- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Doktor kontrolündeyim zaten canm. Gittim geçen hafta ama tıkanıklık da bi rahim filminde belli oluyo, bakalım olur inşAllah sorun olmadan. Rahim filmi çektirmesi de bişey değil ama anestezisiz canım çok yanıyo ve pahalı mübarek ya:)
Öyle gibi geliyo banada bakalım artık. Havuç yemeye devam
Benim 13. gün canm. Çarşamba akşam, c.tesi sabah değerlendirebildim ve bu akşam da düşünüyorum inşAllah. Yarın bekleyip salı günü düşünüyorum çarşamba bekleyip perşembe düşünüyorum. Cuma günü belkiii, c.tesi sabah 5 6 gibi yola çıkcaz şehir dışına cuma son gün yani değerlendirebilmem için :)
Kizlar bi konuda yardiminiza ihitiyacim var subatin 1inde adet oldum 4 gun surdu hep oyle surer benim 14 subat yumurtlamamdi 11i ile 16si arasi hep birlikte olduk dunden beri kahverengi lekelenmem var kasik agrisiyla birlikte neden olabilir sizce adetimin 1 martta olmasi gerekiyor cok erken bu lekelenme ne olabilir.afedersiniz tuvalette her pecete surusumde kahverengi camur gibi az da olsa geliyor.herhangi bir ilac iğne vs kullanmiyorum kist falanda yokmus
Kızlar iyi akşamlar 2 gündür giremedim, kedim çok hasta ölümden döndü çok kötüyüm hep onua ilgilendik veterinerden çıkamadık. Yazılanları da okuyamadım güzel haber alan varsa hayırlı olsun inşallah
Ben anestesisiz 800 e çekildim canım ama hiç ağrım olmadı ki ben panik atağı olan bir insanım. Sadece kendini kasma vücudunu rahat bırak 5 dk zatenNe kadar canim bende bi kaç ay sonra olmazsa direk özel e gidip çektirmeyi düşünüyorum
Sen de mi öğretmensin canımÇok üzülüyoruum yarın okul var
Evde dikkat ettiğim gibi orda edemicem
Evet canim:)Sen de mi öğretmensin canım
Yumurta çatladiktan sonra o kanama oluyorsa 11e 14 ekleyerek şafağı sayicaz galiba canım..25 Şubat bence..ya da 24Kizlar kafa karisikligim benim bat im ne zaman olur?Fikirlerinizi yazar misiniz??En son adetim 21 ocakta basladi ve 25 ocakta bitti.Dongum genelde 32 gun.11 ocakta lekelenmem ve sancim basladi doktorun yumurtlama kanamasi dedigi.Sizce bat im ne zaman olur bu bilgilere gore?? Telefondaki program 21 subati gosteriyor..
Tesekkur ederim canim cevabin icin..Evet canim:)
Yumurta çatladiktan sonra o kanama oluyorsa 11e 14 ekleyerek şafağı sayicaz galiba canım..25 Şubat bence..ya da 24
Ben teşekkür ederim..Burdan öğrendim hepTesekkur ederim canim cevabin icin..
Insallah canim:))Ben teşekkür ederim..Burdan öğrendim hepinsallah gelmez,ve sevincini de paylaşırız..
Gitti gitti dün akşam yemek yiyip çay içip gittiler :)Ozledik seni kuzum gitti mi kv :)
Ne kadar canim bende bi kaç ay sonra olmazsa direk özel e gidip çektirmeyi düşünüyorum
Pike az kalmıs canım 1 2 güne olur ..Kızlarrrr bugünün ovu testi bakar mısınızzzz? Sizce pik e ne kadar var? Değerlendirmem gerek değil mi?
Bende adetten beri hergun eşimle beraber tavşan gibi elimizde havuç yiyoruz akşamları
Hay masallah cizginee test kalmayinca aklina kan dustu tabi kuzum dinle bence dr. Battan 10 gun sonra git istersen ille kanda ispat etmek zorunda misin? Dr ne dedi testinle gel 1 hafta sonra yanlis mi hatirliyorumH E
Ahhh kuzummmm nesi var kıyamammmmKızlar iyi akşamlar 2 gündür giremedim, kedim çok hasta ölümden döndü çok kötüyüm hep onua ilgilendik veterinerden çıkamadık. Yazılanları da okuyamadım güzel haber alan varsa hayırlı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?