Kuzu sen benlesin takvime göre perşembe çatlama günümüz ben bu sabah salı ve perşembe yapicam ama senin testin var teste göre git bencede ama havuç yedim için bbm erken olacak galiba çatlama gerçi akıntim yok hafif ağrılar var
Kızlar havuc çatlatmaya yardımcı oluyo piki görünce yemenız lazım aslındaBende adetten beri hergun eşimle beraber tavşan gibi elimizde havuç yiyoruz akşamları
Ben anestesisiz 800 e çekildim canım ama hiç ağrım olmadı ki ben panik atağı olan bir insanım. Sadece kendini kasma vücudunu rahat bırak 5 dk zaten
Ben anestesisiz 800 e çekildim canım ama hiç ağrım olmadı ki ben panik atağı olan bir insanım. Sadece kendini kasma vücudunu rahat bırak 5 dk zaten
Pike az kalmıs canım 1 2 güne olur ..
şuan iki günde bir değrlendiriyosun pikten sonra 3 gün
Sağlıklı olucaksa inşallah tuttsun canım .inşAllah canm ya hayırlısıyla cumaya kadar olsun ve değerlendirme fırsatı olsun hayırlısıyla da tutsun başka bisey istemiyorum
Bi hastanede 450 tl verdim başka bi hastanede se muayne dahil 530 tl verdim canm. Sorun olmasında gidende değilim Rabbim nasip etsinde.. ihmal etme canm hem bebek oluşumunu kolaylaştırıyo hemde ne sorun varsa çıkıyor, tabi insAllah herhangi bi sorunun yoktur ve gerek de kalmadan güzel haberlerini alalım hayırlısıyla.
Kızlar havuc çatlatmaya yardımcı oluyo piki görünce yemenız lazım aslında
Yok ben 2 3 gündür yiyorum eşime de dün yedirdim küçüğünden getir de kemirelim diyo tabi yumurtalarum oluşsun felan demedim canim istedi sende yer misin dedim
Mrb. Forumda bu konuyla sürekli karsilasiyorum da bi ugrayayim dedim. Ben hamilelik icin falan degilde avatariniz cok guzel. Yeni mesajlarda goruyorum sık sık avatarinizi gorunce zorla tiklattiriyorSağlıklı olucaksa inşallah tuttsun canım .
Ddiğer ayda sizee YES BE deriz
Sağlıklı olucaksa inşallah tuttsun canım .
Ddiğer ayda sizee YES BE deriz
Bende de bi uygulamada çarşamba gösteriyo bi uygulamada perşembe hangisi doğru bakcam artık test ile teyit edicemBenimde çok akintim yok açıkcası ama kasıklarımda batmaların farkındayım :)
Amin inşallah cnm ya biraz daha beklemek istiyorum nisan gibi felan yaptırırım doktor yaparsa tabi bakalım inşallah sende de alamaz bu ay güzel haber ne yap et grurur yapma kocandan alacağını al bugunude bis geçme hafta sonu hava değişikliği iyi gelir ve inşallah güzel haber gelir mart başı
Kızlar havuc çatlatmaya yardımcı oluyo piki görünce yemenız lazım aslında
Aynen yedir yedir bise deme boşver yesin
Ben sürekli peçete kullandığım için anlayamıyorum akıntim olduğu zaman sadce sarimsi gelirse anlıyorum o yüzden akıntıya gore hiç haraket etmedim 2 günde bir devam
Mrb. Forumda bu konuyla sürekli karsilasiyorum da bi ugrayayim dedim. Ben hamilelik icin falan degilde avatariniz cok guzel. Yeni mesajlarda goruyorum sık sık avatarinizi gorunce zorla tiklattiriyorarada bakiyorum yorumlara Allah herkesin gönlüne gore versin
Nasıl uygun görürsen canm inşAllah gerek bile kalmadan hamiş haberini alırız :* :) Hayırlısı ama pek umudum yok gibi bu aydan nedense çünkü yola da gidicezya tutmaz gibime geliyor Rabbim verdikten sonra naparsak yapalım olur orası ayrı ama ne bileyim.
Bende Persembe akşam, C.tesi sabah değerlendirebildik daha bu akşamda daha misafirlikteyiz bi eve gitseydik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?