Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kısmetse olacak rahat ol. Allahın izniyle olmuştur bile :)

Ya bişey dicem benim hep sağ tarafımda ağrı oluyor sol tarafımda olmuyor bu yumurta saf ve solda falanmı oluyor gerci aralıkta doktora gittiğin zaman yumurtaların çok iyi demişti

Ya bişey dicem benim hep sağ tarafımda ağrı oluyor sol tarafımda olmuyor bu yumurta saf ve solda falanmı oluyor gerci aralıkta doktora gittiğin zaman yumurtaların çok iyi demişti
Canım bi ay sağdan yumurtluyoruz diğer ay soldan. Bu ay belki sağ taraftan yumurtlamışsındır :) bende de tek taraflı sızlanma oluyor. Bi sorun yoktur rahatla.

Benimde öyle ya ama burda dediler yastık koy felan diye öyle yapınca geri gelmesi okadar fazla olmadı sende bi denesene o meseleyi bende dusunuyorm tikali oluncami geri geliyor
Yok cnm tıkalı olunca değil ama şu var belin altına yastık koymak spermin işini kolaylaştırıyor. Dışarı çıkan sperm değil menidir zaten. Meninin dr içerde bir süre kalması spermin yumurtaya ulaşmasını hizlandiriyor

Vücutta bir yumurta olmuyor her iki yumurtalıkta da yumurtalar büyümeye başlar. Hangisi 23 mm ve üstü olursa o çatlamak icin kanala atılır. Mesela bazı insanın 12 günde buyur bazisinin 14 bazisinin 20 günde. Atılması 14 günü bulur dollenmezse

Evet bende farkettim geçen burdan görünce yastığı denedim ve gerçekten öncekiler gibi gelmedi önceden kalkar kalkmaz sanki hepsi geri geliyor gibiydi teşekkür ederim burda hergun yeni bişey öğreniyorum kendimi çok cahil hissetmeye başladım

Evet öyleymiş ben aylardır sağ tarafımda hissedince ağrıyı soldaki hiç çatlamıyor sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…