Kız fındık mındık azdırıcı şeyler yedirt adamaZorla olmuyor ki kuzum. Şimdiden çok kızgınım zaten.
Ay gelse de rahatlasam böyle beklenmiyoooo
Canım ben yatsıdam sonra yatardım sabah namazına kalktıgımda banyo olurdum ..
Evet geçti . Ya tekrar test yapsam diyorum yine negatif çıkıcak stres yapıyorum sonra. Geç mi yumurtladim acabaÇok geçmedimi kuzu ya ?
Bencede söyleme sen ve esin bilin ama tabi insan o sevincten ne yapar bilemem
He ozaman çok zor olur canımNamazımi kılıyo olsam keşke canm bende öyle yaparım ama bi başlayamadım düzenli
Kuzum bi yap bence . 12 si diye aklımda kalmısEvet geçti . Ya tekrar test yapsam diyorum yine negatif çıkıcak stres yapıyorum sonra. Geç mi yumurtladim acaba
Alla alla ilk defa senden duydum hadi ya gerçi ben ise gideceğim için ezandan önce kalkıp banyo yapıyorum allah'tan ama hafta sonlari içind e dikkat edicem bundan sonra
Direk kan mı versem kesin sonucKuzum bi yap bence . 12 si diye aklımda kalmıs
Yani o en net sonuc canım nasılstersen bizide bilgilendir muhakkakDirek kan mı versem kesin sonuc
He ozaman çok zor olur canım
Belki vesile olur ?
Bende aynı senın gibiydim . Sadece 1 ay kılsan hayatta bırakmazsın . Bak benım elhamdüllillah 1 sene oldu .Evet aslında bi başlıyorum sonra devamı gelmiyo çok nefsime yenik düşüyorum
Bugün yarın yaparım , işe girmeyi düsünüyorumYani o en net sonuc canım nasılstersen bizide bilgilendir muhakkak
Bende geceden bekliyorum sabaha kadar , eşim işe gidicek diye erkenden kalkıyoruz sırayla öyle de yapabilirsinEvet aslında bi başlıyorum sonra devamı gelmiyo çok nefsime yenik düşüyorum
Aa hayırlı olsun :)Bugün yarın yaparım , işe girmeyi düsünüyorum
Yapsan çıkariyii akşamlaaaarr kızlarr, bata son 4 kalmış ya hiç farkında degilim
bat günü yapıcam hiç bir belirti de yokki kendimi ikna edeyım o derece sasırdım takvıme bakıncaYapsan çıkar
Neyse okdr bekledik 4 gün daha beklerizbat günü yapıcam hiç bir belirti de yokki kendimi ikna edeyım o derece sasırdım takvıme bakınca
1senedir evde oturucagima keske çalışsaydım:)Aa hayırlı olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?