Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen benimde öyle inşallah Rabbim nasip buyurur hepimize

Benim 7 ayi gecmis surekli kullaninca zarar vermis demekki. Canim ben nefes almakta zorlaniyordum hep carpinti falan dedim simdi de hamelik dedim ama bambaska bir nedeni varmis. Rabbim sifasini verir insallah
Aa bende tiroid sorunu ortaya çıkınca öyleydim canım tiroid değerlerine baktıedın mı? Hipertiroid çıkmıştı bendede işte mayısta kaybettiğim gebelikte ortaya çıkmıştı canım. Mutlaka baktıe bütün deperlerine

Kizlar benim bu ay iyice karisti.Benim 4 subatta ovulasyon pik yapti 18 subat bat olarak bekliyordum..11 subatta siddetli kasik agrisi 3 gun suren kahverengi lekelenmem oldu kahve telvesi gibi.Doktora gittim dun ve yunurtlama kanamasi dedi.Belki 2 defa yumurtlamissindir dedi.Bugun de yumurta aki kivaminda uzayan akinti geldi.Valla her sey Allak bullak.Sancim da bityi.Sanirim yumurtam catladi.Bu aralar sık iliskiye girdik.Umarim tutar.Benim bat ne zaman her sey karisik gercekten.Telefon 22 si gosteriyor.Benim hesabima gore 25 26 subat hayirlisi artik:)))

Doktor ultrasonla falan bakıp mi yum akıntısı dedi canım
Degerlendirdirdiysen iki yumurta şansın var hadi hayırlısı:)

Günaydın millet mutlu hafta sonları ay diğer sayfaları geziyordum ama sizi aldatmıyorum bebekle ilgili değil trend konulara bakıyordum sabah sabah içim bayıldı neler varmış burda ya aldatilanmi boşanmak isteyen aile sorunları halime yine bin kez daha şükrettim valla bebk işin uğraşmak en güzel şey tek derdimiz bu olsun valla allah beterinden saklasin deyip uzatmıyorum

Benimde geçen adetim çok değişik oldu ve doktor üstüne görüyo olabilirsin dedi kan testi istedi sonuc negatif tabi :) Sonrasında muaynede yumurtlamadan kalan kalıntı da olabilir kist de olabilir dedi. Adet olursan (insAllah olmam da bebek gelir) 2. 3. yada 4. günü gel mutlaka bakalım dedi kist mi ney diye. Ona göre de bebek icin ilac vercekmis

Akıntıdan sonra 14 gün say canım .
Hadi inşallah belki ikiz senden gelir

İnşallah kuzum ya burda bat beklemeyi özledim Birçok gün önce dün başlamak şartıyla diyete girme kararı almıştım çok iyi denk geldi biraz süre uzatacak sanırım vitamin ilaçları
Hayırlısı olsun cnm sen iyi olda ondan sonra bebis gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…