Kuzum sat tarihini sormuştum :) hamile kalanların batları sikip sat eklıyorumdaCanım ne zaman etiketledin inan görmedim. Her gün bakıyorum aslında buraya da ama bazen çok birikmiş oluyo hepsini okuyamıyorum :)
Hadi inşallahhhhBugün 13. Günmart başı batı olan arkadaşlarım. Bu ekip böylece Kasım anneleri grubuna gireceğiz Allahın izniyle
Off ya..icim kötü oldu şuan..yine artmış cumartesine gore,ama yüzde olarak düşük..yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
ben ibretliğimkorkmana gerek yok bence artışı gördük en nihayetinde bak minnoşşa kan bile vermedi bekledimorcivertkedi
yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Sen sanki kan verdin yaaa öyle kalmıs aklımdaben ibretliğim
Canımmmm, üzülme ne olursun ne gelirse rabbimden gelir.. Hem bekle bakalım belki değildir, belki artar. Of ofyok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
İnşallah öyle değildir canım ya. Acaba geç döllenme olmuş da öyle çıkmış olabilir miyok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Artış testlerde var dimi ya canim..miratechte özellikle ilk gün yaptığım ve bugün bariz belli artis..ama yine de korku oluyor..korkmana gerek yok bence artışı gördük en nihayetinde bak minnoşşa kan bile vermedi bekledimorcivertkedi
yaaa ilk sonuç 190lı bişeyler miydi? aynı yerde mi verdin...? offf yaa o kadar da dua ettik kuzum yaaa... Rabbimden hayırlısını istiyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsun.. :/ çok üzgünüm.yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
canım çok isterdim iyi haber vermeyi ama malesef değerim 176 çıktı doktorum büyük ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik düşüşü bekleyelim dedi perşembe tekrar kan vereceğimnedemistimkibenn dvtb iyi haberlerle gelin inşallah... H E Elçinim kan vermemen hayrına olmuş gelsin 5 mart şimdi :)) morcim de ben adeti beklerken öğrenmişti aynı gibi olacak aşağı yukarı
ee haklı olarak bak dvtbye poff canım sıkıldı ya..Artış testlerde var dimi ya canim..miratechte özellikle ilk gün yaptığım ve bugün bariz belli artis..ama yine de korku oluyor..
ee haklı olarak bak dvtbye poff canım sıkıldı ya..
Alttan bi baksalar kese yerine yerleşmiş mi diye..yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Daha değer çok küşük kese gözükmezAlttan bi baksalar kese yerine yerleşmiş mi diye..
Kuzu 3 gündür açık kahve lekelenmem vardı dün düzeldi normale döndü ama bugün bi gidicem doktoruma 2 de. Telefonda önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum ama gel bi bakalım dediaynen bende bazen hepsini okuyamıyorum. ses seda yok naptı bu kız acaba dedimgittin mi tekrar doktora??
Bende bişey yok kuzum Dvtb ye çok üzüldüm inşallah değerler artar .noldu kuzum yaa ama hakkaten endişe bitmiyor işte...
ay ne bileyim yaa.. değildir belki diye hala umut da bitmiyordu... öyle %60 larda artmayıp sağlıkla keseyi görüp doğuran yok mu ya..canım çok isterdim iyi haber vermeyi ama malesef değerim 176 çıktı doktorum büyük ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik düşüşü bekleyelim dedi perşembe tekrar kan vereceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?