- 12 Nisan 2018
- 3.839
- 13.394
- 208
- 30
Eger canim bu ay gebe kalmassam bidahaki ay dedi asilama catlatma ignesi faln hic olmadimAşılama için mi başlattı sana bana normal ilişki için vermişti canım birinde ek iğne de verdi o zaman 7 yumurtam gelişti diye çatlatmayı yapmadı ilişkiyi yasakladı 4 5 gün çoğul gebelik olur diye
11 yazan mi bugününValla dün işte sabaha karşı madem iyi diye değerlendirdik
Ama benim yumurtlama daha olmadı belli ki. Şimdi test yaptım atıcam
Evet canım. Öğleden sınra yaptum aslında akşam yapabilsem kesin daha koyu çıkacak ve belli zaten sağlı sollu çok ağrı var baskı var. Oğlum bazen yanlışlıkla atlıyo kucağıma kasıklarıma bastırınca acıyo yumurtlama döneminde oluyo böyle dolgunluk hissi11 yazan mi bugünün
Bende de var o ağrılar. Kac günde bir oluyorsun canm sen bat 5 sub zaten dimiEvet canım. Öğleden sınra yaptum aslında akşam yapabilsem kesin daha koyu çıkacak ve belli zaten sağlı sollu çok ağrı var baskı var. Oğlum bazen yanlışlıkla atlıyo kucağıma kasıklarıma bastırınca acıyo yumurtlama döneminde oluyo böyle dolgunluk hissi
Bi kaç ay daha bekle kuzum yine git olmadi doktora inşallah değildir ya gönlünü ferah tut
Canim bende de oluyor.Sanirim herkeste oluyor.Ben de disari akiyor diye basta cok sitres yapiyordum ama ayaklarimi 40 dakika havaya dikip sabaha kadar kalkmadigimda bile akti benim.Onlar cikmasi gerekenler bence.Yani spermleri tasiyan sivilar.Zaten ilk 1 dakikada giden gidiyormus.Kalksan da onlar akmazmis.
Belirsizlikten iyi geliyor bir zaman sonra insanaBenyedim önümüzde ki maçlara artık
Canım dünden önceki gün yapmıstım .
Peki kime dicem bunları herhangi doktora girip mi deyim yoksa ebe ye mi gideyim ??H E sen gidip direkt diceksin ki ben hamileyim uğraştım netten alamadım zaten ordan kendi yönlendiricek. Burası olöuyor derse en yakın neresi olru benim bebeğim olucak illaki burda yakında aldırmam lazım diceksin. Orda ayarlamaları lazım bilgi verirler sana kuzum
Ozledik seni kuzum gitti mi kv :)Hellloo iyi pazarlar anca girebildim ya :) birazdan yine çıkcam dışatı çıkcaz azcık eşimle
İnşallah canım..Ayy masallah masallah
Bebegin sana göz kırpıyor
:))
Allah razı olsun..çok teşekkür ederim..Hayırlı olsun canım Rabbım tamamına erdirsın
İyi pazarlar kızlar
canımm Allah daim etsin inşallah sağ salim kucağına aldırsın
darısı tüm isteyenlere inşallah rabbim tez zamanda göbişinizi doldursun
Aslında düzenliydi tam gününde gelir Di taki son 3 aya kadar 3 aydır geçiyor gününü üç dört günAdet gününe göre değilde döngü sürene göre başka canım benim 28 gün sürüyor 10. Gün başlıyorum 12. 13. Gün görüyorum düzensizse adetin bittiğinin ertesi gün hemen başla bence kaçırma
Bende de var o ağrılar. Kac günde bir oluyorsun canm sen bat 5 sub zaten dimi
Peki kime dicem bunları herhangi doktora girip mi deyim yoksa ebe ye mi gideyim ??
Canım Yarın pik olur benceKızlarrrr bugünün ovu testi bakar mısınızzzz? Sizce pik e ne kadar var? Değerlendirmem gerek değil mi?
Canım Yarın pik olur bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?