- 16 Ocak 2019
- 490
- 761
- 18
- 33
Canısı salı doktora gidicez eşimle verirse kullanıcam eğer vermezse hemen aslan pençesi kullanıcam.Amin inşallah canımilaç kullanacak mısın?
Imtihan dünyası... :-(Şuan haberleri izliyorumda kadın yeni doğmuş bebeğine şırıngayla çamaşır suyu ve deterjan enjekte ediyormuş. Ve jiletle kafasına çizikler atıyormuş . neden diye sormuşlar ısınamadım demiş. Allah’a isyan etmiyorum haşa ama neden yani ! Biz olsun diye gece gündüz dua ederken neden ? !
Canımcım ben adet oldum moreller sıfır sıfır sıfır : ) bugün hormon testimi aldım prolaktin 43 çıktı
Allah onları ıslah etsin. Bizde nasip etsin tez zamanda inş. Bir bebek, çocuk haberi duyunca içim sızlıyor ağlıyorum valla. Çok istediğimden değil o masumlara yapılanlara günah çok günahImtihan dünyası... :-(
Ne güzel Allah bahtlarınıda böyle güzel eylesin. 3 günü gittim canlısı. İnşallah herkese nasip eder içinde de banaHormon testini yaptırmakta iyi etmişsin canm ama bugün adet olup bugün mü yaptırdın? Adetin 3. günü en güzel gün olduğunu biliyorumda o yüzden sordum. Prolaktin düşürücü ilaçlar var canm dostinex var mesela çok etkili ama o ilacı kullandığın ay korunma öneriyomus doktor, benim arkadaşında 40 küsürlerdeydi bu ilacı kullandı korunmadı o ay da hamile kaldı şuan çocuğu 1 1.5 yaşlarında.
Aslan pençesi iyi mi geliyormuşCanısı salı doktora gidicez eşimle verirse kullanıcam eğer vermezse hemen aslan pençesi kullanıcam.
Ne güzel Allah bahtlarınıda böyle güzel eylesin. 3 günü gittim canlısı. İnşallah herkese nasip eder içinde de bana
Amin hemde çok aminnnnnnnnnAminn canm. Isteyen herkese nasip etsin kuzum önceliği bizlere versin insAllah
Suan icin d3 bile yasaklandi. Insallah duzelir yaa. Sen nasilsin kalbini dinlemeye gittin mi?Hayırlısı olsun. Yalnız 3.aydan itibaren vitamin veriyorlar decavit diye. Birde kan hapı veriyorlar bunları da mı kullanamican
Evet canım Saraçoğlu öyle söylüyor ben onun yalancısıyım : )) ama bence işe yarıyor benim bol gebelikten önce 2 ay onu kullanmıştım ama tabi böyle bir sorunumun olduğunu bilmeyerekAslan pençesi iyi mi geliyormuş
Kadın doğumculardan iyi biliyor adamEvet canım Saraçoğlu öyle söylüyor ben onun yalancısıyım : )) ama bence işe yarıyor benim bol gebelikten önce 2 ay onu kullanmıştım ama tabi böyle bir sorunumun olduğunu bilmeyerek
Canım Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah..Diğer kan testini de perşembe yaptırmıştın,bence değerin o yüzden normalSelam kızlar bu gün yine kan verdim 129 küsür çıktı doktora gittik sorduk daha çok çok çok yeni dedi Perşembe günü tekrar bakalım dedi yalnız doktor çıkışı lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda koyu sarı peçeteye de minicik kahverengi leke geldi silince tekrar beyaz peçete koydum yine koyu sarı leke vardı korkuyorum dua edin bebeğimiz bizimle kalsın
Eveet Kasım annesi ve akrep burcu cocuklaar,bir akrep olarak severim burcumuİyi haftasonları kızlar. Kasım annesi olmak için güzel bir enerji yaymaya geldim
Son adet tarihim 18 aralık@AloeeVeraa ,dombili_xl , @Celine0719 , Ardnlina , Uzmankezban , @isisxz , morcivertkedi
Kızlar listede bat tarihleriniz yazıyıdu .
Düzenlemeye giriyoruz . Onları Sat (Son adet tarihi) ile değiştiricem . Söylermisiniz ??
İnşallah canım benim, aminHadi gozun aydin olsun kuzum.. hep guzel haberlerle gell:)
Sağol canım, amin inşallah. Bilmiyorum ki ben de adete 3 kala gitmiştim ilk, sonra bugün 5+5’te gittim, bir sonrakine 10 gün var.Canımm hayırlı olsuun..Darısı pıt pıt kalp atmasina insallah.Ben de kadın doğum icin doktora tam 6.haftada gitmek istiyorum,artı 1 filan degil uygun mudur acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?