
Benim sabahtan böyle olan benzer testim akşamdan test yapınca daha koyu olmuştu,ertesi günde pikti.Yani koyuluk 16.gun,pik 17 ama döngüm uzun 31,
Çok yakın görüyorum ben..

Allah razı olsun canimisteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah..
Amin insallah canim.Gozunaydin burada.Hayieli olsum..Saglikla tutunsun bebegin.Bizim batlarimiz ayniydi 18 subat ama benimki degisti.Ovu testi yaniltmis beni ben yeni yumurtlamisim neredeyse.Benim bekleme devam ediyor.:))

Ay abla sen ben 15yusra11 aynı batlatimiz bizdemi ilanlı gitsek acep üçümüz birden çıkıversek hamiş hamiş ben hiç bakmadım bu ay yapmicam diye bide niyetleniyorum kararsizim

Hadi inşAllah Mart ayındakiler toplucs çift çizgiler atsın buraya Tabi Şubat batı olanlar da çift cizgi bol olsun insAllah Haftaya cumaya kadar elimden geldiğince Allah ne verdiyse diycem tutarsa şu 1 hafta içinde tutar

Ayseguul döngün kaç gün canım?
Benim sabahtan böyle olan benzer testim akşamdan test yapınca daha koyu olmuştu,ertesi günde pikti.Yani koyuluk 16.gun,pik 17 ama döngüm uzun 31,
Çok yakın görüyorum ben..
Canım benim normalde 30-31 günde oluyor .
Ama geçen ay 3 gün önce geldi . Bu ay normale döndü sanırım henuz yum olmadığına göre.
Şimdi baktim da senin 14. Gününe benziyor testim. Akşam da yaparım tabi yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…