Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sadece kan tahlili talep et. Alttan baktırmak istemiyorum dersin. Ben baktırmıştım. O kadar kötü bir şey değil, kamera ucuna prezervatif takıyorlar tamamdır. Ama istemiyorum dersin.
Biliyorum bende baktırdım ama sevmiyorum

Şimdi diceğiniz hee biz bayılırıyoruz

Yok estagrullah canim benim dongum 28 gunde birdi. Ilk ay gereksiz ve cahilce 28 tane falan kullandim. Benim yumurtlamam tam 14. Gundu ikinci ay adetimin 10. Gunu basladim kullanmaya yanlis hatirlamiyorsam 6.teste pikki gordum 8.testede catlamayi
8den sonra bıraktınız o zaman ? Sipariş edicem de ne kadar etsem nasıl kullansam ki die düşünüyorum

herkese merhabalar.. haftalardır mesajlarınızı ara ara takip ediyordum bugün ben de yazmak istedim.. biz de bir yıldır bebek planlıyoruz, ultrason muayenemde rahim yumurtalar her şey iyi dendi, eşimde varikosel çıktı ama sperm testine de yeterli dediler.. ama olmuyor doktor her bir kilo yumurta kaliteni etkiler dedi 6 kilo verdim vermeye de devam ediyorum, düzenli ve sağlıklı besleniyorum, kafein şansı düşürür diye okudum kafeini azalttım, suyu arttırdım, ovulasyon testi yapıyorum, ilişkiden sonra 1-2 saat yatıyorum en az 5-6 saat sonra duş alıyorum. 9 şubatta ovulasyonda çift çizgi gördüm 10da silik çizgi, 9-10-11i değerlendirdik, bugün kadın doğum randevum var, varsa bilelim diye erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.. çok yorulmuş hissediyorum, daha napıyım diyorum, yıllardır isteyen var bebeğini kaybeden var biliyorum ama elimde değil süreç uzadıkça üzülüyorum

Biliyorum bende baktırdım ama sevmiyorum

Şimdi diceğiniz hee biz bayılırıyoruz
Hahhaha ben giderim hemen durmam öyle. Zaten bende tiroit sorunu var. Baktırmak zorundayım. Her ay kan veriyorum ben hamilelikte. Zor oluyor ya benim hamileliğim. Böyle durayım ben en iyisi :))

Olur mu hiç komşuyla çekirdek çitletirken ne konuşacak

Hahhaha ben giderim hemen durmam öyle. Zaten bende tiroit sorunu var. Baktırmak zorundayım. Her ay kan veriyorum ben hamilelikte. Zor oluyor ya benim hamileliğim. Böyle durayım ben en iyisi :))
Benım ilk gebeliğimde kan değerlerim çok iyiydi canım .
Doktorumda kan verme refl 1 hafta geçince gel demişti
Ama gitmek istemşyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…