Tek özel hastane olunca fiyatlarda böyle oluyor canım aynen sonu güzel olsun da maddi şeyler hallolur
Benim 13 ünde geldi canımKzılar yazdıysanız özür dilerim görmedim regl gelen var mı ?
Hayallerimsin @Syhoya
Kuzum sen naotın ? Testi tekrarladın mı. ?
@uYKuCu KoaLa
Çok geçmiş olsun canım..Zeybltaslan Allah razı olsun kuzum çok teşekkürler iyi şu anda çok şükür
H E canım çok teşekkür ederim.. kıpkırmızı kan işedi aklımız çıktı, böbreklerinde sorun vardı kuzumun yaşla bağlantılı ilerliyor dediler ama çok erken farkettik iyi şu an yavrucum..
O yuzden 6da alarm kuruyoruz kalkiyoruzBende geceden sabaha kadar beklediğim oluyo ama eşim 8 gibi gidiyo ama sabah ezanı 6 buçuk gibi okunuyo, pis olarak bi ezan geçmiş oluyo :/
Bende yeni duydum canım dün, o yüzden daha çok dikkat etmeyi düşünüyorum :)
Herkese tavsiyem hemen doktora gitmemesi ben çok erken başladım doktora ve her ay daha çok stres oldum bi sorun olduğunu düşünmedikçe gitmemek en mantıklısı
Ben de öyle düşündüm aslında evet o da çok mantıklı ama ben daha bir buçuk sene olmasına rağmen yıllar geçmiş gibi çok yıprandımBi taraftan öyle dusunsemde bi taraftan diyorum di sorun varsa bir an önce çaresine bakayım zaman kaybetmek istemiyorum
Cok sukur canim agrilar gecer yakinda Rabbim bir daha yasatmaz insallahKuzm cok şükr eşim iyi agrısı var ama oda normaldir bnde çok yorgnm gelen giden maf oldmm
Rabbim yavrunu sana bagislar insallah canimÇok şükür kuzum herhangi bi şey yoktu dün akşam ve bu sabah inşallah olmaz dua edin kızlar
Yenı bat be yazalımm ,?Benim 13 ünde geldi canım
Kovmazlar da sen heyecandan mı uyuyamadın bakimSaat 10 oldunda sağlık ocağına gidem inşallah kovmazlar beni
O yuzden 6da alarm kuruyoruz kalkiyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?