- 11 Haziran 2016
- 1.587
- 3.677
- 63
Benimkide böyle canım ama daha degil . Test yapamaya devam et ins ovu yakindirYorum yaprmısınız kızlar bu dün akşamki ovulasyon testim sizce pozitifmi T çizgisi ilk defa bu kadar koyu
Sağol canım, inşallah hep birlikte hayırlı haberler alırız hepMaşallah canım sağlıcakla ilerlesin gebeliğin bebegin
Hadi gozun aydin olsun kuzum.. hep guzel haberlerle gell:)Selam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
Olsun sikma canim canini ne veriyorlar yukseklikte.. mart bizimmm diyoruuz:)Canımcım ben adet oldum moreller sıfır sıfır sıfır : ) bugün hormon testimi aldım prolaktin 43 çıktı
Yumurtlamayı gördükten sonra başlıyor heyecan ve safak sayma canım.İnsallah senin de güzel haberlerini alalımAmin insallah canim.Gozunaydin burada.Hayieli olsum..Saglikla tutunsun bebegin.Bizim batlarimiz ayniydi 18 subat ama benimki degisti.Ovu testi yaniltmis beni ben yeni yumurtlamisim neredeyse.Benim bekleme devam ediyor.:))
Canım benim normalde 30-31 günde oluyor .
Ama geçen ay 3 gün önce geldi . Bu ay normale döndü sanırım henuz yum olmadığına göre.
Şimdi baktim da senin 14. Gününe benziyor testim. Akşam da yaparım tabi yine:)
Babaanne oluyorsuun huhuuKuzum valla bende söylemicem ya yine bulantılarım başlar falan diye hemen aldımbi daha ki davette inşallah süpriz yapmak nasip olur
Canımm hayırlı olsuun..Darısı pıt pıt kalp atmasina insallah.Selam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
Hayırlısı olsun. Yalnız 3.aydan itibaren vitamin veriyorlar decavit diye. Birde kan hapı veriyorlar bunları da mı kullanamicanEvet canim temmuzda gebelik yasamistim o gunden beridir iciyordum.
Inşallah cnm Rabbim duysun sesiniAmin canım, inşallah çok teşekkürler, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsiniz
Tekrar çok geçmiş olsunValla agrısı var kuzmmm sibiri dikmişler ama bazı tendonlardaa geç kalnmş öyle kalacak
Yuksek cikmisCanımcım ben adet oldum moreller sıfır sıfır sıfır : ) bugün hormon testimi aldım prolaktin 43 çıktı
Hemde baya yüksek sınır 23 benim 43Yuksek cikmis
Çok güzel bir haber ya maşallahSelam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
Benim 14 yada 17 çıkmıştıHemde baya yüksek sınır 23 benim 43
Benim de bir ara 50 çıkmıştı doktor ilaç vermedi iki ay kadar bekledim ama zamanında adet olamadım 30 çıktı dostinex vermişti ondan sonra hiç sıkıntı yaşamadımCanımcım ben adet oldum moreller sıfır sıfır sıfır : ) bugün hormon testimi aldım prolaktin 43 çıktı
Maşallh canımBenim 14 yada 17 çıkmıştı
Maşallah canımBenim de bir ara 50 çıkmıştı doktor ilaç vermedi iki ay kadar bekledim ama zamanında adet olamadım 30 çıktı dostinex vermişti ondan sonra hiç sıkıntı yaşamadım
Maşallh canım
Amin canım benimDarısı başına kuzum
Amin inşallah canımMaşallah canıminş bana da şifa verir Allahım
Selam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?