Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Off ya..icim kötü oldu şuan..yine artmış cumartesine gore,ama yüzde olarak düşük..
Kafayı yiyeceğim bende.neden böyle oluyor..

yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Canımmmm, üzülme ne olursun ne gelirse rabbimden gelir.. Hem bekle bakalım belki değildir, belki artar. Of of

İnşallah öyle değildir canım ya. Acaba geç döllenme olmuş da öyle çıkmış olabilir mi

yaaa ilk sonuç 190lı bişeyler miydi? aynı yerde mi verdin...? offf yaa o kadar da dua ettik kuzum yaaa... Rabbimden hayırlısını istiyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsun.. :/ çok üzgünüm.

canım çok isterdim iyi haber vermeyi ama malesef değerim 176 çıktı doktorum büyük ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik düşüşü bekleyelim dedi perşembe tekrar kan vereceğim

aynen bende bazen hepsini okuyamıyorum. ses seda yok naptı bu kız acaba dedim gittin mi tekrar doktora??
Kuzu 3 gündür açık kahve lekelenmem vardı dün düzeldi normale döndü ama bugün bi gidicem doktoruma 2 de. Telefonda önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum ama gel bi bakalım dedi

canım çok isterdim iyi haber vermeyi ama malesef değerim 176 çıktı doktorum büyük ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik düşüşü bekleyelim dedi perşembe tekrar kan vereceğim
ay ne bileyim yaa.. değildir belki diye hala umut da bitmiyordu... öyle %60 larda artmayıp sağlıkla keseyi görüp doğuran yok mu ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…