Afiyet olsun :*Unutmadım canım kahvaltı yapıyorum :) bitsin eklıcem
Sağol canımAfiyet olsun :*
Yok ben 8 den sonra bakmadim cunku cok agir bir grip geciriyordum o yuzden salladim nette 30 lu var ucuza da geliyor ilk ay cok kullaniliyor8den sonra bıraktınız o zaman ? Sipariş edicem de ne kadar etsem nasıl kullansam ki die düşünüyorum
ooohhh çok güzelBen dediğim gün giderim 20 oluyo
benimde 8 mart :)Çok teşekürlerbide beni listeye ekleyecektin ama unuttun sanırım:)) rica etsem 7 mart diye ekleyebilirmisin canımmm zahmet olmazsa :)
Insallah en yakin zamanda olur canim aslin da herseyden once stresli olmamak geliyor rahat olunca gercekten oluyor
Hayaaller bu baklım hayatlar ne olcak . Şuan ço güzel devam ediyoeuz . Ağrım sızım yok elhamdüllillah böyle giderse gitmemooohhh çok güzel
Hiç aklıma yatmıyor bu işler yahu ne vardı bir tüp kan almaktaFarklı şehirde ikametgahım olmak zorundyamıs
Ekledım canım uğurlu gelsin inşallahhAfiyet olsun :*
Hiç aklıma yatmıyor bu işler yahu ne vardı bir tüp kan almakta
Tamamdr canim saolasin :*Yok ben 8 den sonra bakmadim cunku cok agir bir grip geciriyordum o yuzden salladim nette 30 lu var ucuza da geliyor ilk ay cok kullaniliyor
Amiiin inşallah teşekkür ediyorum canımmm :)Ekledım canım uğurlu gelsin inşallahh
Senle zaten geçen ayda arka arkaya hasta olduk bu ay arka arkaya hamiş oluruz inşallah:))benimde 8 mart :)
ay inşallah amin yaaa :)Senle zaten geçen ayda arka arkaya hasta olduk bu ay arka arkaya hamiş oluruz inşallah:))
Hosgeldin canim insallah Rabbim tez zamanda sana da nasip eder bol bol dua et insaalah kabul olurlarherkese merhabalar.. haftalardır mesajlarınızı ara ara takip ediyordum bugün ben de yazmak istedim.. biz de bir yıldır bebek planlıyoruz, ultrason muayenemde rahim yumurtalar her şey iyi dendi, eşimde varikosel çıktı ama sperm testine de yeterli dediler.. ama olmuyordoktor her bir kilo yumurta kaliteni etkiler dedi 6 kilo verdim vermeye de devam ediyorum, düzenli ve sağlıklı besleniyorum, kafein şansı düşürür diye okudum kafeini azalttım, suyu arttırdım, ovulasyon testi yapıyorum, ilişkiden sonra 1-2 saat yatıyorum en az 5-6 saat sonra duş alıyorum. 9 şubatta ovulasyonda çift çizgi gördüm 10da silik çizgi, 9-10-11i değerlendirdik, bugün kadın doğum randevum var, varsa bilelim diye erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.. çok yorulmuş hissediyorum, daha napıyım diyorum, yıllardır isteyen var bebeğini kaybeden var biliyorum ama elimde değil süreç uzadıkça üzülüyorum
herkese merhabalar.. haftalardır mesajlarınızı ara ara takip ediyordum bugün ben de yazmak istedim.. biz de bir yıldır bebek planlıyoruz, ultrason muayenemde rahim yumurtalar her şey iyi dendi, eşimde varikosel çıktı ama sperm testine de yeterli dediler.. ama olmuyordoktor her bir kilo yumurta kaliteni etkiler dedi 6 kilo verdim vermeye de devam ediyorum, düzenli ve sağlıklı besleniyorum, kafein şansı düşürür diye okudum kafeini azalttım, suyu arttırdım, ovulasyon testi yapıyorum, ilişkiden sonra 1-2 saat yatıyorum en az 5-6 saat sonra duş alıyorum. 9 şubatta ovulasyonda çift çizgi gördüm 10da silik çizgi, 9-10-11i değerlendirdik, bugün kadın doğum randevum var, varsa bilelim diye erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.. çok yorulmuş hissediyorum, daha napıyım diyorum, yıllardır isteyen var bebeğini kaybeden var biliyorum ama elimde değil süreç uzadıkça üzülüyorum
Cumartesi bir söz törenimiz var oraya gitcez . Pazartesi ya da salı ya alırım bilmiyorum şuannedemistimkibenn dvtb iyi haberlerle gelin inşallah... H E Elçinim kan vermemen hayrına olmuş gelsin 5 mart şimdi :)) morcim de ben adeti beklerken öğrenmişti aynı gibi olacak aşağı yukarı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?