Büyük ihtimal yumurtaların geliştiği için oluyor canımKizlar nasilsiniz napionuz benim adet bitti bugun 9.gunum 7.de birliktelik oldu ama dunden beri arada batan kasikagrim var erkenmi yumurtlam gelisti klomenin etkisi olabilirmi dun aksam son ilaci ictim
Çatlatma iğnesinden sonra doktor ilişki günlerini belirleyecek yumurtaların gelişmesiyle alakalı kasık ağrılarınız bende iki ay kullandım aynısı olduCanım öyle de olabilir ama bilemiyoruz. Bende de durum aynı oldu. Bekleyip görücez
Yok normal bir durummuşBende de oluyor o da ondan sordum.Bir problem oldugunu mu gosteriyor?
Yatıştayım kuzum sen napıyosunnH E kuzm napıon
Insallah canim sali gunu tekrar gidicem insallah bakalim neolucak onceden 2ay kullandim ama hatırlamıyorum neler yaşadığımıBüyük ihtimal yumurtaların geliştiği için oluyor canım
Nasil gidiyo kuzum gebelik insallah iyidir yat dinlen bol bol bosver isi gücüYatıştayım kuzum sen napıyosunn
Bol kasık ağrısı gaz sancısı göğüs acısı :) ama ben ikisinde de kırmıları gördüm inşallah senin sonucun güzel olur :)Insallah canim sali gunu tekrar gidicem insallah bakalim neolucak onceden 2ay kullandim ama hatırlamıyorum neler yaşadığımı
Insallah canim sali 12. Gunum oluyo bakalim ne dicek doktor insaallah asilama ya gerek kalmazBol kasık ağrısı gaz sancısı göğüs acısı :) ama ben ikisinde de kırmıları gördüm inşallah senin sonucun güzel olur :)
Yatıştayım kuzum sen napıyosunn[/QUOTE
Bnde aynı cnm
Canım ağrılar normal olabilir çok şiddetli olmadığı sürece. Dinlenince geçen ağrılar hele masum ağrılar korkmamaya çalış ama tedbiri de elden bırakma dr a git mutlaka ptesi bak bakalım.Yatıştayım kuzum sen napıyosunn
Insallah duyarsin kalp atisini canim sorunsuzca banada haber verİnşallah düzelir Allah'ın izniyle. Yok daha gitmedim. Bu hafta için çağırmıştı doktor
Canim nasilsin esin nasil okdu?H E kuzm napıon
Şimdilik bi şey yok canım . Bugun biraz yoruldum kasık ağrım vardı oda geçti şuanNasil gidiyo kuzum gebelik insallah iyidir yat dinlen bol bol bosver isi gücü
Kan aldırcam sadece canım eğer kayıtlınlmadığım sağlık ocağı alırsa oda :))Canım ağrılar normal olabilir çok şiddetli olmadığı sürece. Dinlenince geçen ağrılar hele masum ağrılar korkmamaya çalış ama tedbiri de elden bırakma dr a git mutlaka ptesi bak bakalım.
Bol su içmeyi de ihmal etme canım inşallah geçer gider ağrıların
Dikkat et canim benim rabbim safi ismiyle sifa versin saglikla kucagina almak nasip etsdin insaallahŞimdilik bi şey yok canım . Bugun biraz yoruldum kasık ağrım vardı oda geçti şuan
Amin inşallahDikkat et canim benim rabbim safi ismiyle sifa versin saglikla kucagina almak nasip etsdin insaallah
He aynen canım kan aldır için rahatlar en azından :)Kan aldırcam sadece canım eğer kayıtlınlmadığım sağlık ocağı alırsa oda :))
Kuzm cok şükr eşim iyi agrısı var ama oda normaldir bnde çok yorgnm gelen giden maf oldmmCanim nasilsin esin nasil okdu?
Alla alllaaa tühHe aynen canım kan aldır için rahatlar en azından :)
Biz bu ay da deneme olmayacak sanırım. Tam bu 24 saati değerlendirelim dedik eşimin 95 yaşındaki dedesi acile kaldırdılar eşimde gitti tabi mecbur. Yoğun bakıma aldılar her an kaybedilebilir zaten.. 1.5 yıldır yatalaktı..
Neyse artık bizimde diğer aylara kaldı umutlar boşa test alıp takip ettim ama artık bitti takip makip yok sıkıldım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?