Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yol bebeğe engel değil olacağı varsa olur inşallah olacak olacak olmayacak diye kendini şartlama kuzu

inşAllah canm ya bakalım hayırlısı. Zaten çift çizgi görürsem baya bi mucizem olucak 2 2.5 sene sonra :) Ve ilk testimi buraya atarım diye düşünüyorum ailelere dahil hemen söylemeyi düşünmüyorum en azından keseyi görüp kalp atışını duyana kadar. yani şuanki düşüncem o ama o an sevinç patlaması yaşamazsam

O şekilde bi ezan geçmesin üzerinden diye duydum o yüzden sabaha kadar beklemek istemiyorum canm ya, bu zamana kadar çok bekledim öyle sabaha kadar ama tutmadı belkide cenabetlikten diyorum bazen Zeybltaslan

O şekilde bi ezan geçmesin üzerinden diye duydum o yüzden sabaha kadar beklemek istemiyorum canm ya, bu zamana kadar çok bekledim öyle sabaha kadar ama tutmadı belkide cenabetlikten diyorum bazen

:) teşekkğr ederim ..
Gebelik beklediğinde beklerim

O şekilde bi ezan geçmesin üzerinden diye duydum o yüzden sabaha kadar beklemek istemiyorum canm ya, bu zamana kadar çok bekledim öyle sabaha kadar ama tutmadı belkide cenabetlikten diyorum bazen Zeybltaslan
Canım ben yatsıdam sonra yatardım sabah namazına kalktıgımda banyo olurdum ..

Bencede söyleme sen ve esin bilin ama tabi insan o sevincten ne yapar bilemem

Alla alla ilk defa senden duydum hadi ya gerçi ben ise gideceğim için ezandan önce kalkıp banyo yapıyorum allah'tan ama hafta sonlari içind e dikkat edicem bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…