Valla canim kullandigimin 2. Ayi hamile kaldim benim adetler duzenliydi aslinda ama yinede kullandim cok sukir faydasini da gordum[/
Çok soru sordum ya1 ayda kaç tane kullanılıyor kaçıncı günden kaçıncı güne kadar kullandınız döngünüz kaç günde birdi ne zaman yumurtlama gününüzmüş?
Valla canim kullandigimin 2. Ayi hamile kaldim benim adetler duzenliydi aslinda ama yinede kullandim cok sukir faydasini da gordum
Yok canım hamileliğimden beri uykusuzluk varKovmazlar da sen heyecandan mı uyuyamadın bakim
Valla canımm nasıl olur hiç bilmşyorum ben 7 gün bıyunca full okudum .H E canm ya senin attığın 7 günlük ayetel kürsi vardıya? Onu 7 gün boyunca ard arda mı okuyacaktık? Ben perşembe cuma ve c.tesi günleri sayıya göre okudum ama dün okuyamadım sonra da unuttum Bugün okusam olur mu acaba? Yoksa yeniden mi başlayayım?
Ovulasyon testi kullandığınız 5. Ayınız mi ? Allahm nasıp eder inşallahhh doktora gittiniz mi hiç?Ah ah ne hevesleniyorum ve seviniyorum böyle diyenleri duydukça :) Benim 5. yada 6. ay bu ay ve daha yapmiycam dua istiyorum sadece :)
Bide bize anlatsan 7 günlük ayet-el kürsi nasıl oluyor :))Valla canımm nasıl olur hiç bilmşyorum ben 7 gün bıyunca full okudum .
Valla canımm nasıl olur hiç bilmşyorum ben 7 gün bıyunca full okudum .
Canım ben ilk hamileliğimde idrar testinde pozitif görünce devlet hastanesine randevu aldım. Kadın doğuma gittim. Benden 5 tüp kan aldılar. Herbişeyime baktılar. Şimdi de pozitif görünce aynı şeyi yapıcam. İlk adımım devlet hastanesine. Sonra da özelde iyi bi doktor bulmam lazım. Canım doktorum Antalyaya tayin olmuş gitmiş.Evet kızlar gittim ama bakmadılar kayıt olmadan bakamıyoruz dediler
Okdr heveslenmiştim kanavermiyorum siz kaybettiniz
Ovulasyon testi kullandığınız 5. Ayınız mi ? Allahm nasıp eder inşallahhh doktora gittiniz mi hiç?
Bide bize anlatsan 7 günlük ayet-el kürsi nasıl oluyor :))
Öyle tabi canım milletin ağzı torba değil ki büzesin bak ben 21 ayda 6 kere (5i ilk 12 ayda) hamile kaldım ama hep sağlıksızdı perişan oldum biride birseye ihtiyacın var mı demedi ama çocuk yapın bir tane olsun olmadı demesinler diye laf edenler oldu Allah var beş beş cevap verdim ama kimse ne yaşadımızı ne hissettiğimizi anlamıyor o yüzden o insanların söylediklerini kulak ardı etmek en iyisiYok görmüyoruz bi sorun yok demişti doktor ama bilmiyorum hayırlı zamanını bekliyor sanırım çok istiyorum :/
Kuzum devam et rabbım kabul etsin inşallajÇoookkk kararsız kaldım
niyet edip 41 gün boyunca da günde 1001 tane besmele çekilince duan kabul oluyomuş diye duymuştum arkadaşım unutursan bi sonraki gün tamamlarsın dedi ama aynı olabilir mi bilemedim
Ay devlette alttan bakıyokar diyolar ama gitmek hüç istemiyorumCanım ben ilk hamileliğimde idrar testinde pozitif görünce devlet hastanesine randevu aldım. Kadın doğuma gittim. Benden 5 tüp kan aldılar. Herbişeyime baktılar. Şimdi de pozitif görünce aynı şeyi yapıcam. İlk adımım devlet hastanesine. Sonra da özelde iyi bi doktor bulmam lazım. Canım doktorum Antalyaya tayin olmuş gitmiş.
yakınlarda varsa bi devlet hastanesine gitseydin bu kadar yola koyulmuşkenEvet kızlar gittim ama bakmadılar kayıt olmadan bakamıyoruz dediler
Okdr heveslenmiştim kanavermiyorum siz kaybettiniz
Kuzum devam et rabbım kabul etsin inşallaj
Sadece kan tahlili talep et. Alttan baktırmak istemiyorum dersin. Ben baktırmıştım. O kadar kötü bir şey değil, kamera ucuna prezervatif takıyorlar tamamdır. Ama istemiyorum dersin.Ay devlette alttan bakıyokar diyolar ama gitmek hüç istemiyorum
Evet bide çarşamba bakcaktım ama hayaller fossyakınlarda varsa bi devlet hastanesine gitseydin bu kadar yola koyulmuşkenhayırlısı kuzum, zaten artışı takip edecek miydin?
Yani millete ne onu anlamıyorum. Olmamışsa istemişlerdir olmuyordur senin laf etmen anca kırıcılık etmen olur yada istemiyolardir daha zamanı var diye dusunuyolardir sana ne yaniÖyle tabi canım milletin ağzı torba değil ki büzesin bak ben 21 ayda 6 kere (5i ilk 12 ayda) hamile kaldım ama hep sağlıksızdı perişan oldum biride birseye ihtiyacın var mı demedi ama çocuk yapın bir tane olsun olmadı demesinler diye laf edenler oldu Allah var beş beş cevap verdim ama kimse ne yaşadımızı ne hissettiğimizi anlamıyor o yüzden o insanların söylediklerini kulak ardı etmek en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?