Insallahhh.Gonlumden ikiz hep gecer..Ne guzel bir dilekte bulunmussun.Insallah bana da nasip olur bu ay.:))Akıntıdan sonra 14 gün say canım .
Hadi inşallah belki ikiz senden gelir
Evet canim ultrasonla bakti ve adet gunlerimi sordu..Akintimi tarif ettigimde adet akintisi oldugunu soyledi.Ben de biraz daha umutluyum bu ay..Insallah tutar da sizlerle guzel haberler paylasirim.:))Doktor ultrasonla falan bakıp mi yum akıntısı dedi canım
Degerlendirdirdiysen iki yumurta şansın var hadi hayırlısı:)
Canim geri gelme dedigin ne?Bende de geri gelme oluyor ama hsg de tüplerim açık çıktı çok şükür
Ilk bebiş mi cnm
İnşallah düzelir Allah'ın izniyle. Yok daha gitmedim. Bu hafta için çağırmıştı doktorSuan icin d3 bile yasaklandi. Insallah duzelir yaa. Sen nasilsin kalbini dinlemeye gittin mi?
Doğru bende öğrenmeden önce hiç soldan yumurtlamıyorum derdim.
Bende de geri gelme oluyor ama hsg de tüplerim açık çıktı çok şükür
Canim benim de ilk bebegim olacak..Benim de bu ay dorduncu denemem.Bu ay iyi haberler aliriz insallah.:))Evet inşallah ilk olacak olursa ben daha yeniyim 4 aydır uğraşıyorum biraz evhamliyim doktora gittim kovdu beni resmen 1 sene olmadan gelme dedi
Canim benim de ilk bebegim olacak..Benim de bu ay dorduncu denemem.Bu ay iyi haberler aliriz insallah.:))
Canim bizim yumurtlama donemlerimiz de yakin..Ben de takip etmeyeyim,sitres yapmayayim dedim gecen ay.Buralara cok bakmadim ama.baktim takip etmeyince de olmadi.En azindan buralari okuyunca bir seyler ogreniyorum...Insallah bekletmezler canim.Biz de cok sabirsiziz.Guzel haberi dort gozle bekliyoruz.:))Ay inşallah valla güya kendime dedim bu ay dusunmucem hesap yapmicam bugün takvime bakınca yumurtlama günümün başladığını gördüm o an eşime söylemiş bulundum dedim ay soylemicektim diyor neden dedim kızlar diyo strese sokmayın o yüzden neyse diyo yumurtayı pişirmek lazımoda çok istekli yaşı geldiği için heralde bilemiyorum ama cidden her ay beklemek zor oluyor belli etmesede üzüldüğünü görünce kötü oluyorum inşallah ve bebisler bekletmezler bizi hemencik gelirler
Canim bizim yumurtlama donemlerimiz de yakin..Ben de takip etmeyeyim,sitres yapmayayim dedim gecen ay.Buralara cok bakmadim ama.baktim takip etmeyince de olmadi.En azindan buralari okuyunca bir seyler ogreniyorum...Insallah bekletmezler canim.Biz de cok sabirsiziz.Guzel haberi dort gozle bekliyoruz.:))
Inşallah çok beklemez minigin cnm. Tabi dr lar bir sene diyor da bizim içimiz durmuyor kiEvet inşallah ilk olacak olursa ben daha yeniyim 4 aydır uğraşıyorum biraz evhamliyim doktora gittim kovdu beni resmen 1 sene olmadan gelme dedi
Dogru soyluyorsun..Insallah oyle olur.:)Aynen burası daha iyi arkadaşına söyle sen bile kafana takma vs şeyler söylüyorlar ve ben sınır oluyorum çünkü takmamak diye bise yok takmıyorum diyen yalan söyler illa geliyor aklına insanın en azından burda kafa dağılıyor farklı muhabbet ler oluyor insanın içi acılıyor inşallah mart bizim olur kırmızı kartları yemeyiz
Kuzum ben normlade kan vermıcektım ama ağrılarım var biraz korktum pazartesi kayıt olmadığım bir sağlık ocağından rica edicem eğer benı alırsaa kan vercem . En kötü benim eski sağlık ocağına giderim ..Canım Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah..Diğer kan testini de perşembe yaptırmıştın,bence değerin o yüzden normal
4+4 günlük müsün şuan..
Benim bat daha gelmedi ama 4+1 gözüküyor şuan son adet tarihini girince ve çarşamba gidicem aile sağlık doktoruna kan testi için.Bir sonraki haftada kadın doğuma gidicem inşallah..Geç mi kalıyorum ben acaba kadın doğuma gitmek için?6 hafta olmuş oluyorum tam..
Leke konusunda normal diyorlar sanırım ilk haftalar için canım.Kahve renginde olması..Allah kirmiziyi uzak tutsun
H E @dombili_xl @morcivertkedi @can09e siz ne dersiniz kızlar şu ilk kadın doğum doktoruna gitme isine
Bence değil aa bazı insanların tam pik olmuyormus . DeğerlendirinKızlar bu akşamki testim sizce pozitif mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?