Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle gibi geliyo banada bakalım artık. Havuç yemeye devam
Ben havucu pikken yemeye başlamıştım canım,catlamayi kolaylaştırıyor diye.ve faydasini gördüm sanirim.oncesinde incir mi yeniyordu acaba o kısmı bilmiyorum ama yumurtan yakın zamanda catlamalik seviyeye gelsin insallaah

Kızlarrrr bugünün ovu testi bakar mısınızzzz? Sizce pik e ne kadar var? Değerlendirmem gerek değil mi?
Aynı benle canım kaçıncı gündesin 11 benim. Muhtemelen akşam iyice koyulaşır diye tahmin ediyorum. Yarında silikleşir herhalde. Bugünü ve yarını mı değerlendirsrm yoksa yarın ve salıyı mı bilemedm ..

Ve pik bence de yakın.yarin geç saatlere kalmadan tekrarla bence testi canım..

Yumurta oluşumu ve çatlamaya yardımcı olduğunu biliyorum o yüzden yiyorum bende 2 gündür canm :) Testim son 4 5 tane kaldı zaten canm o yüzden tekrarlamak istemiyorum. :/

Benim 13. gün canm. Çarşamba akşam, c.tesi sabah değerlendirebildim ve bu akşam da düşünüyorum inşAllah. Yarın bekleyip salı günü düşünüyorum çarşamba bekleyip perşembe düşünüyorum. Cuma günü belkiii, c.tesi sabah 5 6 gibi yola çıkcaz şehir dışına cuma son gün yani değerlendirebilmem için :)

Kizlar bi konuda yardiminiza ihitiyacim var subatin 1inde adet oldum 4 gun surdu hep oyle surer benim 14 subat yumurtlamamdi 11i ile 16si arasi hep birlikte olduk dunden beri kahverengi lekelenmem var kasik agrisiyla birlikte neden olabilir sizce adetimin 1 martta olmasi gerekiyor cok erken bu lekelenme ne olabilir.afedersiniz tuvalette her pecete surusumde kahverengi camur gibi az da olsa geliyor.herhangi bir ilac iğne vs kullanmiyorum kist falanda yokmus

Yumurta oluşumu ve çatlamaya yardımcı olduğunu biliyorum o yüzden yiyorum bende 2 gündür canm :) Testim son 4 5 tane kaldı zaten canm o yüzden tekrarlamak istemiyorum. :/
Bir gün pik kaldığı oluyor testin ama havuclarla erken çatlamasın aman diye tekrar etsen iyi olur diye düşünmüştüm canım..ansizin koyu oluyor

Yumurtlama zamanıni da kanama olduğunu okumuştum kısmen.Ama çamur gibi mi bilmiyorum yaşamadım..Gönlünüzce olsun inşallah..

Aslında düzenliydi tam gününde gelir Di taki son 3 aya kadar 3 aydır geçiyor gününü üç dört gün
Geç yumurtlama oluyor demek ki. Böyle olunca vücut kendini hamileliğe hazırlıyor derler ne kadar doğru bilemem inşallah öyle olur senin için :)

Merhaba.Ayni sey benim de basima geldi.Tarif ettiginiz gibi..Doktora gittim ben.Doktor,kahverengi koyi renkte kahve telvesi gibi yaklasik 2-3 gun suren ve ped doldurmayan,genelde peceteye gelen lekelenmenin yumurtlama kanamasi oldugunu soyledi canim.Benim de icim rahat etti.Senin de oyledir muhakkak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…