Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Doktor ultrasonla falan bakıp mi yum akıntısı dedi canım
Degerlendirdirdiysen iki yumurta şansın var hadi hayırlısı:)
Evet canim ultrasonla bakti ve adet gunlerimi sordu..Akintimi tarif ettigimde adet akintisi oldugunu soyledi.Ben de biraz daha umutluyum bu ay..Insallah tutar da sizlerle guzel haberler paylasirim.:))

Merhaba arkadaşlar bende ekimin 24 ünde boş kese nedeniyle 10 haftalık gebeyken kürtaj oldum,ilk adetim 32 gün sonra oldu normaldi,ikinci çok az üçüncü hiç olmadım,adetlerim düzenli tam gününde oluyorum,lakin geçen ay ve bu ayki adetlerim aşırı yoğun düşünün 20 ped çiftli günde ve parçalı oluyor 5 gün sürüyor,bu ay yine yoğundu ama 4 gün sürdü,daha önce gittim doktora hormonlar normal bı sıkıntı yok dendi böle olanlar varmı,ağrılı parçalı ve aşırı kanaması olanlar yardım edin lütfen,kist olabilirmi

Canim benim de ilk bebegim olacak..Benim de bu ay dorduncu denemem.Bu ay iyi haberler aliriz insallah.:))

Ay inşallah valla güya kendime dedim bu ay dusunmucem hesap yapmicam bugün takvime bakınca yumurtlama günümün başladığını gördüm o an eşime söylemiş bulundum dedim ay soylemicektim diyor neden dedim kızlar diyo strese sokmayın o yüzden neyse diyo yumurtayı pişirmek lazım oda çok istekli yaşı geldiği için heralde bilemiyorum ama cidden her ay beklemek zor oluyor belli etmesede üzüldüğünü görünce kötü oluyorum inşallah ve bebisler bekletmezler bizi hemencik gelirler

Canim bizim yumurtlama donemlerimiz de yakin..Ben de takip etmeyeyim,sitres yapmayayim dedim gecen ay.Buralara cok bakmadim ama.baktim takip etmeyince de olmadi.En azindan buralari okuyunca bir seyler ogreniyorum...Insallah bekletmezler canim.Biz de cok sabirsiziz.Guzel haberi dort gozle bekliyoruz.:))

Aynen burası daha iyi arkadaşına söyle sen bile kafana takma vs şeyler söylüyorlar ve ben sınır oluyorum çünkü takmamak diye bise yok takmıyorum diyen yalan söyler illa geliyor aklına insanın en azından burda kafa dağılıyor farklı muhabbet ler oluyor insanın içi acılıyor inşallah mart bizim olur kırmızı kartları yemeyiz

Dogru soyluyorsun..Insallah oyle olur.:)

Kuzum ben normlade kan vermıcektım ama ağrılarım var biraz korktum pazartesi kayıt olmadığım bir sağlık ocağından rica edicem eğer benı alırsaa kan vercem . En kötü benim eski sağlık ocağına giderim ..

Doktora eğer ağrım sızım çok olmazsa mart başı gibi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…