Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ağrım yok sadece insan strese girince karın ağrısı olur ya öyle bişey var ama bu tamamen stresten onun farkındayım inşallah kimyasal olur diye dua ediyorum çünkü öncesinde 6 haftalık düşük yaptım ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım

Cnm ya rabbim yardimcin olsun sabır lar diliyorum herseyin hayirlisi

genç değilim 38 yaşındayım canım aslında korktuğum şey yaş zaten
Ne varmış 38'de? 20 yaşında gebe kalamayanlar var, canım benim en azından gebe kalıyorsun. Sen hiç merak etme Allah'ın izniyle gelicek yavrun inşallah

inşallah hayırlısıyla sağlıklıdır diye dua edelim biz... çok az da artmamış yani... 120den 130 olmamış.. daha fazla yani.. Rabbim bilir.

inşallah hayırlısıyla sağlıklıdır diye dua edelim biz... çok az da artmamış yani... 120den 130 olmamış.. daha fazla yani.. Rabbim bilir.
Aynen bende öyle düşünüyorum iyi düşünelim ben birinden duymuştum Jan verdiğin yer de değerler farklı olabiliyor ins öyle biseydir cnm

inşallah canım daha fazla uzamadan güzel haberler alırız

kuzum sonuçlarımız 73-126-179 ilki başka yerde diğer ikisi aynı yerde
Dış gebeliğe benziyor canım değerlerini şimdi gördüm
Ama dış gebelikte de kendi kendine düşen oluyor. Bir de değerin düşük ya sadece iğne yaparlar o şekilde bile düşebilir iyiki erken teşhis etmişsiniz bak takip etmişsin o yönden de bak ilerleseydi daha kötü olabilirdi. Hayırlısı değilmiş ..

Benim de bata daha 12 gün var, regl olacakmışım gibi bir ağrı girdi çıkmıyor. Kasıklarım, belim.. İnşallah üşütmemişimdir ne bileyim

Canım mutlaka sıkı dr takibi yap. Ben de 5 haftalıkken olmultu dış gebelik dr um erken farketti. Değerim 400lerdeydi ama yinede erken farkettiğimiz iyi oldu dedi yok detaykı baktı alttan. Tüpün ucunda duruyor ben kürtajla alırım hiç iğne yapıp şansa bırakmayalım demişti hemen orda kürtajla almıştı tüpe de zarar vermeden.
Şimdi senin yapacağında dr un la sıkı takip yapmak ve senin için hangisi doğruysa onu tercih edin. Bir an evvel atlatırsın inşallah canım tabii dış gebelikse. Deperin yğkseldiği için ben kimyasal olduğunu düşünmüyorum ama inşallah kimyasaldır.

18 di ilk test sonucum. İkişer gün arayla 5 test yaptırdım hiçbiri iki kat artmadı. Son testten altı gün sonra değerim 2000 olmuştu. 184 ten 2000 e yükselmesi altı gün sürdü. Başlarda az artabiliyor değer. Sonra hızlanıyor. Ondan sonra kese görünsün kalp atışı duyulsun diye kendi kendini yiyorsun. Sonra ikili üçlü taramalar, ayrıntılı ultrason, şeker testi nst ler derken dokuz ay stresli bir bekleyiş halini alıyor. Fakat sonuç hep güzel: Dünyalar tatlısı bir yavru. Senin de değerin artmaya başlamış bak. Tavsiyem bir kere daha yaptır sonra bir hafta bekle doktora git. Kendini daha fazla yıpratma. Hayırlı olsun.

Sudemerve paylasmis... ayy dvtb umut sakli kalsin... kesinlesince uzulursun...:/

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…