Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ne kadar canim bende bi kaç ay sonra olmazsa direk özel e gidip çektirmeyi düşünüyorum

Kuzu sen benlesin takvime göre perşembe çatlama günümüz ben bu sabah salı ve perşembe yapicam ama senin testin var teste göre git bencede ama havuç yedim için bbm erken olacak galiba çatlama gerçi akıntim yok hafif ağrılar var

Biri yazmıştı burda yumurta catladigi zaman olurmuş bazen herald e tam bilmiyorum ama yaniltmiyim senide öyle hatirliyorum

Kizlar kafa karisikligim benim bat im ne zaman olur?Fikirlerinizi yazar misiniz??En son adetim 21 ocakta basladi ve 25 ocakta bitti.Dongum genelde 32 gun.11 ocakta lekelenmem ve sancim basladi doktorun yumurtlama kanamasi dedigi.Sizce bat im ne zaman olur bu bilgilere gore?? Telefondaki program 21 subati gosteriyor..

Sen de mi öğretmensin canım
Evet canim:)
Yumurta çatladiktan sonra o kanama oluyorsa 11e 14 ekleyerek şafağı sayicaz galiba canım..25 Şubat bence..ya da 24

Ne kadar canim bende bi kaç ay sonra olmazsa direk özel e gidip çektirmeyi düşünüyorum

Bi hastanede 450 tl verdim başka bi hastanede se muayne dahil 530 tl verdim canm. Sorun olmasında gidende değilim Rabbim nasip etsinde.. ihmal etme canm hem bebek oluşumunu kolaylaştırıyo hemde ne sorun varsa çıkıyor, tabi insAllah herhangi bi sorunun yoktur ve gerek de kalmadan güzel haberlerini alalım hayırlısıyla.

Bende adetten beri hergun eşimle beraber tavşan gibi elimizde havuç yiyoruz akşamları

Yok ben 2 3 gündür yiyorum eşime de dün yedirdim küçüğünden getir de kemirelim diyo tabi yumurtalarum oluşsun felan demedim canim istedi sende yer misin dedim

Doğru ama ben doktora gitmicem :)
Mart başı gibi düşünğyorum .
5 gibi :)

Hay masallah cizginee test kalmayinca aklina kan dustu tabi kuzum dinle bence dr. Battan 10 gun sonra git istersen ille kanda ispat etmek zorunda misin? Dr ne dedi testinle gel 1 hafta sonra yanlis mi hatirliyorum H E

Ahhh kuzummmm nesi var kıyamammmm
Çok geçmiş olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…