Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, benim 2 sene önce de çok yoğun kanamam olurdu ve kan değerlerim düşmüştü buna bağlı olarak, muayenede polip var dediler ve alındı daha sonra. Kanama da düzene girmişti. Boyut olarak küçük olduğu için alınmasa da olabilirmiş ancak kanamaların azalmasına faydası olduğunu düşünüyorum.

Evet belli olmuyomuş canım hayırlısı artık
Merhaba, pike çok yakın görünüyor, öncesi de önemli bence, arkadaşların dediği gibi mümkünse bu günü değerlendirin, yarın sabah tekrar test yapıp koyulaşma ya da silikleşme var mı bakarsınız. Eğer silikleşirse yarını da değerlendirirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Teşekkürler cevap için canım sabah testin nasıl yapılması lazım ilk idrarla değil sanırım saat kaç gibi yapılması uygun oluyor bilgim yokta

Kizlar nasilsiniz napionuz benim adet bitti bugun 9.gunum 7.de birliktelik oldu ama dunden beri arada batan kasikagrim var erkenmi yumurtlam gelisti klomenin etkisi olabilirmi dun aksam son ilaci ictim
Selam canım, ben klomeni hiç bilmiyorum ama doktorun farklı birşey söylemediyse gün aşırı değerlendir istersen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.

Teşekkürler cevap için canım sabah testin nasıl yapılması lazım ilk idrarla değil sanırım saat kaç gibi yapılması uygun oluyor bilgim yokta
Evet aslında ilk idrarla değil birkaç saat sonra ikinci idrarla bir süre sıvı alımını kısıtlayarak yapmak doğrusu ama pik olduğu günler ben ilk idrarla yapmıştım canım, yine koyu çıkmıştı.

Evet doğru diyorsun belkide akşama kadar değil sabah koyu olcak zaten deniyim sabah bi

Kizlar nasilsiniz napionuz benim adet bitti bugun 9.gunum 7.de birliktelik oldu ama dunden beri arada batan kasikagrim var erkenmi yumurtlam gelisti klomenin etkisi olabilirmi dun aksam son ilaci ictim
Canım öyle de olabilir ama bilemiyoruz. Bende de durum aynı oldu. Bekleyip görücez

Kuzum bir sorun yoktur insallah..nasilsin simdi?

Artisa bakip iki hafta sonra gitmek mantikli gibi canim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…