Sağol canım, çok teşekkürlerÇok güzel bir haber ya maşallah
Sağol canım, amin, inşallah siz de hep hayırlı haberlerle gelirsinizÇok sevindim canm gözün aydın, inşAllah da hep böyle sağlıkla ilerler.
Ama mantıklı geliyor söyledikleri. Sonuçta ilaçlarda bitkilerden üretiliyor. Mesela soğan suyu efsane bişy . Ben onunla öğrendim gitmeyen bir iltihabım vardı ve artık yok . Fitilden bile etkili mübarekKadın doğumculardan iyi biliyor adam
Adete 3 kala kadın doğuma mi gitmiştin canım..Ne yapmıştı,onemli bir aşama mı? Betaya mı bakılmıştı sadece..Ay çok soru soruyorum da yine izinizden gidicemSağol canım, amin inşallah. Bilmiyorum ki ben de adete 3 kala gitmiştim ilk, sonra bugün 5+5’te gittim, bir sonrakine 10 gün var.
Onunla ilgili değildir herhalde canım, herkeste geri akıyordur ama kiminde hemen kiminde daha geç olabilir sadece, bir de bazen sıvı miktarı daha az bazen çok olduğu içindir diye düşünüyorum.Kızlar ya bişey sormak istiyorum. Tikanık olan tüpler açıldıktan sonra tekrar tıkanma olabilir mi? Afedersiniz iliskiden sonra baya baya geri geliyoo an gelmesini de geçtim gün içinde de lavaboya çıktıkça geliyo. Korkuyorummmmm...
Selam canım, doktorunla konuşup progestan verirse kullan istersen her ihtimale karşı, bana devam et dedi. İnşallah önemli birşey yoktur.Selam kızlar bu gün yine kan verdim 129 küsür çıktı doktora gittik sorduk daha çok çok çok yeni dedi Perşembe günü tekrar bakalım dedi yalnız doktor çıkışı lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda koyu sarı peçeteye de minicik kahverengi leke geldi silince tekrar beyaz peçete koydum yine koyu sarı leke vardı korkuyorum dua edin bebeğimiz bizimle kalsın
Evet canım, idrarda pozitifi görünce kan vermiştim, beta hcg 15 çıkmıştı, doktorum da bir gel bakalım deyince gittim. Sadece kist vs. olmadığından emin olmak için karından ultrasonla baktı, tedbir olması için progestan verdi. Sen ne zaman vaktin olursa o zaman gidebilirsin tabi ki, ama lekelenme olursa şayet bence gidilmeli, progestan kullanmayı önerebilir çünkü.Adete 3 kala kadın doğuma mi gitmiştin canım..Ne yapmıştı,onemli bir aşama mı? Betaya mı bakılmıştı sadece..Ay çok soru soruyorum da yine izinizden gidicem
dvtb minicik kahve lekeden bahsetti,bu ilk zamanlar için normaldir dimi?Henüz yaşamadım ama korkuyorum da..
Canım hamilelikte akıntı olur ama biraz dinlen endişe etme sıkıntı yoktur inşallahSelam kızlar bu gün yine kan verdim 129 küsür çıktı doktora gittik sorduk daha çok çok çok yeni dedi Perşembe günü tekrar bakalım dedi yalnız doktor çıkışı lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda koyu sarı peçeteye de minicik kahverengi leke geldi silince tekrar beyaz peçete koydum yine koyu sarı leke vardı korkuyorum dua edin bebeğimiz bizimle kalsın
Ayyy canım benim yaaa inşallah bakalım hayırlısı olur inşallah AminnnCanım Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah..Diğer kan testini de perşembe yaptırmıştın,bence değerin o yüzden normal
4+4 günlük müsün şuan..
Benim bat daha gelmedi ama 4+1 gözüküyor şuan son adet tarihini girince ve çarşamba gidicem aile sağlık doktoruna kan testi için.Bir sonraki haftada kadın doğuma gidicem inşallah..Geç mi kalıyorum ben acaba kadın doğuma gitmek için?6 hafta olmuş oluyorum tam..
