Canım kısmetse olacak rahat ol. Allahın izniyle olmuştur bile :)Yok olmadı kuzum dün. Aslında koyuyken yumrutlama oluyor ve 36 saat var silikken çatlamış oluyor ve 24 saat vakti var. Ben yanlış mı biliyorum yaaa. Neyse napalım ksımette varsa tutar. Ocak ayında pikten önce pik günü ve silik gün değerlendirdim olmadı :))))) şimdi bide silikken deperlendirelim bakalım kısmetimizde varsa olur yoksa da umutlar mart ayına :))
Canım biz seninle art arda regl olduk. Bence biz erken yumurtlamış olabiliriz. Benim 9. Günden beri yumurta akı epey de kıvamlı akıntılarım var ama dur bakalım. Ben bu testlerden almadım. Ben bunları alırsam çok kafaya takarım anacım
Canım bi ay sağdan yumurtluyoruz diğer ay soldan. Bu ay belki sağ taraftan yumurtlamışsındır :) bende de tek taraflı sızlanma oluyor. Bi sorun yoktur rahatla.Ya bişey dicem benim hep sağ tarafımda ağrı oluyor sol tarafımda olmuyor bu yumurta saf ve solda falanmı oluyor gerci aralıkta doktora gittiğin zaman yumurtaların çok iyi demişti
Canım bi ay sağdan yumurtluyoruz diğer ay soldan. Bu ay belki sağ taraftan yumurtlamışsındır :) bende de tek taraflı sızlanma oluyor. Bi sorun yoktur rahatla.
İnşallah kuzum inşallah dua edinAmin inşallah fazla kafana takma abla etkilemesin seni inşallah bişey olmayacak
Her insanın vücudu farklı. Hamileliğe de yumurtlamaya da göstereceği reaksiyon farklı canım :)Ay iyi bari sevindim benim hep sağda olunca şimdi yazıları görünce şaşırdım tisekkurler
Iliskiye devam iki günde bir olursa içerde daima canlı sperm olur. Spermler 72 saate kadar yasayabiliyorSon hali bu sanki hafif koyulaştı gibi ama neyse hiçbişey anlamadım yarın ola hayrola :)
İnşallah hamilelik testin böyle çıkarSon hali bu sanki hafif koyulaştı gibi ama neyse hiçbişey anlamadım yarın ola hayrola :)
Yok cnm tıkalı olunca değil ama şu var belin altına yastık koymak spermin işini kolaylaştırıyor. Dışarı çıkan sperm değil menidir zaten. Meninin dr içerde bir süre kalması spermin yumurtaya ulaşmasını hizlandiriyorBenimde öyle ya ama burda dediler yastık koy felan diye öyle yapınca geri gelmesi okadar fazla olmadı sende bi denesene o meseleyi bende dusunuyorm tikali oluncami geri geliyor
Vücutta bir yumurta olmuyor her iki yumurtalıkta da yumurtalar büyümeye başlar. Hangisi 23 mm ve üstü olursa o çatlamak icin kanala atılır. Mesela bazı insanın 12 günde buyur bazisinin 14 bazisinin 20 günde. Atılması 14 günü bulur dollenmezseYa bişey dicem benim hep sağ tarafımda ağrı oluyor sol tarafımda olmuyor bu yumurta saf ve solda falanmı oluyor gerci aralıkta doktora gittiğin zaman yumurtaların çok iyi demişti
Yok cnm tıkalı olunca değil ama şu var belin altına yastık koymak spermin işini kolaylaştırıyor. Dışarı çıkan sperm değil menidir zaten. Meninin dr içerde bir süre kalması spermin yumurtaya ulaşmasını hizlandiriyor
Ilk bebiş mi cnmEvet bende farkettim geçen burdan görünce yastığı denedim ve gerçekten öncekiler gibi gelmedi önceden kalkar kalkmaz sanki hepsi geri geliyor gibiydi teşekkür ederim burda hergun yeni bişey öğreniyorum kendimi çok cahil hissetmeye başladım
Vücutta bir yumurta olmuyor her iki yumurtalıkta da yumurtalar büyümeye başlar. Hangisi 23 mm ve üstü olursa o çatlamak icin kanala atılır. Mesela bazı insanın 12 günde buyur bazisinin 14 bazisinin 20 günde. Atılması 14 günü bulur dollenmezse
Doğru bende öğrenmeden önce hiç soldan yumurtlamıyorum derdim.Evet öyleymiş ben aylardır sağ tarafımda hissedince ağrıyı soldaki hiç çatlamıyor sanıyordum
Ayy inşallah canımm seninki de inşallahhhİnşallah hamilelik testin böyle çıkar
İnşallah canım birlikte güzel çift çizgili testimizi koyarız buraya inşallahAyy inşallah canımm seninki de inşallahhh
Benimde öyle ya ama burda dediler yastık koy felan diye öyle yapınca geri gelmesi okadar fazla olmadı sende bi denesene o meseleyi bende dusunuyorm tikali oluncami geri geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?