- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Ben havucu pikken yemeye başlamıştım canım,catlamayi kolaylaştırıyor diye.ve faydasini gördüm sanirim.oncesinde incir mi yeniyordu acaba o kısmı bilmiyorum amaÖyle gibi geliyo banada bakalım artık. Havuç yemeye devam
Ve pik bence de yakın.yarin geç saatlere kalmadan tekrarla bence testi canım..Kızlarrrr bugünün ovu testi bakar mısınızzzz? Sizce pik e ne kadar var? Değerlendirmem gerek değil mi?
Gecikme iyidir derler,burda da öyle okumuştum canım.Benim son ay 5 gün geç gelmişti..inşallah mucizen yakındır..Aslında düzenliydi tam gününde gelir Di taki son 3 aya kadar 3 aydır geçiyor gününü üç dört gün
Aynı benle canım kaçıncı gündesin 11 benim. Muhtemelen akşam iyice koyulaşır diye tahmin ediyorum. Yarında silikleşir herhalde. Bugünü ve yarını mı değerlendirsrm yoksa yarın ve salıyı mı bilemedm ..Kızlarrrr bugünün ovu testi bakar mısınızzzz? Sizce pik e ne kadar var? Değerlendirmem gerek değil mi?
Çok tatlı bir his yaBugün sol kasığıma iğneler battı. Hadi hayırlısı :)
Ve pik bence de yakın.yarin geç saatlere kalmadan tekrarla bence testi canım..
Aynı benle canım kaçıncı gündesin 11 benim. Muhtemelen akşam iyice koyulaşır diye tahmin ediyorum. Yarında silikleşir herhalde. Bugünü ve yarını mı değerlendirsrm yoksa yarın ve salıyı mı bilemedm ..
Bir gün pik kaldığı oluyor testin ama havuclarla erken çatlamasın aman diye tekrar etsen iyi olur diye düşünmüştüm canım..Yumurta oluşumu ve çatlamaya yardımcı olduğunu biliyorum o yüzden yiyorum bende 2 gündür canm :) Testim son 4 5 tane kaldı zaten canm o yüzden tekrarlamak istemiyorum. :/
Yumurtlama zamanıni da kanama olduğunu okumuştum kısmen.Ama çamur gibi mi bilmiyorum yaşamadım..Gönlünüzce olsun inşallah..Kizlar bi konuda yardiminiza ihitiyacim var subatin 1inde adet oldum 4 gun surdu hep oyle surer benim 14 subat yumurtlamamdi 11i ile 16si arasi hep birlikte olduk dunden beri kahverengi lekelenmem var kasik agrisiyla birlikte neden olabilir sizce adetimin 1 martta olmasi gerekiyor cok erken bu lekelenme ne olabilir.afedersiniz tuvalette her pecete surusumde kahverengi camur gibi az da olsa geliyor.herhangi bir ilac iğne vs kullanmiyorum kist falanda yokmus
İnşallah canım inşallah :)Çok tatlı bir his yadevamı gelsin inşallah canım..
Geç yumurtlama oluyor demek ki. Böyle olunca vücut kendini hamileliğe hazırlıyor derler ne kadar doğru bilemem inşallah öyle olur senin için :)Aslında düzenliydi tam gününde gelir Di taki son 3 aya kadar 3 aydır geçiyor gününü üç dört gün
Bana da HSG den sonra 3 4 ay gelme olmazsa o zaman gel dedi. Sanırım olmazsa bana da aşılama der artıkEger canim bu ay gebe kalmassam bidahaki ay dedi asilama catlatma ignesi faln hic olmadim
Rabbim hayirlisini nasip etsin canim kisnette asilama varsa olur insallahBana da HSG den sonra 3 4 ay gelme olmazsa o zaman gel dedi. Sanırım olmazsa bana da aşılama der artık
Merhaba.Ayni sey benim de basima geldi.Tarif ettiginiz gibi..Doktora gittim ben.Doktor,kahverengi koyi renkte kahve telvesi gibi yaklasik 2-3 gun suren ve ped doldurmayan,genelde peceteye gelen lekelenmenin yumurtlama kanamasi oldugunu soyledi canim.Benim de icim rahat etti.Senin de oyledir muhakkak..Kizlar bi konuda yardiminiza ihitiyacim var subatin 1inde adet oldum 4 gun surdu hep oyle surer benim 14 subat yumurtlamamdi 11i ile 16si arasi hep birlikte olduk dunden beri kahverengi lekelenmem var kasik agrisiyla birlikte neden olabilir sizce adetimin 1 martta olmasi gerekiyor cok erken bu lekelenme ne olabilir.afedersiniz tuvalette her pecete surusumde kahverengi camur gibi az da olsa geliyor.herhangi bir ilac iğne vs kullanmiyorum kist falanda yokmus
Aminnn kuzum inşallahYerlesme lekeleri olabilir sari diyorsun yerlestim ben diyor insallah...kuzum duam sizlerle.. Rabbim sagliklica vermis olsun insallah.
İnşallah bakalım hayırlısı canımGeç yumurtlama oluyor demek ki. Böyle olunca vücut kendini hamileliğe hazırlıyor derler ne kadar doğru bilemem inşallah öyle olur senin için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?