Ay valla ben biliyosun yenı bıraktımmm ohh çok rahatım1senedir evde oturucagima keske çalışsaydım:)
bu aya çok umutlu girdim ama koskoca ayda 2 ilişki oldu eşimin işten cıkarılmaaı cok etkiledi onu salona kapadı kendını o ıkı ilişki ile birdw eşim işsiz iken olursa pesss derim herhalde sende durum ne canımNeyse okdr bekledik 4 gün daha bekleriz
Bana rahatlık battı sanırım öğlenlere kadar uyumalar gezmeler :))Ay valla ben biliyosun yenı bıraktımmm ohh çok rahatım
Bende durum işte testler pozitif :)bu aya çok umutlu girdim ama koskoca ayda 2 ilişki oldu eşimin işten cıkarılmaaı cok etkiledi onu salona kapadı kendını o ıkı ilişki ile birdw eşim işsiz iken olursa pesss derim herhalde sende durum ne canım
Ben hep 9.30 da kalkıyorum kuzum ya :)Bana rahatlık battı sanırım öğlenlere kadar uyumalar gezmeler :))
Tek özel hastane olunca fiyatlarda böyle oluyor canım aynen sonu güzel olsun da maddi şeyler hallolurSeninki daha pahalıymışya canm ya bende anestezisiz çektirdim 450 550 arası fiyatlar muayne dahil olarak. Iyi gelsin ve sorun olmasın da hiç önemli değil gerisi, Rabbim beterinden korusun hepimize de tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin inşAllah
yaaa neyi kaçırdkm şimdi beeeennn idrar pozitif miBende durum işte testler pozitif :)
Mart başı gitmeyı planlıyorum . Şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür
Herkese tavsiyem hemen doktora gitmemesi ben çok erken başladım doktora ve her ay daha çok stres oldum bi sorun olduğunu düşünmedikçe gitmemek en mantıklısıYok ağrısı mi fazla takmam çünkü sonucu önemli benim için dayanırım tee kadar korkutucu ve acılı değildir eminim ama doktor yaparmi onu bilemiyorum biraz daha bekleyim öyle gidicem
Aaa aşk olsunnn görmedin mi onu :)yaaa neyi kaçırdkm şimdi beeeennn idrar pozitif mi
Gece geç yatıyorum oyun oynuyoruz esimle :)Ben hep 9.30 da kalkıyorum kuzum ya :)
Öğlene kadar yatarsam bunalıma girerim
Yazık yaa eşin nasıl kalkıyo :)Gece geç yatıyorum oyun oynuyoruz esimle :)
Aaa aşk olsunnn görmedin mi onu :)
İlk sayfaya tık tık :)
Bu ay gebelerimiz çok maşallahhh 1 tane daha var kesınleşmesini beklıyoruz
Aminn kuzum Allah razı olsun darısı başınıza inşallahhhişte hiç bakamıyorum akşamları okuyorum birkaç sayfa maşşallah hayırlı olsun rabbım tamamına erdirsin sağ salim kavuştursun hepinizi inşallah
Ben regl oldum cnm yazmıştım gözden kaçmışKzılar yazdıysanız özür dilerim görmedim regl gelen var mı ?
@Hayallerimsin @Syhoya
Kuzum sen naotın ? Testi tekrarladın mı. ?
uYKuCu KoaLa
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunişte hiç bakamıyorum akşamları okuyorum birkaç sayfa maşşallah hayırlı olsun rabbım tamamına erdirsin sağ salim kavuştursun hepinizi inşallah
Bende aynı senın gibiydim . Sadece 1 ay kılsan hayatta bırakmazsın . Bak benım elhamdüllillah 1 sene oldu .
Rabbım kazalarıma başlamayıda nasip etsin
Hahahhaa kız güldürdün beni Allah iyiliğini vere. Midesi ağrıyor ya ona dedim bugün yemek yemeden olsun diye beni dinlemedi. Şimdi de yemek sonrası midesi ağrıyor işte. Kaldı bizim iş. Kısmet artık napıyım.Kız fındık mındık azdırıcı şeyler yedirt adama
Bende geceden bekliyorum sabaha kadar , eşim işe gidicek diye erkenden kalkıyoruz sırayla öyle de yapabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?