- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Ayy çok üzüldmmMaalesef canım
Eşin nasıl ? Geldimi eve
Bekleniyor sevgili yumurtam :)
Evet kuzmm eve geldi agrısı var biraz ama bunada bin şükrMaalesef canım
Eşin nasıl ? Geldimi eve
Canım çıktı mi esin nasıl olduAyy çok üzüldmm
Hahhaha kız Allahtan iş hanımsn bu ne hamartlık sen bnları ne ara yaptn her halde elin hızlıEvi halettim .
Sarma sardım
Böreğin iç harcı hazır
Off ço hamaratım yaaaa
Ama kime yapıyısam kayınvalidem kesın yıne ucundan ucundan yicek ve kesinlikle geldiğinde hasta olcak
Geçmiş olsun canım iyidir inşallahKuzm kbkmaa giremedim siteye dün eşim ameliyat oldu vee çok yogndm ne oldu duydmu kuzm
Çok şükür iyi kuzmmGeçmiş olsun canım iyidir inşallah
Ama cnm ben sana demiştim. 6 ay kullanıyorum dediğinde.Canim benim niyettim kimseye yanlis bilgi vermek degil sadece benim yasadigimi kimse yasamazsin istiyorum hep zarari yok denildi ama bak varmis. Su bilgiyide vereyim ben folik disida hic ilac kullanmadim agri kesici bile cok nadir kullanirim. Diger arkadaslara da dedim zaten saglik ocaginda test yapiliyor en azindan bir test yapin sonra Allah korusun boyle sorunlar yasamayin. Bol bol su icerim
Sarmayı çabuk yaparım genetik sanırım :))Hahhaha kız Allahtan iş hanımsn bu ne hamartlık sen bnları ne ara yaptn her halde elin hızlı
Ohh miss kuzmSarmayı çabuk yaparım genetik sanırım :))
Annemden almısım :) onun kadar da güzel yaparım :)
Ama belim ağrıdı ya biraz uzandım namazımı kılıp yemeğide yapamda rahatlıyam
Gözün aydın cnm insallah sağlıkla devam etsinSelam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
Canımcım ben adet oldum moreller sıfır sıfır sıfır : ) bugün hormon testimi aldım prolaktin 43 çıktıHayallerimsin canım sen ne durumdasın var mı gelen giden? yazdıysan da atlamış olabilirim kusura bakma..
Amin canım, inşallah çok teşekkürler, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsinizGözün aydın cnm insallah sağlıkla devam etsin
Hay maşallaahhh inşallah inşallaahhhSelam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
Allah razı olsun canım benim, sizlere de kocaman bir maşallahHay maşallaahhh inşallah inşallaahhh
Dun baktirdim canim doktor normal dedi saglik ocaginda ki doktor biraz yuksek dedi ama benim doktor normal dedi butun tahlileri yaptirdim canimAa bende tiroid sorunu ortaya çıkınca öyleydim canım tiroid değerlerine baktıedın mı? Hipertiroid çıkmıştı bendede işte mayısta kaybettiğim gebelikte ortaya çıkmıştı canım. Mutlaka baktıe bütün deperlerine
Evet canim temmuzda gebelik yasamistim o gunden beridir iciyordum.Ama cnm ben sana demiştim. 6 ay kullanıyorum dediğinde.
Maşallah canım sağlıcakla ilerlesin gebeliğin bebeginAllah razı olsun canım benim, sizlere de kocaman bir maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?