Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şuan haberleri izliyorumda kadın yeni doğmuş bebeğine şırıngayla çamaşır suyu ve deterjan enjekte ediyormuş. Ve jiletle kafasına çizikler atıyormuş . neden diye sormuşlar ısınamadım demiş. Allah’a isyan etmiyorum haşa ama neden yani ! Biz olsun diye gece gündüz dua ederken neden ? !

Imtihan dünyası... :-(

Canımcım ben adet oldum moreller sıfır sıfır sıfır : ) bugün hormon testimi aldım prolaktin 43 çıktı

Hormon testini yaptırmakta iyi etmişsin canm ama bugün adet olup bugün mü yaptırdın? Adetin 3. günü en güzel gün olduğunu biliyorumda o yüzden sordum. Prolaktin düşürücü ilaçlar var canm dostinex var mesela çok etkili ama o ilacı kullandığın ay korunma öneriyomus doktor, benim arkadaşında 40 küsürlerdeydi bu ilacı kullandı korunmadı o ay da hamile kaldı şuan çocuğu 1 1.5 yaşlarında.

Ne güzel Allah bahtlarınıda böyle güzel eylesin. 3 günü gittim canlısı. İnşallah herkese nasip eder içinde de bana

Kızlar ya bişey sormak istiyorum. Tikanık olan tüpler açıldıktan sonra tekrar tıkanma olabilir mi? Afedersiniz iliskiden sonra baya baya geri geliyo o an gelmesini de geçtim gün içinde de lavaboya çıktıkça geliyo. Korkuyorummmmm...

Selam kızlar bu gün yine kan verdim 129 küsür çıktı doktora gittik sorduk daha çok çok çok yeni dedi Perşembe günü tekrar bakalım dedi yalnız doktor çıkışı lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda koyu sarı peçeteye de minicik kahverengi leke geldi silince tekrar beyaz peçete koydum yine koyu sarı leke vardı korkuyorum dua edin bebeğimiz bizimle kalsın

Canım Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah..Diğer kan testini de perşembe yaptırmıştın,bence değerin o yüzden normal
4+4 günlük müsün şuan..
Benim bat daha gelmedi ama 4+1 gözüküyor şuan son adet tarihini girince ve çarşamba gidicem aile sağlık doktoruna kan testi için.Bir sonraki haftada kadın doğuma gidicem inşallah..Geç mi kalıyorum ben acaba kadın doğuma gitmek için?6 hafta olmuş oluyorum tam..
Leke konusunda normal diyorlar sanırım ilk haftalar için canım.Kahve renginde olması..Allah kirmiziyi uzak tutsun
H E dombili_xl morcivertkedi can09e siz ne dersiniz kızlar şu ilk kadın doğum doktoruna gitme isine

Canımm hayırlı olsuun..Darısı pıt pıt kalp atmasina insallah. Ben de kadın doğum icin doktora tam 6.haftada gitmek istiyorum,artı 1 filan degiluygun mudur acaba
Sağol canım, amin inşallah. Bilmiyorum ki ben de adete 3 kala gitmiştim ilk, sonra bugün 5+5’te gittim, bir sonrakine 10 gün var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…