Yol bebeğe engel değil olacağı varsa olur inşallah olacak olacak olmayacak diye kendini şartlama kuzu
:) teşekkğr ederim ..Mrb. Forumda bu konuyla sürekli karsilasiyorum da bi ugrayayim dedim. Ben hamilelik icin falan degilde avatariniz cok guzel. Yeni mesajlarda goruyorum sık sık avatarinizi gorunce zorla tiklattiriyorarada bakiyorum yorumlara Allah herkesin gönlüne gore versin
Planlarım o yönde canom bakalım bu sağlık ocağı kabul ederseNe bilim kuzum saglik ocagi kan versem diye okudumdu bir ara ondan dedim hayirlisi kuzum insallah guzel haberlerini alalim:)H E
Kiz dalga mi geciyon bende mi sorun var:))) once doktora gitmicem 5inde gidecem dedin sindi bole diyon :)Planlarım o yönde canom bakalım bu sağlık ocağı kabul ederse
Canım ben yatsıdam sonra yatardım sabah namazına kalktıgımda banyo olurdum ..O şekilde bi ezan geçmesin üzerinden diye duydum o yüzden sabaha kadar beklemek istemiyorum canm ya, bu zamana kadar çok bekledim öyle sabaha kadar ama tutmadı belkide cenabetlikten diyorum bazenZeybltaslan
Kuzum doktor dediğim kadın doğum doktorum .Kiz dalga mi geciyon bende mi sorun var:))) once doktora gitmicem 5inde gidecem dedin sindi bole diyon :)
inşAllah canm ya bakalım hayırlısı. Zaten çift çizgi görürsem baya bi mucizem olucak 2 2.5 sene sonra :) Ve ilk testimi buraya atarım diye düşünüyorum ailelere dahil hemen söylemeyi düşünmüyorum en azından keseyi görüp kalp atışını duyana kadar. yani şuanki düşüncem o ama o an sevinç patlaması yaşamazsam
O şekilde bi ezan geçmesin üzerinden diye duydum o yüzden sabaha kadar beklemek istemiyorum canm ya, bu zamana kadar çok bekledim öyle sabaha kadar ama tutmadı belkide cenabetlikten diyorum bazenZeybltaslan
Aa bugünleri boz geçmeyın yahuuİnat etti adamım, 12. Gün bugün ve değerlendirmedik. Yarın akşama inşallah iş işten geçmiş olmaz. Ay sonu çift çizgiyi görmezsem çok sinirlenicem adamıma.
Biz burdayız hep kuzum sen nerelerdesinnAllah muhabbetinizi artırsın kızlar. Beni özleye yokmuuuuu?
Uzaktan izliyorum sizi okuyorum ben buralardayım:) sessizce reglin gelmesini bekliyorumBiz burdayız hep kuzum sen nerelerdesinn
Daha gelmedimiUzaktan izliyorum sizi okuyorum ben buralardayım:) sessizce reglin gelmesini bekliyorum
Ay gelse de rahatlasam böyle beklenmiyooooDaha gelmedimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?