- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Inşallah çok beklemez minigin cnm. Tabi dr lar bir sene diyor da bizim içimiz durmuyor ki
Çok şükğr bu günüde atlattık .
Şoka girceniz aama ilk defa kayınvalidem yemeğimi mıymıykanmadan yedi .. :) ama yıne hastaydı o ayrı . Bir koltuga yattı gidene kadar
Dogru soyluyorsun..Insallah oyle olur.:)
Bir kacak oldu yuma 2 kala acaba tutmuş mudur diye bekliyorum bende. 3 oğlum var daha küçük 7 aylık.Aynen valla inşallah ya siz demi bekliyorsunuz
Merhaba, benim 2 sene önce de çok yoğun kanamam olurdu ve kan değerlerim düşmüştü buna bağlı olarak, muayenede polip var dediler ve alındı daha sonra. Kanama da düzene girmişti. Boyut olarak küçük olduğu için alınmasa da olabilirmiş ancak kanamaların azalmasına faydası olduğunu düşünüyorum.Merhaba arkadaşlar bende ekimin 24 ünde boş kese nedeniyle 10 haftalık gebeyken kürtaj oldum,ilk adetim 32 gün sonra oldu normaldi,ikinci çok az üçüncü hiç olmadım,adetlerim düzenli tam gününde oluyorum,lakin geçen ay ve bu ayki adetlerim aşırı yoğun düşünün 20 ped çiftli günde ve parçalı oluyor 5 gün sürüyor,bu ay yine yoğundu ama 4 gün sürdü,daha önce gittim doktora hormonlar normal bı sıkıntı yok dendi böle olanlar varmı,ağrılı parçalı ve aşırı kanaması olanlar yardım edin lütfen,kist olabilirmi
Merhaba, pike çok yakın görünüyor, öncesi de önemli bence, arkadaşların dediği gibi mümkünse bu günü değerlendirin, yarın sabah tekrar test yapıp koyulaşma ya da silikleşme var mı bakarsınız. Eğer silikleşirse yarını da değerlendirirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.Evet belli olmuyomuş canım hayırlısı artık
Teşekkürler cevap için canım sabah testin nasıl yapılması lazım ilk idrarla değil sanırım saat kaç gibi yapılması uygun oluyor bilgim yoktaMerhaba, pike çok yakın görünüyor, öncesi de önemli bence, arkadaşların dediği gibi mümkünse bu günü değerlendirin, yarın sabah tekrar test yapıp koyulaşma ya da silikleşme var mı bakarsınız. Eğer silikleşirse yarını da değerlendirirsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun.
Selam canım, ben klomeni hiç bilmiyorum ama doktorun farklı birşey söylemediyse gün aşırı değerlendir istersen, inşallah hayırlı haberlerle gelirsin.Kizlar nasilsiniz napionuz benim adet bitti bugun 9.gunum 7.de birliktelik oldu ama dunden beri arada batan kasikagrim var erkenmi yumurtlam gelisti klomenin etkisi olabilirmi dun aksam son ilaci ictim
Evet aslında ilk idrarla değil birkaç saat sonra ikinci idrarla bir süre sıvı alımını kısıtlayarak yapmak doğrusu ama pik olduğu günler ben ilk idrarla yapmıştım canım, yine koyu çıkmıştı.Teşekkürler cevap için canım sabah testin nasıl yapılması lazım ilk idrarla değil sanırım saat kaç gibi yapılması uygun oluyor bilgim yokta
Evet doğru diyorsun belkide akşama kadar değil sabah koyu olcak zaten deniyim sabah biEvet aslında ilk idrarla değil birkaç saat sonra ikinci idrarla bir süre sıvı alımını kısıtlayarak yapmak doğrusu ama pik olduğu günler ben ilk idrarla yapmıştım canım, yine koyu çıkmıştı.
Canım öyle de olabilir ama bilemiyoruz. Bende de durum aynı oldu. Bekleyip görücezKizlar nasilsiniz napionuz benim adet bitti bugun 9.gunum 7.de birliktelik oldu ama dunden beri arada batan kasikagrim var erkenmi yumurtlam gelisti klomenin etkisi olabilirmi dun aksam son ilaci ictim
Bir kacak oldu yuma 2 kala acaba tutmuş mudur diye bekliyorum bende. 3 oğlum var daha küçük 7 aylık.
Aynen canım ne guzel dedin kısmeti varsa gelir. Önce hiç olmayanlara isteyenlere versin Rabbim tabi ki.Oy maşallah maşallah hayırlısı olsun kısmeti varsa gelir
Ben de ilk zamanlar öyle düşünmüştüm ama doktor onunla alakası olmadığını söyledi :)Ay ne güzel maşallah evet insan bilmeyince herşeyden şüphe ediyor bende böyle böyle öğreniyorum tisekkurler
İlişkiden sonra canım bir miktarı geri geliyor ya. Herkeste oluyor mu bilmiyorum amaCanim geri gelme dedigin ne?
Kuzum bir sorun yoktur insallah..nasilsin simdi?Selam kızlar bu gün yine kan verdim 129 küsür çıktı doktora gittik sorduk daha çok çok çok yeni dedi Perşembe günü tekrar bakalım dedi yalnız doktor çıkışı lavaboya gittiğimde iç çamaşırımda koyu sarı peçeteye de minicik kahverengi leke geldi silince tekrar beyaz peçete koydum yine koyu sarı leke vardı korkuyorum dua edin bebeğimiz bizimle kalsın
Bende de oluyor o da ondan sordum.Bir problem oldugunu mu gosteriyor?İlişkiden sonra canım bir miktarı geri geliyor ya. Herkeste oluyor mu bilmiyorum ama
Artisa bakip iki hafta sonra gitmek mantikli gibi canim.Canım Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmayacak inşallah..Diğer kan testini de perşembe yaptırmıştın,bence değerin o yüzden normal
4+4 günlük müsün şuan..
Benim bat daha gelmedi ama 4+1 gözüküyor şuan son adet tarihini girince ve çarşamba gidicem aile sağlık doktoruna kan testi için.Bir sonraki haftada kadın doğuma gidicem inşallah..Geç mi kalıyorum ben acaba kadın doğuma gitmek için?6 hafta olmuş oluyorum tam..
Leke konusunda normal diyorlar sanırım ilk haftalar için canım.Kahve renginde olması..Allah kirmiziyi uzak tutsun
H E dombili_xl @morcivertkedi can09e siz ne dersiniz kızlar şu ilk kadın doğum doktoruna gitme isine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?