- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Adet döngün kaç gün canm? Klomenin etkisi olabilir tabiki ama şuan yumurta oluşturuyodur diye düşünüyorum daha erken çünkü. Klomen kullanıldığında adetin 13-17 günleri arasında yumurtlama oluyo biliyorum. Ben genelde 14 15 16. günler de olmustum klomen kullanınca.[/QUOT]
Canim 35 gunde bir oluyorum ben yumurtamin catladigini anlamiyorum buyudugunde agri hissedebiliyorum catlama sorunum var zaten canim
Bunlar bugün pireli ben kahvaltı hazırladım aç olan gelsingünaydın, halâ uyuyanlar ve kahvaltı için sabırsızlananlar
gerçekten mi hazıra konmayı çok severimBunlar bugün pireli ben kahvaltı hazırladım aç olan gelsin
Bizimkide sabah işe giderken uyandırıyor sağolsungerçekten mi hazıra konmayı çok severim
tek başıma yapamam ki, eşimi beklicem mecbur. adama dokunmasan 2-3de kalkar. ben 11de kaldırıyorum sonra isterse bir daha uyuyor
Aşılama için mi başlattı sana bana normal ilişki için vermişti canım birinde ek iğne de verdi o zaman 7 yumurtam gelişti diye çatlatmayı yapmadı ilişkiyi yasakladı 4 5 gün çoğul gebelik olur diyeInsallah canim sali 12. Gunum oluyo bakalim ne dicek doktor insaallah asilama ya gerek kalmaz
Gunaydinnn.:) Afiyet olsun canim..Kizlaar gunaydin...kalktim cay koydum kahvaltiya acele edenlerdeniimm :))
Ayy masallah masallahGunaydiinnhala yatıyoruz,gece 2ye kadar uyumazsak eşimin hala uyuyor olması çok normal..ben wc yüzünden erken kalktim
Regle 1 kala..
Bence genel olarak her kadında oluyordur . Kendimden örnek vereyim bende oluyor. Gebe kaldıgımdada oluyordu şimdide oluyor . Ama illaki o sıvıların çıkması lazım. İçinde kalamazki yeterince sperm gidiyordur. Kalan sıvılar geliyor. Ben doktora sormuştum. Oda bana ne kadar ayaklarını dikebilirsen dik demişti. Spermler yapışsın diye.
Hayırlı olsun canım Rabbım tamamına erdirsınGunaydiinnhala yatıyoruz,gece 2ye kadar uyumazsak eşimin hala uyuyor olması çok normal..ben wc yüzünden erken kalktim
Regle 1 kala..
İnşallah canım benim bakalım hayırlısı olur inşallah Aminnndvtb canım kendini strese sokacak bir durum değil henüz çok yeni dikkat istiyor sadece sana tavsiyem uzan lavabo harici kalkmamaya çalış ve ayaklarının altına yastık falan birşey koy Allah’ın izniyle hiç bir şey olmaz
Kızlar ben de sizi takipteyim. Aynı gidiyoruz çünkü
Çok şükür kuzum herhangi bi şey yoktu dün akşam ve bu sabah inşallah olmaz dua edin kızlarKuzum bir sorun yoktur insallah..nasilsin simdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?