Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Canım ya şimdi görüyorum ben bunu çok üzüldüm, noldu değerin mi düşüyo az mı artıyo

canım çok isterdim iyi haber vermeyi ama malesef değerim 176 çıktı doktorum büyük ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik düşüşü bekleyelim dedi perşembe tekrar kan vereceğim
Olsun hayırlısı böyleymiş de canım. Bak kimyasaldan sonra hemen kalınabiliyor. Ben dış gebelik geçirdim çok aprım vardı sende varmı? Benim 300 400 lere çıkmıştı birde inşallah kimyssaldır diyeceğim de demek de istemiyorum yaa ...
Dış gebelikten se inşallah kimyasaldır canım. Dış genelik daha zor. Kürtajla kurtulmuştum ben. 3 ay sonra oğluma hamile kalmıştım ama dış geblikse de korkma hiç

Canımmmm, üzülme ne olursun ne gelirse rabbimden gelir.. Hem bekle bakalım belki değildir, belki artar. Of of
doktorum çok pozitif biri öyle olsa emin olun teselli ederdi tek tesellimiz hamile kalabiliyorsun dedi ama hiç ara vermiyoruz yeniden deniyoruz dedi bakalım hayırlısı

Bende geçen ay biliyosunuz kimyasal geçirdim .
İnşallaahh dıl gebeliktense kimyasaldır

doktorum çok pozitif biri öyle olsa emin olun teselli ederdi tek tesellimiz hamile kalabiliyorsun dedi ama hiç ara vermiyoruz yeniden deniyoruz dedi bakalım hayırlısı
çok üzüldüm canım doğru zaman değilmiş demekki her şeyde bir hayır vardır böyle düşün

Kuzum benim Allah sabırlar versin, üzülme nolursun. Doktorun doğru söylüyor en azından gebe kalabiliyorsun, gençsin yine olur ümitsizlik yok tamam mı?

yaaa ilk sonuç 190lı bişeyler miydi? aynı yerde mi verdin...? offf yaa o kadar da dua ettik kuzum yaaa... Rabbimden hayırlısını istiyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsun.. :/ çok üzgünüm.
kuzum sonuçlarımız 73-126-179 ilki başka yerde diğer ikisi aynı yerde

Sen sanki kan verdin yaaa öyle kalmıs aklımda
ilk öğrendiğim gün vermiştim 46ydı
Kuzu 3 gündür açık kahve lekelenmem vardı dün düzeldi normale döndü ama bugün bi gidicem doktoruma 2 de. Telefonda önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum ama gel bi bakalım dedi
kırmızı olmadıktan sonra korkmayın diyorlar. iyi haberlerle gel

ilk öğrendiğim gün vermiştim 46ydı

kırmızı olmadıktan sonra korkmayın diyorlar. iyi haberlerle gel
Evet doktor da ağrın yoksa ve kırmızı kan yoksa korkmana gerek yok gayet normal böyle şeyler dedi ama ben dayanamayıp gitcem. Hem cuma günü kalp atışı randevum vardı belki bugün bi sürpriz yaşarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…