Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Neyse okdr bekledik 4 gün daha bekleriz
bu aya çok umutlu girdim ama koskoca ayda 2 ilişki oldu eşimin işten cıkarılmaaı cok etkiledi onu salona kapadı kendını o ıkı ilişki ile birdw eşim işsiz iken olursa pesss derim herhalde sende durum ne canım

Bende durum işte testler pozitif :)
Mart başı gitmeyı planlıyorum . Şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür

Tek özel hastane olunca fiyatlarda böyle oluyor canım aynen sonu güzel olsun da maddi şeyler hallolur

Yok ağrısı mi fazla takmam çünkü sonucu önemli benim için dayanırım tee kadar korkutucu ve acılı değildir eminim ama doktor yaparmi onu bilemiyorum biraz daha bekleyim öyle gidicem
Herkese tavsiyem hemen doktora gitmemesi ben çok erken başladım doktora ve her ay daha çok stres oldum bi sorun olduğunu düşünmedikçe gitmemek en mantıklısı

Aaa aşk olsunnn görmedin mi onu :)
İlk sayfaya tık tık :)

Bu ay gebelerimiz çok maşallahhh 1 tane daha var kesınleşmesini beklıyoruz
 işte hiç bakamıyorum akşamları okuyorum birkaç sayfa maşşallah hayırlı olsun rabbım tamamına erdirsin sağ salim kavuştursun hepinizi inşallah

tavuk gibi aksam 7.30 da uyuyup 11 de uyanmak sonra sabaha kadar deliksiz uyumak belirtimidir birde sarımtırak akıntı regl olmuş gibi geliyor bir anda sızıntı falan değil neler oluyor diye gidip bir balıyorum gene akıntı

Bende aynı senın gibiydim . Sadece 1 ay kılsan hayatta bırakmazsın . Bak benım elhamdüllillah 1 sene oldu .
Rabbım kazalarıma başlamayıda nasip etsin

Aminn canm, ne güzel ya baya da olmuş masallah. Allah bana da başlayıp bırakmamayı nasip etsin insAllah

Kız fındık mındık azdırıcı şeyler yedirt adama
Hahahhaa kız güldürdün beni Allah iyiliğini vere. Midesi ağrıyor ya ona dedim bugün yemek yemeden olsun diye beni dinlemedi. Şimdi de yemek sonrası midesi ağrıyor işte. Kaldı bizim iş. Kısmet artık napıyım.

Bende geceden bekliyorum sabaha kadar , eşim işe gidicek diye erkenden kalkıyoruz sırayla öyle de yapabilirsin

Bende geceden sabaha kadar beklediğim oluyo ama eşim 8 gibi gidiyo ama sabah ezanı 6 buçuk gibi okunuyo, pis olarak bi ezan geçmiş oluyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…