- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
10 geç olmaz dimi tatlis? Bizim burda sağlık ocakları 9:30a kadar aliyorSaat 10 oldunda sağlık ocağına gidem inşallah kovmazlar beni
İnsallaahBizede nasıp olur inşallah :)
maşallahKizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
Hayırlı olsun canım bugün tescilliyoruz minnoşuKizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
Estağfurullah kuzumYaa canım ben seni bian diğer üyeyle karıştırdım kusura bakmatestte gördüysen bence gerek yok ikinci kez yumurtlarsan da sürpriz olur
Kizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
Maşallah kuzum çok iyiKizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
Ayy inşallah yaEstağfurullah kuzumGördüm kuzum çok şükür inşallah çift çift yumurtlarımm
Sakın canını sıkma canım, ne zaman çıkacak sonucun?Günaydın kızlar ben de kan verdim bekliyorum doktorumuz takip edelim dedi nasip bakalım hayırlısı olur inşallah artışımız çok sağlıklı değil gibi
Çift çizgisini sevdiğim testlerrrSağlıkla gelsini inşAllah bebişleerr Darısı da biz bekleyenlere olsun artık
Maşallah kuzum çok iyi
Ben çok isterim ayyy, hayali bile güzel
İyi düşün kuzum sonuç çıksın önceGünaydın kızlar ben de kan verdim bekliyorum doktorumuz takip edelim dedi nasip bakalım hayırlısı olur inşallah artışımız çok sağlıklı değil gibi
Öyle dusubmee,ilk iki testin gayet iyiydi canımGünaydın kızlar ben de kan verdim bekliyorum doktorumuz takip edelim dedi nasip bakalım hayırlısı olur inşallah artışımız çok sağlıklı değil gibi
nedemistimkibenn kuzum heyecanla bekliyorum, güzel haberler ver bize
Demi ya inşallah olur kuzumBen çok isterim ayyy, hayali bile güzel
Bi saate çıkar inşallah canım bakalım hayırlısı olur inşallahSakın canını sıkma canım, ne zaman çıkacak sonucun?
İnşallah kuzum bakalım hayırlısı olur inşallahİyi düşün kuzum sonuç çıksın önceinşallah güzel haberlerini duyarız
Canım benim iki gün de bir iki katına çıkması lazım doktorum da sakin ol daha çok yeni dedi bakalım hayırlısı olur inşallahÖyle dusubmee,ilk iki testin gayet iyiydi canım
Canim benimm..inşallah..Allah razı olsun..
Hadi hayırlı haberlerle inşallah dualarım seninle kuzumBi saate çıkar inşallah canım bakalım hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?