Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Valla canim kullandigimin 2. Ayi hamile kaldim benim adetler duzenliydi aslinda ama yinede kullandim cok sukir faydasini da gordum

Ah ah ne hevesleniyorum ve seviniyorum böyle diyenleri duydukça :) Benim 5. yada 6. ay bu ay ve daha yapmiycam dua istiyorum sadece :)

Valla canımm nasıl olur hiç bilmşyorum ben 7 gün bıyunca full okudum .

Valla canımm nasıl olur hiç bilmşyorum ben 7 gün bıyunca full okudum .

Çoookkk kararsız kaldım
niyet edip 41 gün boyunca da günde 1001 tane besmele çekilince duan kabul oluyomuş diye duymuştum arkadaşım unutursan bi sonraki gün tamamlarsın dedi ama aynı olabilir mi bilemedim

Evet kızlar gittim ama bakmadılar kayıt olmadan bakamıyoruz dediler

Okdr heveslenmiştim kana vermiyorum siz kaybettiniz
Canım ben ilk hamileliğimde idrar testinde pozitif görünce devlet hastanesine randevu aldım. Kadın doğuma gittim. Benden 5 tüp kan aldılar. Herbişeyime baktılar. Şimdi de pozitif görünce aynı şeyi yapıcam. İlk adımım devlet hastanesine. Sonra da özelde iyi bi doktor bulmam lazım. Canım doktorum Antalyaya tayin olmuş gitmiş.

Ovulasyon testi kullandığınız 5. Ayınız mi ? Allahm nasıp eder inşallahhh doktora gittiniz mi hiç?

Evett canm ovulasyonla 5. yada 6. aydayım Doktor kontrolündeyim zaten canm. Doğuştan rahim küçüklüğü varmış bende ve Temmuzda tüplerimin tıkalı olduğunu öğrendik Ağustosta ameliyat geçirdim sonrasında Ekim ayında tekrar film çektirdiğimde tüplerin açık olduğu söylendi ama hâla o güzel sonucu almak nasip olmadı Rabbim herkese nasip etsin hayırlısıyla, bize de inşAllahhh tez vakitte sağlıkla

Yok görmüyoruz bi sorun yok demişti doktor ama bilmiyorum hayırlı zamanını bekliyor sanırım çok istiyorum :/
Öyle tabi canım milletin ağzı torba değil ki büzesin bak ben 21 ayda 6 kere (5i ilk 12 ayda) hamile kaldım ama hep sağlıksızdı perişan oldum biride birseye ihtiyacın var mı demedi ama çocuk yapın bir tane olsun olmadı demesinler diye laf edenler oldu Allah var beş beş cevap verdim ama kimse ne yaşadımızı ne hissettiğimizi anlamıyor o yüzden o insanların söylediklerini kulak ardı etmek en iyisi

Ay devlette alttan bakıyokar diyolar ama gitmek hüç istemiyorum

Evet kızlar gittim ama bakmadılar kayıt olmadan bakamıyoruz dediler

Okdr heveslenmiştim kana vermiyorum siz kaybettiniz
yakınlarda varsa bi devlet hastanesine gitseydin bu kadar yola koyulmuşken hayırlısı kuzum, zaten artışı takip edecek miydin?

Ay devlette alttan bakıyokar diyolar ama gitmek hüç istemiyorum
Sadece kan tahlili talep et. Alttan baktırmak istemiyorum dersin. Ben baktırmıştım. O kadar kötü bir şey değil, kamera ucuna prezervatif takıyorlar tamamdır. Ama istemiyorum dersin.

Yani millete ne onu anlamıyorum. Olmamışsa istemişlerdir olmuyordur senin laf etmen anca kırıcılık etmen olur yada istemiyolardir daha zamanı var diye dusunuyolardir sana ne yani olursa da bi hayırlı olsun der gecersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…