Aynen bundan sonra edelim bari bissürü günah yemisuk
Erkek çocuk hayırlı haber kız çocuk kızgın haber derler inşallah güzel haberler alırsınAyy kızlar sabah sabah arkadaşım aradı :) ruyamda sarışın erkek bebişin olduğunu gördüm çok tatlıydı hep gülüyordu dedi cook umutlandım rüyada olsa mutlu oluyor insan :/ sizce ne anlama gelir?? :)
Evvveetttt testleri pik olannn çatlayanlarrr burda mın????
kan testine mi canım?Saat 10 oldunda sağlık ocağına gidem inşallah kovmazlar beni
ben hala silik çizgi bu hafta içi görürüm sanıyorumEvvveetttt testleri pik olannn çatlayanlarrr burda mın????
Amiiin ınsallahh:) hayali bile güzel Rabbim hepimize nasıp eder inşallahErkek çocuk hayırlı haber kız çocuk kızgın haber derler inşallah güzel haberler alırsın
Testlerde silindiğini gördün mü canım yoksa tahmin mi ediyorsunKızlar benim 14 şubatta pikti, 15inde siliniyordu artık, bende 16'sında yapmadım bir daha test yapmam gerekir miydi? Önemli günlerde yaptım bitti diye düşündüm ama gerekiyorsa şayet yapayım bugün
Gördüm kuzum buraya da atmıştım kızlarda silindi demişti sonradan da yapmadımTestlerde silindiğini gördün mü canım yoksa tahmin mi ediyorsun
İnşallah :) siz ne zamandır düşünüyorsunuzAmiiin ınsallahh:) hayali bile güzel Rabbim hepimize nasıp eder inşallah
Evlendigimizden beri 7 aydır :) şubatta da nasıp olmadı 8. Aya kaldı kısmetİnşallah :) siz ne zamandır düşünüyorsunuz
Yaa canım ben seni bian diğer üyeyle karıştırdım kusura bakmaGördüm kuzum buraya da atmıştım kızlarda silindi demişti sonradan da yapmadım
Olur inşallah daha bir yıl dolmamış :) tedavi görmüyorsun değil mi daha erkenEvlendigimizden beri 7 aydır :) şubatta da nasıp olmadı 8. Aya kaldı kısmet
Yok görmüyoruz bi sorun yok demişti doktor ama bilmiyorum hayırlı zamanını bekliyor sanırım çok istiyorum :/Olur inşallah daha bir yıl dolmamış :) tedavi görmüyorsun değil mi daha erken
Bizede nasıp olur inşallah :)Kizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?