Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İ
İnşallah canımm..özel merkezde kan verdim,sonuçlar e nabiza düşüyor dendi.ya dusmezse resmen okul çıkışı 4te ogrenicem,catlarim
Ay bı de kanı alan kişi kulagima hayırlı olsun,kaç gün geçti dedi.Bugundu tarihi diyemedim

Allah iyiliği versin

Dünya kadınlar günü hediyen olsun inşAllah çift çizgi 7 Mart bekliyorum bende
sabah aynı şeyi düşündüm yaaa dünya kadınlar günü hediyesi olur olursa diye yemin ederim
inşallah hepimize dünya kadınlar günü hediyesi olur :)
önce siz sonrada ben çift çizgiyi görürüm inşalalh :)

özelde vermişsin kuzum ara öğren ya... 4ü bekletme bizee:)

şey deseydin kkda erkenden öğreniliyor

Hosgeldin :)
inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini duyarız. Ayrıca üzülme herkesin imtihanı kendine ağır yine de kimse umutsuz değil güneş doğuyorsa ümit var demektir

Sağol kuzumm benımmm
Nasıl gidiyor cimcimeyle ?
Huysuzluk yapıyormu :)
Vallahi en son detaylıya girdim ordaki doktor demesin mi yok ben emin değilim diye kız gibi deyip yolladı zar zor dk bir cinsiyet değişiyo ya eğer son dk golü atarsa aldıklarımı giydircem ceza olsun pembiş pembiş

Benim takıntım zaten bu ay olursa şuna hediye olur bu ay olursa buna hediye olur diye diye ömrüm gecti hediye gelmedi Töbe estağfurullah Amiiinnnn canım aminnn pozitif testlerimizi de atarız inşAlllahhhh :)

hahaaha. 22. haftaya gelmişsin artık kesin söylemeleri gerekmiyor mu
hareketlerini hissediyor musun? ayy takvimde göbişin de çıkmış en son çıkmamıştı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…