Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eger canim bu ay gebe kalmassam bidahaki ay dedi asilama catlatma ignesi faln hic olmadim

11 yazan mi bugünün
Evet canım. Öğleden sınra yaptum aslında akşam yapabilsem kesin daha koyu çıkacak ve belli zaten sağlı sollu çok ağrı var baskı var. Oğlum bazen yanlışlıkla atlıyo kucağıma kasıklarıma bastırınca acıyo yumurtlama döneminde oluyo böyle dolgunluk hissi

Bende de var o ağrılar. Kac günde bir oluyorsun canm sen bat 5 sub zaten dimi

Bi kaç ay daha bekle kuzum yine git olmadi doktora inşallah değildir ya gönlünü ferah tut

Doktor kontrolündeyim zaten canm. Gittim geçen hafta ama tıkanıklık da bi rahim filminde belli oluyo, bakalım olur inşAllah sorun olmadan. Rahim filmi çektirmesi de bişey değil ama anestezisiz canım çok yanıyo ve pahalı mübarek ya :)

Bikere yaşadımya daha çok o yüzden bi tedirginliğim vardı canm ama herkeste aynıysa rahatım artık. Hayırlısı olsun inşAllah, Mart bizlerin olsun :)

Peki kime dicem bunları herhangi doktora girip mi deyim yoksa ebe ye mi gideyim ??

Ayy masallah masallah
Bebegin sana göz kırpıyor
:))
İnşallah canım..
Hayırlı olsun canım Rabbım tamamına erdirsın
Allah razı olsun..çok teşekkür ederim..

Masallah canim katlanarak artsin insallahh..
H E sen yaptin mi test koyuluk nasil canim?

Caniim çok sagol.. Yarın bende @H E gibi ikametgahım olmayan çalıştığım belde de kan vericem,orayla bağımiz var diye alındığı söylendi..ay inşallah ya..fazla sabirsizlanmaya başladım.sanirim şimdiki korkumda kimyasal olabilir mi düşüncesi.of ya çok kuruyorum aklimda

Aslında düzenliydi tam gününde gelir Di taki son 3 aya kadar 3 aydır geçiyor gününü üç dört gün

Bende de var o ağrılar. Kac günde bir oluyorsun canm sen bat 5 sub zaten dimi

Normalde 26 gün döngüm canım hiç şaşmazdı ama ocak da 25.günde geldi şubatta 27 günü buldu.
Yani bat 4 5 Mart gibi olabilir

Peki kime dicem bunları herhangi doktora girip mi deyim yoksa ebe ye mi gideyim ??

Sen orda ebeye söyle yönlendirir zaten canım ama dr la da konuşman gerekir

Kızlarrrr bugünün ovu testi bakar mısınızzzz? Sizce pik e ne kadar var? Değerlendirmem gerek değil mi?

Eklentiler

• 20190217_163748.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…