Leke konusunda normal diyorlar sanırım ilk haftalar için canım.Kahve renginde olması..Allah kirmiziyi uzak tutsun
H E dombili_xl @morcivertkedi @can09e siz ne dersiniz kızlar şu ilk kadın doğum doktoruna gitme isine
Tam bilemedim canım, sanki ikinci test bozuk gibi geldi, istersen bu günü de değerlendirip yarın sabah tekrar test yap bi, bakalım koyulaşacak mı silikleşecek mi.Kızlar az önce test yaptım şu alımına çok dikkat ermedim ondan mıdır acaba sabahkinden silik cıktı. Pik olmadan catlicak değildir heralde dimi
Alttaki az önce yaptığım Eki Görüntüle 2236413
Konuştuk canım daha çok yeni yerleşme kanaması da olabilir gidebilir de dedi iki gün sonra tekrar kan ver ona göre karar verelim dedi bakalım hayırlısı olur inşallah kızlar dua edin bebeğimiz bizimle kalsınSelam canım, doktorunla konuşup progestan verirse kullan istersen her ihtimale karşı, bana devam et dedi. İnşallah önemli birşey yoktur.
O zaman sen dinlen biraz canım, istirahat et bol bol, inşallah sağlıkla kat kat artarKonuştuk canım daha çok yeni yerleşme kanaması da olabilir gidebilir de dedi iki gün sonra tekrar kan ver ona göre karar verelim dedi bakalım hayırlısı olur inşallah kızlar dua edin bebeğimiz bizimle kalsın
Aminnn inşallah canımCanım hamilelikte akıntı olur ama biraz dinlen endişe etme sıkıntı yoktur inşallah
Tamam canım öyle yapayım. Bu aldığım testlerin hepsi bir süre sonra aynen böyle oluyor birazdan daha kötü bozulurTam bilemedim canım, sanki ikinci test bozuk gibi geldi, istersen bu günü de değerlendirip yarın sabah tekrar test yap bi, bakalım koyulaşacak mı silikleşecek mi.
Aminnn inşallah canım benim inşallahO zaman sen dinlen biraz canım, istirahat et bol bol, inşallah sağlıkla kat kat artar
Yaa ben foto atıcam da hiçbişey anlamadım. Dışardaydık yapamadım anca 7 de geldik 1 2 saat sıvı almamıştım bi kahve içmiştim. Tutmuştum da geldim yaptım o kadr silik çıktı ki hayalet resmen yaaa. Acaba benim dün mü pikti oldu bitti hemen yumurtlama ??Olsun sikma canim canini ne veriyorlar yukseklikte.. mart bizimmm diyoruuz:)
Selam canim, bugun siliklestiyse belki daha yeni catlamistir, bugun degerlendirseniz de olur. Insallah hayirli haberlerle gelirsin.Şu anda da var ama hafif hafif ağrı. Sabah yumurta akı akıntı da geldi hatta dedim bugğj çatlama olur yani kesin. Ama piki yakayamadım. Neyse 8 9 gibi bi daha deneyim silik olursa geçniş olsun demekki erken yumurtlama oldu. Çok havuçlu salata falan da yedim galiba 1 2 gündür ondan mıdır nedir
Benimde test akşam yaptım silik cıktı. Bence şu alımına dikkat etmediğimiz içindir. Yada ilk idrarda çıkacak kadar lhYaa ben foto atıcam da hiçbişey anlamadım. Dışardaydık yapamadım anca 7 de geldik 1 2 saat sıvı almamıştım bi kahve içmiştim. Tutmuştum da geldim yaptım o kadr silik çıktı ki hayalet resmen yaaa. Acaba benim dün mü pikti oldu bitti hemen yumurtlama ??
Şu an yine tutuyorum idrar sıvı da almicam 8 9 gibi yinelicem testi.
Resmen silik bugün daha 10.gün
Dğn yazmıştım ya dün akiam çok aprım vardı hatta bi daha yaptım hafif silik gibi çıkmıştı yani aynı koyuluktaydı pik olmamış dedim dün de çok yorgundum deneme olmadı tabi. E bugün de çok silik ya anlamadım bişey ama yşne yapıcam yine silik çıkarsa dün oldu demekk yumurtlama kaçırdım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?