- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Aynen benimde öyle inşallah Rabbim nasip buyurur hepimizeHadi inşAllah Mart ayındakiler toplucs çift çizgiler atsın burayaTabi Şubat batı olanlar da çift cizgi bol olsun insAllah Haftaya cumaya kadar elimden geldiğince Allah ne verdiyse diycem tutarsa şu 1 hafta içinde tutar
Inşallah bakalım beklemedeyim piki görünce kolları paçaları sivayacazBence bir iki güne olur canım
5 gün canlı kalmasına gerek kalmadan safları sıkı tutalım canım benimgünaydın öyle gibi duruyor canım değerlendir bugünlerisonrası deniyor ama bence öncesi de önemli sperm 5 gün canlı kalabiliyormus
Aminn kuzum inşallah. İsteyen çabalayan herksin emeklerini boşa çıKrmasın RabbimInsallah bu kadar cabalarimizin sonu guzel olur insallah sende tez zamanda alirsin yavrunu kucagin kuzum
Aa bende tiroid sorunu ortaya çıkınca öyleydim canım tiroid değerlerine baktıedın mı? Hipertiroid çıkmıştı bendede işte mayısta kaybettiğim gebelikte ortaya çıkmıştı canım. Mutlaka baktıe bütün deperlerineBenim 7 ayi gecmis surekli kullaninca zarar vermis demekki. Canim ben nefes almakta zorlaniyordum hep carpinti falan dedim simdi de hamelik dedim ama bambaska bir nedeni varmis. Rabbim sifasini verir insallah
Doktor ultrasonla falan bakıp mi yum akıntısı dedi canımKizlar benim bu ay iyice karisti.Benim 4 subatta ovulasyon pik yapti 18 subat bat olarak bekliyordum..11 subatta siddetli kasik agrisi 3 gun suren kahverengi lekelenmem oldu kahve telvesi gibi.Doktora gittim dun ve yunurtlama kanamasi dedi.Belki 2 defa yumurtlamissindir dedi.Bugun de yumurta aki kivaminda uzayan akinti geldi.Valla her sey Allak bullak.Sancim da bityi.Sanirim yumurtam catladi.Bu aralar sık iliskiye girdik.Umarim tutar.Benim bat ne zaman her sey karisik gercekten.Telefon 22 si gosteriyor.Benim hesabima gore 25 26 subat hayirlisi artik:)))
Aynen benimde öyle inşallah Rabbim nasip buyurur hepimize
Kizlar benim bu ay iyice karisti.Benim 4 subatta ovulasyon pik yapti 18 subat bat olarak bekliyordum..11 subatta siddetli kasik agrisi 3 gun suren kahverengi lekelenmem oldu kahve telvesi gibi.Doktora gittim dun ve yunurtlama kanamasi dedi.Belki 2 defa yumurtlamissindir dedi.Bugun de yumurta aki kivaminda uzayan akinti geldi.Valla her sey Allak bullak.Sancim da bityi.Sanirim yumurtam catladi.Bu aralar sık iliskiye girdik.Umarim tutar.Benim bat ne zaman her sey karisik gercekten.Telefon 22 si gosteriyor.Benim hesabima gore 25 26 subat hayirlisi artik:)))
Yok ben onu gibi değilim .DYemekte kuru fasulye vardır inşaAllah
Kuzum valla bende söylemicem ya yine bulantılarım başlar falan diye hemen aldım@kucukbikadin @morcivertkediH E @Ufukta_bebek @E v v a b çok teşekkür ederim kizlar
H E Allah kolaylık versin canım benimde bir ara eşimin iş arkadaşlarını ağırlamam lazım acep ne vakittir
Maalesef canımKuzm kbkmaa giremedim siteye dün eşim ameliyat oldu vee çok yogndm ne oldu duydmu kuzm
Akıntıdan sonra 14 gün say canım .Kizlar benim bu ay iyice karisti.Benim 4 subatta ovulasyon pik yapti 18 subat bat olarak bekliyordum..11 subatta siddetli kasik agrisi 3 gun suren kahverengi lekelenmem oldu kahve telvesi gibi.Doktora gittim dun ve yunurtlama kanamasi dedi.Belki 2 defa yumurtlamissindir dedi.Bugun de yumurta aki kivaminda uzayan akinti geldi.Valla her sey Allak bullak.Sancim da bityi.Sanirim yumurtam catladi.Bu aralar sık iliskiye girdik.Umarim tutar.Benim bat ne zaman her sey karisik gercekten.Telefon 22 si gosteriyor.Benim hesabima gore 25 26 subat hayirlisi artik:)))
Hayırlısı olsun cnm sen iyi olda ondan sonra bebis gelsin :)İnşallah kuzum ya burda bat beklemeyi özledimBirçok gün önce dün başlamak şartıyla diyete girme kararı almıştım çok iyi denk geldi biraz süre uzatacak sanırım vitamin ilaçları
Valla agrısı var kuzmmm sibiri dikmişler ama bazı tendonlardaa geç kalnmş öyle kalacakCnm nasil oldu eşin tekrar geçmiş olsun
Aminnnnnnnnn kuzmAllah razı olsun canimisteyen herkese tez zamanda hayırlısıyla nasip olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?