- 5 Şubat 2019
- 125
- 377
- 18
- 36
Aynen canım ne guzel dedin kısmeti varsa gelir. Önce hiç olmayanlara isteyenlere versin Rabbim tabi ki.
Sen test yapmıyordun dimi canimKızlar ben de sizi takipteyim. Aynı gidiyoruz çünkü
He aynen canım kan aldır için rahatlar en azından :)
Biz bu ay da deneme olmayacak sanırım. Tam bu 24 saati değerlendirelim dedik eşimin 95 yaşındaki dedesi acile kaldırdılar eşimde gitti tabi mecbur. Yoğun bakıma aldılar her an kaybedilebilir zaten.. 1.5 yıldır yatalaktı..
Neyse artık bizimde diğer aylara kaldı umutlar boşa test alıp takip ettim ama artık bitti takip makip yok sıkıldım zaten
Yastık denedim canm ama lavaboya çıktığımda baya geldi gördüm hissettim yani. Bilmiyorumki tıkanık olduğunda öyle mu oluyor. Önceden bana tıkalı demişlerdi hep geri geliyo zaten az da olsa ama sanki fazla gibi geldi ve tıkanıklık yaşayınca korktum.
Canım geçmiş olsun Allah ım dedeye rahatlık versinHe aynen canım kan aldır için rahatlar en azından :)
Biz bu ay da deneme olmayacak sanırım. Tam bu 24 saati değerlendirelim dedik eşimin 95 yaşındaki dedesi acile kaldırdılar eşimde gitti tabi mecbur. Yoğun bakıma aldılar her an kaybedilebilir zaten.. 1.5 yıldır yatalaktı..
Neyse artık bizimde diğer aylara kaldı umutlar boşa test alıp takip ettim ama artık bitti takip makip yok sıkıldım zaten
Canim bende de oluyor.Sanirim herkeste oluyor.Ben de disari akiyor diye basta cok sitres yapiyordum ama ayaklarimi 40 dakika havaya dikip sabaha kadar kalkmadigimda bile akti benim.Onlar cikmasi gerekenler bence.Yani spermleri tasiyan sivilar.Zaten ilk 1 dakikada giden gidiyormus.Kalksan da onlar akmazmis.Yastık denedim canm ama lavaboya çıktığımda baya geldi gördüm hissettim yani. Bilmiyorumki tıkanık olduğunda öyle mu oluyor. Önceden bana tıkalı demişlerdi hep geri geliyo zaten az da olsa ama sanki fazla gibi geldi ve tıkanıklık yaşayınca korktum.
Yok canım test yapmıyorum. Ama sizin testleri takipteyim. Kesinlikle bugün ve yarın çok önemli bizler için. Olacak bu ay Allahın izniyle :)Sen test yapmıyordun dimi canim
Benimde bat 5 mart . Bugün ve yarını iyi değerlendirelim unutma büşra
Günaydın canım.Günaydın kızlar iyi Pazar’lar
Yerlesme lekeleri olabilir sari diyorsun yerlestim ben diyor insallah...kuzum duam sizlerle.. Rabbim sagliklica vermis olsun insallah.Çok şükür kuzum herhangi bi şey yoktu dün akşam ve bu sabah inşallah olmaz dua edin kızlar
Sagol caniimm sana da afiyet olsun. :)Gunaydinnn.:) Afiyet olsun canim..
Kızlar ben de sizi takipteyim. Aynı gidiyoruz çünkü
Allah çektirmesin yatan içind e zor bakan içinde senin içinde hayırlısı olsun inşallah
Canım geçmiş olsun Allah ım dedeye rahatlık versinyaşlılara içim gidiyor benim çok üzülüyorum
Eğer fırsatın olursa bugünü yine degerlendirmeye çalış.
Masallah canim katlanarak artsin insallahh..Gunaydiinnhala yatıyoruz,gece 2ye kadar uyumazsak eşimin hala uyuyor olması çok normal..ben wc yüzünden erken kalktim
Regle 1 kala..
Rabbim herşeyin iyisini vaktini biliyor acı cektirmesinSon 2 testim kaldı canım öğleden sonra yapıcam diğerini de yarın yapayım.
Aynen canım sende bu 2 3 günü değerlendir mutlaka :)
Amin canım. Bizim dede 1 2 kez daha geçirdi şimdide atlatacak gibi kan takviyesi yapıyprlar çıkabilirmiş 1 2 güne bakalım.
Bende üzülyüorum canım.
Sabaha karşı geldi eşim iyi gibiymiş biraz bakalım kan veriyorlarmış toparlarmış belki 1 2 güne biz hep şimdi kritik durumu ölebilir diyoruz ama adam ölmüyo :) eceli ne zaman gelirse işte herkesin ..
Valla dün işte sabaha karşı madem iyi diye değerlendirdikRabbim herşeyin iyisini vaktini biliyor acı cektirmesin
Nolur nolmaz sen kocayı bulmuşken çıkar aradan işi:)
Adet gününe göre değilde döngü sürene göre başka canım benim 28 gün sürüyor 10. Gün başlıyorum 12. 13. Gün görüyorum düzensizse adetin bittiğinin ertesi gün hemen başla bence kaçırmaKızlar benim adetim 7 gün sürüyor ovulasyontestine kaçıncı gün başlasam bilenler yardımcı olabilirmi
Canim adetin duzenliyse adetin 1.gunu saymaya basla 14.gun yumurtlama tarihindirKızlar benim adetim 7 gün sürüyor ovulasyontestine kaçıncı gün başlasam bilenler yardımcı olabilirmi
Herkesin 14. Günü olmaz o döngüye göre değişir canım 28 de farklı 30 da farklı arttıkça değişiyor. Hatta bazen o hesap bile tutmuyor erken ve geç yumurtlama oluyorCanim adetin duzenliyse adetin 1.gunu saymaya basla 14.gun yumurtlama tarihindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?