Geçmiş olsun canım umudunu yitirme.. Rabbim hangi ay hamile kalmayı hayırlı nasip edecekse o zaman olsun.. Hepimiz için inşallah. Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip olsun bize inşallah.. Amin.He aynen canım kan aldır için rahatlar en azından :)
Biz bu ay da deneme olmayacak sanırım. Tam bu 24 saati değerlendirelim dedik eşimin 95 yaşındaki dedesi acile kaldırdılar eşimde gitti tabi mecbur. Yoğun bakıma aldılar her an kaybedilebilir zaten.. 1.5 yıldır yatalaktı..
Neyse artık bizimde diğer aylara kaldı umutlar boşa test alıp takip ettim ama artık bitti takip makip yok sıkıldım zaten
Sen dicekain ki ben hamileyim şu an hemen alırlar kuzum çünkü artık gebelijte hep sıkı fıkı oluyorsun sağlık ocağıyla mutlaka aldır hemen. Çocuk doğunca da zırt pırt gidiyosun ilk zamanlar hele aşısı osu busu o yüzden zaten hemen ilgilenip alırlarAlla alllaaa tüh
Çalışmalar başlamadınız diyemi üzüleyim, yakınınızın durumuna mı bilemedim
Kuzum ya bilgin varmı ?
Şimdi ben 2.5 yıl önce taşındıgım yere sağlık ocağımı aldırmadım . İşime yakın diye hep işimin ordaki sağlık ocagındaydı kaydım .
Şimdi evimin ordaki sağlık ocagına almak istiyorum ama alamıyorum kapasıte dolu diyo interntte ..
Acaba pazartesı gitsem . Durumu anlatsam kan alırlar mı kaydım olmadan
Kayıt yapabılırmısınız falan dıye de sorxam
Amin canım Allah razı olsunGeçmiş olsun canım umudunu yitirme.. Rabbim hangi ay hamile kalmayı hayırlı nasip edecekse o zaman olsun.. Hepimiz için inşallah. Sağlıklı bir gebelik ve sağlıklı bir evlat nasip olsun bize inşallah.. Amin.
Sağol canım, amin, inşallah siz de hep hayırlı haberlerle gelirsiniz
Onunla ilgili değildir herhalde canım, herkeste geri akıyordur ama kiminde hemen kiminde daha geç olabilir sadece, bir de bazen sıvı miktarı daha az bazen çok olduğu içindir diye düşünüyorum.
Benimde öyle ya ama burda dediler yastık koy felan diye öyle yapınca geri gelmesi okadar fazla olmadı sende bi denesene o meseleyi bende dusunuyorm tikali oluncami geri geliyor
Çok sağol bilgiler için caniimEvet canım, idrarda pozitifi görünce kan vermiştim, beta hcg 15 çıkmıştı, doktorum da bir gel bakalım deyince gittim. Sadece kist vs. olmadığından emin olmak için karından ultrasonla baktı, tedbir olması için progestan verdi. Sen ne zaman vaktin olursa o zaman gidebilirsin tabi ki, ama lekelenme olursa şayet bence gidilmeli, progestan kullanmayı önerebilir çünkü.
Hayalim 6. Haftanın ilk günü gitmek,insallahben 6+4de gittim valla ne kadar beklersen o kadar iyi bence :)
Ben de akrep burcuyum, hiç de söylendiği gibi kötü karakterde değiliz dimi
Bugün çok yoruldun tatlis,ondan oldu bence de ağrılar,inşallah kanda zaten sonuç mükemmel olucakKuzum ben normlade kan vermıcektım ama ağrılarım var biraz korktum pazartesi kayıt olmadığım bir sağlık ocağından rica edicem eğer benı alırsaa kan vercem . En kötü benim eski sağlık ocağına giderim ..
Doktora eğer ağrım sızım çok olmazsa mart başı gibi düşünüyorum
Kuzum ben normlade kan vermıcektım ama ağrılarım var biraz korktum pazartesi kayıt olmadığım bir sağlık ocağından rica edicem eğer benı alırsaa kan vercem . En kötü benim eski sağlık ocağına giderim ..
Basarabilirsem sabrıArtisa bakip iki hafta sonra gitmek mantikli gibi canim.
Canım o dışarı çıkma bende de oluyor,hatta bir kısım yatağa akıyor ayrıca lavaboda da çıkıyor..Hiç üzülme dert etme inşallah..Yastık denedim canm ama lavaboya çıktığımda baya geldi gördüm hissettim yani. Bilmiyorumki tıkanık olduğunda öyle mu oluyor. Önceden bana tıkalı demişlerdi hep geri geliyo zaten az da olsa ama sanki fazla gibi geldi ve tıkanıklık yaşayınca korktum.
Bence genel olarak her kadında oluyordur . Kendimden örnek vereyim bende oluyor. Gebe kaldıgımdada oluyordu şimdide oluyor . Ama illaki o sıvıların çıkması lazım. İçinde kalamazki yeterince sperm gidiyordur. Kalan sıvılar geliyor. Ben doktora sormuştum. Oda bana ne kadar ayaklarını dikebilirsen dik demişti. Spermler yapışsın diye.Yastık denedim canm ama lavaboya çıktığımda baya geldi gördüm hissettim yani. Bilmiyorumki tıkanık olduğunda öyle mu oluyor. Önceden bana tıkalı demişlerdi hep geri geliyo zaten az da olsa ama sanki fazla gibi geldi ve tıkanıklık yaşayınca korktum.
Rahimden kasıgına vuran ağrıların mı var canım. ? Eğer öyleyse normaldir kese büyüdükçe ağrı vuruyor alttan. Ama tabi bünyeden bünyeye ve ağrı eşiğine göre fark ediyordur. Korkma içine korkuyu alma rabbimin izniyle bu yavruyu kucağına alacaksın senKuzum ben normlade kan vermıcektım ama ağrılarım var biraz korktum pazartesi kayıt olmadığım bir sağlık ocağından rica edicem eğer benı alırsaa kan vercem . En kötü benim eski sağlık ocağına giderim ..
Amin canım inşallahSelam kızlar benim adette yeni bitti yeni ay yeni umut bakalım inşallah bu ay nasip olur
Kizlar nasilsiniz napionuz benim adet bitti bugun 9.gunum 7.de birliktelik oldu ama dunden beri arada batan kasikagrim var erkenmi yumurtlam gelisti klomenin etkisi olabilirmi dun aksam son ilaci ictim
Canım o dışarı çıkma bende de oluyor,hatta bir kısım yatağa akıyor ayrıca lavaboda da çıkıyor..Hiç üzülme dert etme inşallah..
Ve iyi geceler güzel kalpli arkadaşlarım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?