İnşallahay ne bileyim yaa.. değildir belki diye hala umut da bitmiyordu... öyle %60 larda artmayıp sağlıkla keseyi görüp doğuran yok mu ya..
Canım ya şimdi görüyorum ben bunu çok üzüldüm, noldu değerin mi düşüyo az mı artıyoyok canım sonuç çıktı 176 doktorum kimyasal yada dış gebelik dedi perşembe günü tekrar vericem düşüşü izleyelim mutlaka dedi bakalım hayırlısı
Olsun hayırlısı böyleymiş de canım. Bak kimyasaldan sonra hemen kalınabiliyor. Ben dış gebelik geçirdim çok aprım vardı sende varmı? Benim 300 400 lere çıkmıştı birde inşallah kimyssaldır diyeceğim de demek de istemiyorum yaa ...canım çok isterdim iyi haber vermeyi ama malesef değerim 176 çıktı doktorum büyük ihtimalle kimyasal ya da dış gebelik düşüşü bekleyelim dedi perşembe tekrar kan vereceğim
doktorum çok pozitif biri öyle olsa emin olun teselli ederdi tek tesellimiz hamile kalabiliyorsun dedi ama hiç ara vermiyoruz yeniden deniyoruz dedi bakalım hayırlısıCanımmmm, üzülme ne olursun ne gelirse rabbimden gelir.. Hem bekle bakalım belki değildir, belki artar. Of of
Ay şekerim hiç görmemişim inan ki kusuruma bakma. Sat 10 ocak canımKuzum sat tarihini sormuştum :) hamile kalanların batları sikip sat eklıyorumda
Bende geçen ay biliyosunuz kimyasal geçirdim .Olsun hayırlısı böyleymiş de canım. Bak kimyasaldan sonra hemen kalınabiliyor. Ben dış gebelik geçirdim çok aprım vardı sende varmı? Benim 300 400 lere çıkmıştı birde inşallah kimyssaldır diyeceğim de demek de istemiyorum yaa ...
Dış gebelikten se inşallah kimyasaldır canım. Dış genelik daha zor. Kürtajla kurtulmuştum ben. 3 ay sonra oğluma hamile kalmıştım ama dış geblikse de korkma hiç
Estafırullah canımAy şekerim hiç görmemişim inan ki kusuruma bakma. Sat 10 ocak canım
çok üzüldüm canım doğru zaman değilmiş demekkidoktorum çok pozitif biri öyle olsa emin olun teselli ederdi tek tesellimiz hamile kalabiliyorsun dedi ama hiç ara vermiyoruz yeniden deniyoruz dedi bakalım hayırlısı
Kuzum benim Allah sabırlar versin, üzülme nolursun. Doktorun doğru söylüyor en azından gebe kalabiliyorsun, gençsin yine olur ümitsizlik yok tamam mı?doktorum çok pozitif biri öyle olsa emin olun teselli ederdi tek tesellimiz hamile kalabiliyorsun dedi ama hiç ara vermiyoruz yeniden deniyoruz dedi bakalım hayırlısı
kuzum sonuçlarımız 73-126-179 ilki başka yerde diğer ikisi aynı yerdeyaaa ilk sonuç 190lı bişeyler miydi? aynı yerde mi verdin...? offf yaa o kadar da dua ettik kuzum yaaa... Rabbimden hayırlısını istiyoruz hakkında hayırlısı neyse o olsun.. :/ çok üzgünüm.
ilk öğrendiğim gün vermiştim 46ydıSen sanki kan verdin yaaa öyle kalmıs aklımda
kırmızı olmadıktan sonra korkmayın diyorlar. iyi haberlerle gelKuzu 3 gündür açık kahve lekelenmem vardı dün düzeldi normale döndü ama bugün bi gidicem doktoruma 2 de. Telefonda önemli bi şey olduğunu düşünmüyorum ama gel bi bakalım dedi
şu an belli olmaz canım çok erkenAlttan bi baksalar kese yerine yerleşmiş mi diye..
Takdir Allahın deyip hiçbirşey yapmıcam yailk öğrendiğim gün vermiştim 46ydı
kırmızı olmadıktan sonra korkmayın diyorlar. iyi haberlerle gel
az artıyor kuzumCanım ya şimdi görüyorum ben bunu çok üzüldüm, noldu değerin mi düşüyo az mı artıyo
Evet doktor da ağrın yoksa ve kırmızı kan yoksa korkmana gerek yok gayet normal böyle şeyler dedi ama ben dayanamayıp gitcem. Hem cuma günü kalp atışı randevum vardı belki bugün bi sürpriz yaşarımilk öğrendiğim gün vermiştim 46ydı
kırmızı olmadıktan sonra korkmayın diyorlar. iyi haberlerle gel
Kuzum sen kan verdin mi senin nasıl gidiyoTakdir Allahın deyip hiçbirşey yapmıcam ya
Aksilik olsa bi belirti olur heralde demi
Canım kan vermedim .Kuzum sen kan verdin mi senin nasıl gidiyo
Slm cnm kaç gün arayla yapıldı testlerinaz artıyor kuzum
Off anladım canım ya ama hiç belli olmaz bi devam et bakalım kan vermeyeaz artıyor kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?