Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geçmiş olsun canım umudunu yitirme.. Rabbim hangi ay hamile kalmayı hayırlı nasip edecekse o zaman olsun.. Hepimiz için inşallah. Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip olsun bize inşallah.. Amin.

Sen dicekain ki ben hamileyim şu an hemen alırlar kuzum çünkü artık gebelijte hep sıkı fıkı oluyorsun sağlık ocağıyla mutlaka aldır hemen. Çocuk doğunca da zırt pırt gidiyosun ilk zamanlar hele aşısı osu busu o yüzden zaten hemen ilgilenip alırlar
Ben de evlendm ilk zamanlar aldırmadjm eşimle bir gün gidince dr dedi sizin kaydınız yok. Çocuk dişünüyormusunuz e o zaman hemen alalım ilerde zorluk yaşamayın demişti öyle hemen almışlardı ki sırf çocuk düşünüyoruz diye. Senin hemen almaları lazım dolu olsa da başka en yakına yönlendirirler.

Valla bende neye üzüleceğime şaşırdım. Hadi adam ölmese şimdi yine nasıl deniyelim.
Eşmin aklı orda zaten o daha çok üzülüypdu aslında yaşayan ölüydü her an bekliyorduk ölümünü ama işte .. ne kadat yoğun bakımda kalır bilemiyoruz...
Kıamet artık bize denk geldi bunda da vardır bir hayır napalım

H E sen gidip direkt diceksin ki ben hamileyim uğraştım netten alamadım zaten ordan kendi yönlendiricek. Burası olöuyor derse en yakın neresi olru benim bebeğim olucak illaki burda yakında aldırmam lazım diceksin. Orda ayarlamaları lazım bilgi verirler sana kuzum

Onunla ilgili değildir herhalde canım, herkeste geri akıyordur ama kiminde hemen kiminde daha geç olabilir sadece, bir de bazen sıvı miktarı daha az bazen çok olduğu içindir diye düşünüyorum.

Insallah ya bugün çok takıldım bu konuya yine aynı stresi sorunu yaşamak istemiyorum Rabbim yaşatmasın aynı zorlukları. Kimseye de vermesin..

Benimde öyle ya ama burda dediler yastık koy felan diye öyle yapınca geri gelmesi okadar fazla olmadı sende bi denesene o meseleyi bende dusunuyorm tikali oluncami geri geliyor

Yastık denedim canm ama lavaboya çıktığımda baya geldi gördüm hissettim yani. Bilmiyorumki tıkanık olduğunda öyle mu oluyor. Önceden bana tıkalı demişlerdi hep geri geliyo zaten az da olsa ama sanki fazla gibi geldi ve tıkanıklık yaşayınca korktum.

Çok sağol bilgiler için caniim
Regl iki gün geçince bende gidicem ilk kan vermeye,diğer kan iki gün sonra.belki o gün kadın doğum doktoruna da giderim ama gidemezsem sonraki hafta insallah
Kanama leke filan da olmasın nolur

ben 6+4de gittim valla ne kadar beklersen o kadar iyi bence :)
Hayalim 6. Haftanın ilk günü gitmek,insallah çok sağol caniim

Ben de akrep burcuyum, hiç de söylendiği gibi kötü karakterde değiliz dimi

Bende sevmediğim tek şey kiskancligim

Bugün çok yoruldun tatlis,ondan oldu bence de ağrılar,inşallah kanda zaten sonuç mükemmel olucak
Artisa bakip iki hafta sonra gitmek mantikli gibi canim.
Basarabilirsem sabrı

Canım o dışarı çıkma bende de oluyor,hatta bir kısım yatağa akıyor ayrıca lavaboda da çıkıyor..Hiç üzülme dert etme inşallah..
Ve iyi geceler güzel kalpli arkadaşlarım..

Bence genel olarak her kadında oluyordur . Kendimden örnek vereyim bende oluyor. Gebe kaldıgımdada oluyordu şimdide oluyor . Ama illaki o sıvıların çıkması lazım. İçinde kalamazki yeterince sperm gidiyordur. Kalan sıvılar geliyor. Ben doktora sormuştum. Oda bana ne kadar ayaklarını dikebilirsen dik demişti. Spermler yapışsın diye.

Soldaki ocak ayında yaptığım testler. Bunlara bakılırsa bence benim daha yumurtlama olmadı o zaman ya. Belki yarın koyulaşır iyice.. neyse artık kaçırmışsak geçmiş olsun ama zaten zırt pırt yapmaktan son 2 testim kaldı. Yarın ve ptesi yaparım artık bakalım ..

Rahimden kasıgına vuran ağrıların mı var canım. ? Eğer öyleyse normaldir kese büyüdükçe ağrı vuruyor alttan. Ama tabi bünyeden bünyeye ve ağrı eşiğine göre fark ediyordur. Korkma içine korkuyu alma rabbimin izniyle bu yavruyu kucağına alacaksın sen

Kizlar nasilsiniz napionuz benim adet bitti bugun 9.gunum 7.de birliktelik oldu ama dunden beri arada batan kasikagrim var erkenmi yumurtlam gelisti klomenin etkisi olabilirmi dun aksam son ilaci ictim

Adet döngün kaç gün canm? Klomenin etkisi olabilir tabiki ama şuan yumurta oluşturuyodur diye düşünüyorum daha erken çünkü. Klomen kullanıldığında adetin 13-17 günleri arasında yumurtlama oluyo biliyorum. Ben genelde 14 15 16. günler de olmustum klomen kullanınca.

Canım o dışarı çıkma bende de oluyor,hatta bir kısım yatağa akıyor ayrıca lavaboda da çıkıyor..Hiç üzülme dert etme inşallah..
Ve iyi geceler güzel kalpli arkadaşlarım..

Evet genelde oluyomuş ama sanki fazla gibi görünce daha cok korktum, öncesine göre yani. Yada ben daha cok dikkat ettim bilmiyorum. Sorun olmasın yeterki canım, sabrın sonu selamettir diyerek bekliyoruz yapcak bişey yok. Hepimize hayırlısıyla nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…