İnşallah sağlıkla kat kat artsın canım daha çok yeni belki birden artacakCanım benim iki gün de bir iki katına çıkması lazım doktorum da sakin ol daha çok yeni dedi bakalım hayırlısı olur inşallah
canım herkeste tam 2 kat beklemiyorlar ki. %60 ve üzeri sağlıklı kabul ediliyorGünaydın kızlar ben de kan verdim bekliyorum doktorumuz takip edelim dedi nasip bakalım hayırlısı olur inşallah artışımız çok sağlıklı değil gibi
Allah razı olsun canım benimHadi hayırlı haberlerle inşallah dualarım seninle kuzum
İnşallah kuzum bakalım hayırlısı olur inşallahİnşallah sağlıkla kat kat artsın canım daha çok yeni belki birden artacak
İnşallah kuzum inşallah sağlıklı bir şekilde kucakucağımıza almayı nasip eder Rabbim inşallahcanım herkeste tam 2 kat beklemiyorlar ki. %60 ve üzeri sağlıklı kabul ediliyor
Aman canim herkes konusur iste gereksiz benimde 8 ayda oldu insallah Rabbim sanada en yakin zamanda nasip eder. Kimseye bakipta uzme kendiniEvlendigimizden beri 7 aydır :) şubatta da nasıp olmadı 8. Aya kaldı kısmet
Aaa masallah cok sevindim gozun aydin canim. Insallah saglikli cok guzel bir hamilelik gecirirsinKizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
8. Ayda neyi farklı yaptınız acabaAman canim herkes konusur iste gereksiz benimde 8 ayda oldu insallah Rabbim sanada en yakin zamanda nasip eder. Kimseye bakipta uzme kendini
Allah korusun canim sakin oyle kotu seyler dusunme insallah bugun bosuna uzuldugunu anliyacaksinGünaydın kızlar ben de kan verdim bekliyorum doktorumuz takip edelim dedi nasip bakalım hayırlısı olur inşallah artışımız çok sağlıklı değil gibi
masallah allah bizede nasip etsin günaydın canm inş iyi sonuçlar al doktordan :)Kizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
Topigimizin yeni gebesiii :))maşallah rabbim herseyin hayirlisini versinKizlar bende kan verdiim,11 gibi sonuçlar cikicak
Regl günü testlerim
İnşallah kan ile de tescillenir canım..Aaa masallah cok sevindim gozun aydin canim. Insallah saglikli cok guzel bir hamilelik gecirirsin
İnşallah canım..fazla sabırsızim ve okuldayim stresliyimmasallah allah bizede nasip etsin günaydın canm inş iyi sonuçlar al doktordan :)
Allah razı olsun canım..Allah tüm bekleyenlere bu haberi nasip etsin inşallah..Topigimizin yeni gebesiii :))maşallah rabbim herseyin hayirlisini versin
7. Ayda farkli seyler yaptim canim8. Ayda neyi farklı yaptınız acaba?
Amin insallah canim Rabbim yavsunu sana bagislasinİnşallah kan ile de tescillenir canım..
Ovulasyon testinin baya faydası var mı?7. Ayda farkli seyler yaptim canim8. Ayda birtek ovulasyon testini yaptim zaten bizim cok iliski olmadi sadece iki iliskimiz oldu ben grip oldum o ara pek dikkat etmedim dogrusu galiba biraz rahat olunca oluyor sters herseye engel rahat ol insallah yakin zamanda olur
Valla canim kullandigimin 2. Ayi hamile kaldim benim adetler duzenliydi aslinda ama yinede kullandim cok sukir faydasini da gordumOvulasyon testinin baya faydası var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?