Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Allah çektirmesin yatan içind e zor bakan içinde senin içinde hayırlısı olsun inşallah

Bi kaç ay daha bekle kuzum yine git olmadi doktora inşallah değildir ya gönlünü ferah tut

Canım geçmiş olsun Allah ım dedeye rahatlık versin yaşlılara içim gidiyor benim çok üzülüyorum
Eğer fırsatın olursa bugünü yine degerlendirmeye çalış.

Canim bende de oluyor.Sanirim herkeste oluyor.Ben de disari akiyor diye basta cok sitres yapiyordum ama ayaklarimi 40 dakika havaya dikip sabaha kadar kalkmadigimda bile akti benim.Onlar cikmasi gerekenler bence.Yani spermleri tasiyan sivilar.Zaten ilk 1 dakikada giden gidiyormus.Kalksan da onlar akmazmis.

Sen test yapmıyordun dimi canim
Benimde bat 5 mart . Bugün ve yarını iyi değerlendirelim unutma büşra
Yok canım test yapmıyorum. Ama sizin testleri takipteyim. Kesinlikle bugün ve yarın çok önemli bizler için. Olacak bu ay Allahın izniyle :)

Günaydın Hanımlar hayırlı pazarlar
Maria26 canım naptin test yaptin mı

Son 2 testim kaldı canım öğleden sonra yapıcam diğerini de yarın yapayım.

Kızlar ben de sizi takipteyim. Aynı gidiyoruz çünkü

Aynen canım sende bu 2 3 günü değerlendir mutlaka :)

Allah çektirmesin yatan içind e zor bakan içinde senin içinde hayırlısı olsun inşallah

Amin canım. Bizim dede 1 2 kez daha geçirdi şimdide atlatacak gibi kan takviyesi yapıyprlar çıkabilirmiş 1 2 güne bakalım.

Canım geçmiş olsun Allah ım dedeye rahatlık versin yaşlılara içim gidiyor benim çok üzülüyorum
Eğer fırsatın olursa bugünü yine degerlendirmeye çalış.

Bende üzülyüorum canım.
Sabaha karşı geldi eşim iyi gibiymiş biraz bakalım kan veriyorlarmış toparlarmış belki 1 2 güne biz hep şimdi kritik durumu ölebilir diyoruz ama adam ölmüyo :) eceli ne zaman gelirse işte herkesin ..

Rabbim herşeyin iyisini vaktini biliyor acı cektirmesin
Nolur nolmaz sen kocayı bulmuşken çıkar aradan işi:)

Kızlar benim adetim 7 gün sürüyor ovulasyontestine kaçıncı gün başlasam bilenler yardımcı olabilirmi
Adet gününe göre değilde döngü sürene göre başka canım benim 28 gün sürüyor 10. Gün başlıyorum 12. 13. Gün görüyorum düzensizse adetin bittiğinin ertesi gün hemen başla bence kaçırma

Bekledikçe daha da koyulaşıyor. Bakalım o zaman bugünü değerlendirmeyip ptesi salıyı deperendireyim. Zaten benim takvimde de öyle diyordu demekki doğruymuş :)))
Ptesi salı çatlama gösteriyodu.
Öyle yapayım ya. İnşallah aksilik olmazsa deneriz ptesi salı ama niye böyle 3 gün koyu çıktı ki ya hep silik silik çıkıydou önceden

Eklentiler

• 20190217_150054.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…