Biliyorum bende baktırdım ama sevmiyorumSadece kan tahlili talep et. Alttan baktırmak istemiyorum dersin. Ben baktırmıştım. O kadar kötü bir şey değil, kamera ucuna prezervatif takıyorlar tamamdır. Ama istemiyorum dersin.
kan değerini öğrenmeden de duruluyor şekil aEvet bide çarşamba bakcaktım ama hayaller foss
Neyseki işten çıktın kuzum evde uzanırsın hiç değilse uykusuz yorma kendiniYok canım hamileliğimden beri uykusuzluk var
Ben senden de daha dayanıklımı çıkcam he ne dersinkan değerini öğrenmeden de duruluyor şekil a
Insallah en yakin zamanda olur canim aslin da herseyden once stresli olmamak geliyor rahat olunca gercekten oluyorAh ah ne hevesleniyorum ve seviniyorum böyle diyenleri duydukça :) Benim 5. yada 6. ay bu ay ve daha yapmiycam dua istiyorum sadece :)
Aynen aynen öğlen 1 saat kadar uyuyorum . O kdrNeyseki işten çıktın kuzum evde uzanırsın hiç değilse uykusuz yorma kendini
8den sonra bıraktınız o zaman ? Sipariş edicem de ne kadar etsem nasıl kullansam ki die düşünüyorumYok estagrullah canim benim dongum 28 gunde birdi. Ilk ay gereksiz ve cahilce 28 tane falan kullandim. Benim yumurtlamam tam 14. Gundu ikinci ay adetimin 10. Gunu basladim kullanmaya yanlis hatirlamiyorsam 6.teste pikki gordum 8.testede catlamayi
bakiiim ben gecikmenin 18. günü falan gitmiştim sanırımBen senden de daha dayanıklımı çıkcam he ne dersin
Mart 5 te gidersem
Nasil kuzum yaa neyse artik sende bir hastanede verirsin insallah cok guzel ve hayirli sonuclar alirsinEvet kızlar gittim ama bakmadılar kayıt olmadan bakamıyoruz dediler
Okdr heveslenmiştim kanavermiyorum siz kaybettiniz
Hahhaha ben giderim hemen durmam öyle. Zaten bende tiroit sorunu var. Baktırmak zorundayım. Her ay kan veriyorum ben hamilelikte. Zor oluyor ya benim hamileliğim. Böyle durayım ben en iyisi :))Biliyorum bende baktırdım ama sevmiyorum
Şimdi diceğiniz hee biz bayılırıyoruz
Olur mu hiç komşuyla çekirdek çitletirken ne konuşacakYani millete ne onu anlamıyorum. Olmamışsa istemişlerdir olmuyordur senin laf etmen anca kırıcılık etmen olur yada istemiyolardir daha zamanı var diye dusunuyolardir sana ne yaniolursa da bi hayırlı olsun der gecersin
Ben dediğim gün giderim 20 oluyobakiiim ben gecikmenin 18. günü falan gitmiştim sanırım
Çok teşekürler
Benım ilk gebeliğimde kan değerlerim çok iyiydi canım .Hahhaha ben giderim hemen durmam öyle. Zaten bende tiroit sorunu var. Baktırmak zorundayım. Her ay kan veriyorum ben hamilelikte. Zor oluyor ya benim hamileliğim. Böyle durayım ben en iyisi :))
Misafir kaydı açaymış yaEvet kızlar gittim ama bakmadılar kayıt olmadan bakamıyoruz dediler
Okdr heveslenmiştim kanavermiyorum siz kaybettiniz
Unutmadım canım kahvaltı yapıyorum :) bitsin eklıcemÇok teşekürlerbide beni listeye ekleyecektin ama unuttun sanırım:)) rica etsem 7 mart diye ekleyebilirmisin canımmm zahmet olmazsa :)
Gereksizler:)Olur mu hiç komşuyla çekirdek çitletirken ne konuşacak
Farklı şehirde ikametgahım olmak zorundyamısMisafir kaydı açaymış ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?