Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
Hadi gozun aydin olsun kuzum.. hep guzel haberlerle gell:)

Amin insallah canim.Gozunaydin burada.Hayieli olsum..Saglikla tutunsun bebegin.Bizim batlarimiz ayniydi 18 subat ama benimki degisti.Ovu testi yaniltmis beni ben yeni yumurtlamisim neredeyse.Benim bekleme devam ediyor.:))
Yumurtlamayı gördükten sonra başlıyor heyecan ve safak sayma canım.İnsallah senin de güzel haberlerini alalım

Cook yakiinBenim 2 Şubat sabahta bu sekildi.Misafirlikteydim ablamda,ama hazır fırsat varken yine test yapmıştım,sonra koyulugun arttığını hissettim,gece de tam arttı.Aniden oluyor pik takip gerekiyor baya ama başarıcan sen insallah
Kuzum valla bende söylemicem ya yine bulantılarım başlar falan diye hemen aldım bi daha ki davette inşallah süpriz yapmak nasip olur
Babaanne oluyorsuun huhuu
İnşallah o zamanlarida hayırlısıyla görelim caniim

Selam herkese, bugün doktora gitmiştik biz de, karından ultrasonla baktı, keseyi gördük, haftası ile uyumlu dedi, 10 gün sonra tekrar çağırdı.İnşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder.
Canımm hayırlı olsuun..Darısı pıt pıt kalp atmasina insallah. Ben de kadın doğum icin doktora tam 6.haftada gitmek istiyorum,artı 1 filan degiluygun mudur acaba

Canımcım ben adet oldum moreller sıfır sıfır sıfır : ) bugün hormon testimi aldım prolaktin 43 çıktı
Benim de bir ara 50 çıkmıştı doktor ilaç vermedi iki ay kadar bekledim ama zamanında adet olamadım 30 çıktı dostinex vermişti ondan sonra hiç sıkıntı yaşamadım

Çok sevindim canm gözün aydın, inşAllah da hep böyle sağlıkla ilerler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…