ben 6+4de gittim valla ne kadar beklersen o kadar iyi bence :)Canım Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah..Diğer kan testini de perşembe yaptırmıştın,bence değerin o yüzden normal
4+4 günlük müsün şuan..
Benim bat daha gelmedi ama 4+1 gözüküyor şuan son adet tarihini girince ve çarşamba gidicem aile sağlık doktoruna kan testi için.Bir sonraki haftada kadın doğuma gidicem inşallah..Geç mi kalıyorum ben acaba kadın doğuma gitmek için?6 hafta olmuş oluyorum tam..
Leke konusunda normal diyorlar sanırım ilk haftalar için canım.Kahve renginde olması..Allah kirmiziyi uzak tutsun
H E @dombili_xl morcivertkedi can09e siz ne dersiniz kızlar şu ilk kadın doğum doktoruna gitme isine
Yok tatlım ben ocak ayında da yaptım hep öğleden sonra yada akşam saatlerinde yaptım. Pik olduğu gün hele yine işim vardı 1 saat tutup yapmıştım ve anında hiç beklemeden kıpkırmızı olmuştu. 11.gün olmuştu. Şimdi 9.gün mü olmuş oldu yumurtlama herhalde.Benimde test akşam yaptım silik cıktı. Bence şu alımına dikkat etmediğimiz içindir. Yada ilk idrarda çıkacak kadar lh
Ben de akrep burcuyum, hiç de söylendiği gibi kötü karakterde değiliz dimiEveet Kasım annesi ve akrep burcu cocuklaar,bir akrep olarak severim burcumusanada iyi haftasonlari caniim..
Tabi ben Kasım başı için konuştum sonra hangi burç acaba
Selam canim, bugun siliklestiyse belki daha yeni catlamistir, bugun degerlendirseniz de olur. Insallah hayirli haberlerle gelirsin.
Canım biz seninle art arda regl olduk. Bence biz erken yumurtlamış olabiliriz. Benim 9. Günden beri yumurta akı epey de kıvamlı akıntılarım var ama dur bakalım. Ben bu testlerden almadım. Ben bunları alırsam çok kafaya takarım anacımBöyle kızlarEki Görüntüle 2236429
Yok ben yumurtkamayı yakalayıp 1 2 ilişki yapsam sonra takmıyorum akışına bırakıcam da :)))))) onu da beceremedik heralde baksana . Devam ederşm yarın yine yaparım ama dğn galiba pik olmuş gibi yada yarın da yapayım bakalım yarın ne çıkacak. Bugünü deperlendireyim. Olmadı bir de yarını yeter. Çünkü akıntı ve ağrı hafif hafif devam ama dün baya ağrım vardı dedim hatta kesin oluyor yumurtlama :)Canım biz seninle art arda regl olduk. Bence biz erken yumurtlamış olabiliriz. Benim 9. Günden beri yumurta akı epey de kıvamlı akıntılarım var ama dur bakalım. Ben bu testlerden almadım. Ben bunları alırsam çok kafaya takarım anacım
Bugun degerlendir kacmadi bisey acil yazdim kusura bakma.Yaa ben foto atıcam da hiçbişey anlamadım. Dışardaydık yapamadım anca 7 de geldik 1 2 saat sıvı almamıştım bi kahve içmiştim. Tutmuştum da geldim yaptım o kadr silik çıktı ki hayalet resmen yaaa. Acaba benim dün mü pikti oldu bitti hemen yumurtlama ??
Şu an yine tutuyorum idrar sıvı da almicam 8 9 gibi yinelicem testi.
Resmen silik bugün daha 10.gün
Dğn yazmıştım ya dün akiam çok aprım vardı hatta bi daha yaptım hafif silik gibi çıkmıştı yani aynı koyuluktaydı pik olmamış dedim dün de çok yorgundum deneme olmadı tabi. E bugün de çok silik ya anlamadım bişey ama yşne yapıcam yine silik çıkarsa dün oldu demekk yumurtlama kaçırdım ben
Çizgi 9. Gün daha koyu. Ertesi gün silikleşmeye başlıyor. Eğer o ara değerlendirme olduysa bence tutmuş da olabilir kuzum. Spermler hemen ölmüyor çünkü. :) )Yok ben yumurtkamayı yakalayıp 1 2 ilişki yapsam sonra takmıyorum akışına bırakıcam da :)))))) onu da beceremedik heralde baksana . Devam ederşm yarın yine yaparım ama dğn galiba pik olmuş gibi yada yarın da yapayım bakalım yarın ne çıkacak. Bugünü deperlendireyim. Olmadı bir de yarını yeter. Çünkü akıntı ve ağrı hafif hafif devam ama dün baya ağrım vardı dedim hatta kesin oluyor yumurtlama :)
Tamam canımBugun degerlendir kacmadi bisey acil yazdim kusura bakma.
Yok olmadı kuzum dün. Aslında koyuyken yumrutlama oluyor ve 36 saat var silikken çatlamış oluyor ve 24 saat vakti var. Ben yanlış mı biliyorum yaaa. Neyse napalım ksımette varsa tutar. Ocak ayında pikten önce pik günü ve silik gün değerlendirdim olmadı :))))) şimdi bide silikken deperlendirelim bakalım kısmetimizde varsa olur yoksa da umutlar mart ayına :))Çizgi 9. Gün daha koyu. Ertesi gün silikleşmeye başlıyor. Eğer o ara değerlendirme olduysa bence tutmuş da olabilir kuzum. Spermler hemen ölmüyor çünkü. :) )
İşinin hakkını veriyor adamAma mantıklı geliyor söyledikleri. Sonuçta ilaçlarda bitkilerden üretiliyor. Mesela soğan suyu efsane bişy . Ben onunla öğrendim gitmeyen bir iltihabım vardı ve artık yok . Fitilden bile etkili mübarek
Canım benim de böyle ama siliklesme var diye pik oldu da siliklesti düşünmeyelim bence . Çünkü daha piki gormedik. Ama değerlendirelim biz yinede :)Böyle kızlarEki Görüntüle 2236429
Yarın da yapayım da bakalım ne çıkacak. İyice silikleşirse olmuş bitmiştir demekki :)Canım benim de böyle ama siliklesme var diye pik oldu da siliklesti düşünmeyelim bence . Çünkü daha piki gormedik. Ama değerlendirelim biz yinede :)
Kızlar ya bişey sormak istiyorum. Tikanık olan tüpler açıldıktan sonra tekrar tıkanma olabilir mi? Afedersiniz iliskiden sonra baya baya geri geliyoo an gelmesini de geçtim gün içinde de lavaboya çıktıkça geliyo. Korkuyorummmmm...
Ayy şimdi gördüm canım aynıymış benimleKızlar az önce test yaptım şu alımına çok dikkat ermedim ondan mıdır acaba sabahkinden silik cıktı. Pik olmadan catlicak değildir heralde dimi
Alttaki az önce yaptığım Eki Görüntüle 2236413
Aynen dedim ya sana . Bakalım yarın nasıl olacak testimiz ama bu geceAyy şimdi gördüm canım aynıymış benimle
Konuştuk canım daha çok yeni yerleşme kanaması da olabilir gidebilir de dedi iki gün sonra tekrar kan ver ona göre karar verelim dedi bakalım hayırlısı olur inşallah kızlar dua edin bebeğimiz bizimle kalsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?