Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy kızlar sabah sabah arkadaşım aradı :) ruyamda sarışın erkek bebişin olduğunu gördüm çok tatlıydı hep gülüyordu dedi cook umutlandım rüyada olsa mutlu oluyor insan :/ sizce ne anlama gelir?? :)
Erkek çocuk hayırlı haber kız çocuk kızgın haber derler inşallah güzel haberler alırsın

Kızlar benim 14 şubatta pikti, 15inde siliniyordu artık, bende 16'sında yapmadım bir daha test yapmam gerekir miydi? Önemli günlerde yaptım bitti diye düşündüm ama gerekiyorsa şayet yapayım bugün

Kızlar benim 14 şubatta pikti, 15inde siliniyordu artık, bende 16'sında yapmadım bir daha test yapmam gerekir miydi? Önemli günlerde yaptım bitti diye düşündüm ama gerekiyorsa şayet yapayım bugün
Testlerde silindiğini gördün mü canım yoksa tahmin mi ediyorsun

Bu arada geçen görümceme gidiyorduk kayinvalideyle birlikte neyse gorumcenin komşusu kesti yolumuzu nasılsınız napiyosunuz felan fişman neyse bana dediki sende yokmu daha bisey bende yok var bakalım daha zamanı dedim aman guzum evleneli 7 8 ay oldu nereye var zamanı şimdi olsunda büyüt dedi döndü kayınvalideye şunu bi hastaneye goturmedin mi bi gotur bi sorunu mu varmış baktirt dedi (sanki ben malım ya birinin götürmesine ihtiyacım var) kayinvalidem de daha yeni evlendi Allah verdiyse eninde sonunda olur biraz gelinligini yaşasın dedi kadın hala uzatiyor daha nereye yaşayacak yasadı yaşayacağı kadar falan filan cektim kolundan kayinvalidenin dedim millet kudurmuş heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…