Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bende de bi uygulamada çarşamba gösteriyo bi uygulamada perşembe hangisi doğru bakcam artık test ile teyit edicem Benimde çok akintim yok açıkcası ama kasıklarımda batmaların farkındayım :)

Ben anestesisiz 800 e çekildim canım ama hiç ağrım olmadı ki ben panik atağı olan bir insanım. Sadece kendini kasma vücudunu rahat bırak 5 dk zaten

Yok ağrısı mi fazla takmam çünkü sonucu önemli benim için dayanırım tee kadar korkutucu ve acılı değildir eminim ama doktor yaparmi onu bilemiyorum biraz daha bekleyim öyle gidicem

Ben anestesisiz 800 e çekildim canım ama hiç ağrım olmadı ki ben panik atağı olan bir insanım. Sadece kendini kasma vücudunu rahat bırak 5 dk zaten

Seninki daha pahalıymışya canm ya bende anestezisiz çektirdim 450 550 arası fiyatlar muayne dahil olarak. Iyi gelsin ve sorun olmasın da hiç önemli değil gerisi, Rabbim beterinden korusun hepimize de tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşAllah

Amin inşallah cnm ya biraz daha beklemek istiyorum nisan gibi felan yaptırırım doktor yaparsa tabi bakalım inşallah sende de alamaz bu ay güzel haber ne yap et grurur yapma kocandan alacağını al bugunude bis geçme hafta sonu hava değişikliği iyi gelir ve inşallah güzel haber gelir mart başı

Sağlıklı olucaksa inşallah tuttsun canım .
Ddiğer ayda sizee YES BE deriz
Mrb. Forumda bu konuyla sürekli karsilasiyorum da bi ugrayayim dedim. Ben hamilelik icin falan degilde avatariniz cok guzel. Yeni mesajlarda goruyorum sık sık avatarinizi gorunce zorla tiklattiriyor arada bakiyorum yorumlara Allah herkesin gönlüne gore versin

Bende de bi uygulamada çarşamba gösteriyo bi uygulamada perşembe hangisi doğru bakcam artık test ile teyit edicem Benimde çok akintim yok açıkcası ama kasıklarımda batmaların farkındayım :)

Ben sürekli peçete kullandığım için anlayamıyorum akıntim olduğu zaman sadce sarimsi gelirse anlıyorum o yüzden akıntıya gore hiç haraket etmedim 2 günde bir devam

Nasıl uygun görürsen canm inşAllah gerek bile kalmadan hamiş haberini alırız :* :) Hayırlısı ama pek umudum yok gibi bu aydan nedense çünkü yola da gidicezya tutmaz gibime geliyor Rabbim verdikten sonra naparsak yapalım olur orası ayrı ama ne bileyim.

Ben sürekli peçete kullandığım için anlayamıyorum akıntim olduğu zaman sadce sarimsi gelirse anlıyorum o yüzden akıntıya gore hiç haraket etmedim 2 günde bir devam

Bende Persembe akşam, C.tesi sabah değerlendirebildik daha bu akşamda daha misafirlikteyiz bi eve gitseydik

Teşekkür ederiz dualariniz icin uğurlu bir topik bebek için bekleriz sizide

Yol bebeğe engel değil olacağı varsa olur inşallah olacak olacak olmayacak diye kendini şartlama kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…