- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
İnşallah canımm..özel merkezde kan verdim,sonuçlar e nabiza düşüyor dendi.ya dusmezse resmen okul çıkışı 4te ogrenicem,catlarimnedemistimkibenn @dvtb iyi haberlerle gelin inşallah... H E Elçinim kan vermemen hayrına olmuş gelsin 5 mart şimdi :)) morcim de ben adeti beklerken öğrenmişti aynı gibi olacak aşağı yukarı
benimde 8 mart :)
Etiketledim de aslında ama müsait değil heralde@AloeeVeraa unuttu bizi
İ
İnşallah canımm..özel merkezde kan verdim,sonuçlar e nabiza düşüyor dendi.ya dusmezse resmen okul çıkışı 4te ogrenicem,catlarim
Ay bı de kanı alan kişi kulagima hayırlı olsun,kaç gün geçti dedi.Bugundu tarihi diyemedim
sabah aynı şeyi düşündüm yaaa dünya kadınlar günü hediyesi olur olursa diyeDünya kadınlar günü hediyen olsun inşAllah çift çizgi7 Mart bekliyorum bende
özelde vermişsin kuzum ara öğren ya... 4ü bekletme bizee:)İ
İnşallah canımm..özel merkezde kan verdim,sonuçlar e nabiza düşüyor dendi.ya dusmezse resmen okul çıkışı 4te ogrenicem,catlarim
Ay bı de kanı alan kişi kulagima hayırlı olsun,kaç gün geçti dedi.Bugundu tarihi diyemedim
şey deseydin kkda erkenden öğreniliyorİ
O akıntının kıvamınöenmli .Kızlar akıntı kaç gün sürebilir en fazla benim 10 gündür akıntım var ve uzayan akıntı dedikleri 5gündür geliyor adetimede az kaldı normalmi
Arayınca söylerler mi sahiden,varsa öyle şey elbette ki arariimözelde vermişsin kuzum ara öğren ya... 4ü bekletme bizee:)
Valla demeliydim,hep kızlardan öğrendim bu işleri diye de eklemeliydimşey deseydin kkda erkenden öğreniliyor
Hosgeldin :)herkese merhabalar.. haftalardır mesajlarınızı ara ara takip ediyordum bugün ben de yazmak istedim.. biz de bir yıldır bebek planlıyoruz, ultrason muayenemde rahim yumurtalar her şey iyi dendi, eşimde varikosel çıktı ama sperm testine de yeterli dediler.. ama olmuyordoktor her bir kilo yumurta kaliteni etkiler dedi 6 kilo verdim vermeye de devam ediyorum, düzenli ve sağlıklı besleniyorum, kafein şansı düşürür diye okudum kafeini azalttım, suyu arttırdım, ovulasyon testi yapıyorum, ilişkiden sonra 1-2 saat yatıyorum en az 5-6 saat sonra duş alıyorum. 9 şubatta ovulasyonda çift çizgi gördüm 10da silik çizgi, 9-10-11i değerlendirdik, bugün kadın doğum randevum var, varsa bilelim diye erken gebelik testi yaptım tek çizgi çıktı.. çok yorulmuş hissediyorum, daha napıyım diyorum, yıllardır isteyen var bebeğini kaybeden var biliyorum ama elimde değil süreç uzadıkça üzülüyorum
Vallahi en son detaylıya girdim ordaki doktor demesin mi yok ben emin değilim diyeSağol kuzumm benımmm
Nasıl gidiyor cimcimeyle ?
Huysuzluk yapıyormu :)
Erkek olma ihtimalimi varVallahi en son detaylıya girdim ordaki doktor demesin mi yok ben emin değilim diyekız gibi deyip yolladı zar zor dk bir cinsiyet değişiyo ya eğer son dk golü atarsa aldıklarımı giydircem ceza olsun pembiş pembiş
sabah aynı şeyi düşündüm yaaa dünya kadınlar günü hediyesi olur olursa diyeyemin ederim
inşallah hepimize dünya kadınlar günü hediyesi olur :)
önce siz sonrada ben çift çizgiyi görürüm inşalalh :)
Ben direk kendi doktoruma koşuyorumkızlar çift çizgi gördükten sonra direkt sağlık ocağına mı gidiyorsunuz kan testine devlete mi?
hahaaha. 22. haftaya gelmişsin artık kesin söylemeleri gerekmiyor muVallahi en son detaylıya girdim ordaki doktor demesin mi yok ben emin değilim diyekız gibi deyip yolladı zar zor dk bir cinsiyet değişiyo ya eğer son dk golü atarsa aldıklarımı giydircem ceza olsun pembiş pembiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?