Hiçbiryere koşmadım beklıyorumkızlar çift çizgi gördükten sonra direkt sağlık ocağına mı gidiyorsunuz kan testine devlete mi?
aynen bende öyleyimBenim takıntım zaten bu ay olursa şuna hediye olur bu ay olursa buna hediye olur diye diye ömrüm gecti hediye gelmediTöbe estağfurullah Amiiinnnn canım aminnn pozitif testlerimizi de atarız inşAlllahhhh :)
aynen bende öyleyimbakalım inşalalh atarız bu ay :)
Aminnn inşAllah canm yaPeki sence dünün sayısını bugün mü okuyayım? Yoksa dün ile bugünün sayısı kadar mı okuyayım bugün?
Dünü bugun oku öyle devam et canım
Bugün 13. Günmart başı batı olan arkadaşlarım. Bu ekip böylece Kasım anneleri grubuna gireceğiz Allahın izniyle
Güzel enerji yaymak lazımmmmm kuzum, bu aralar değerlendirme yapıyoruz ve şubat sonu testlerde çift çizgiyi görüyoruz inşallahAyyyy aminnn inşAllahhh içim umut doldu sankiii
söylemeleri lazım ya.. hatta mail gönderin de:)Arayınca söylerler mi sahiden,varsa öyle şey elbette ki arariiminşallah şansımı öyle de denicem canım çok sağol
Çok heyecanlıi,bir saat sonra arayacağım o zaman canimsöylemeleri lazım ya.. hatta mail gönderin de:)
Unutmadım bebeğim ya :) her gün girip okuyorum, bazen çok yazılmış oluyo hepsini okuyamıyorum canım ama buralardayım hep :)
inşallah kuzummmBugün 13. Günmart başı batı olan arkadaşlarım. Bu ekip böylece Kasım anneleri grubuna gireceğiz Allahın izniyle
ayy evet çook heyecanlı... şansını dene en azından evet canım.Çok heyecanlıi,bir saat sonra arayacağım o zaman canim
Canım ne zaman etiketledin inan görmedim. Her gün bakıyorum aslında buraya da ama bazen çok birikmiş oluyo hepsini okuyamıyorum :)Etiketledim de aslında ama müsait değil heralde
Çarşamba günü bu saatlerde ben yine bekliyor olucam canimayy evet çook heyecanlı... şansını dene en azından evet canım.
aynen bende bazen hepsini okuyamıyorum. ses seda yok naptı bu kız acaba dedimUnutmadım bebeğim ya :) her gün girip okuyorum, bazen çok yazılmış oluyo hepsini okuyamıyorum canım ama buralardayım hep :)
yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısıAllah korusun canim sakin oyle kotu seyler dusunme insallah bugun bosuna uzuldugunu anliyacaksin
korkmana gerek yok bence artışı gördük en nihayetinde bak minnoşşa kan bile vermedi beklediÇarşamba günü bu saatlerde ben yine bekliyor olucam canimbugun heyecanlı,o gün biraz korkulu olucak,iki katı artmış mı diye .inşallah ya..uyku nedir bilmiyorum şu süreçte..Allah razı olsun senden ve sizlerden..
Ama ben çok üzüldümyok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?