ağrım yok sadece insan strese girince karın ağrısı olur ya öyle bişey var ama bu tamamen stresten onun farkındayım inşallah kimyasal olur diye dua ediyorum çünkü öncesinde 6 haftalık düşük yaptım ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldımOlsun hayırlısı böyleymiş de canım. Bak kimyasaldan sonra hemen kalınabiliyor. Ben dış gebelik geçirdim çok aprım vardı sende varmı? Benim 300 400 lere çıkmıştı birde inşallah kimyssaldır diyeceğim de demek de istemiyorum yaa ...
Dış gebelikten se inşallah kimyasaldır canım. Dış genelik daha zor. Kürtajla kurtulmuştum ben. 3 ay sonra oğluma hamile kalmıştım ama dış geblikse de korkma hiç
aynen kuzum ağrıların şiddetli olur vs. hafif ağrılar oluyor hepTakdir Allahın deyip hiçbirşey yapmıcam ya
Aksilik olsa bi belirti olur heralde demi
Cnm ya rabbim yardimcin olsun sabır lar diliyorum herseyin hayirlisiağrım yok sadece insan strese girince karın ağrısı olur ya öyle bişey var ama bu tamamen stresten onun farkındayım inşallah kimyasal olur diye dua ediyorum çünkü öncesinde 6 haftalık düşük yaptım ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım
genç değilim 38 yaşındayım canım aslında korktuğum şey yaş zatenKuzum benim Allah sabırlar versin, üzülme nolursun. Doktorun doğru söylüyor en azından gebe kalabiliyorsun, gençsin yine olur ümitsizlik yok tamam mı?
aminnn kuzum Allah razı olsun bakalım hayırlısı diyorum
Ne varmış 38'de? 20 yaşında gebe kalamayanlar var, canım benim en azından gebe kalıyorsun. Sen hiç merak etme Allah'ın izniyle gelicek yavrun inşallahgenç değilim 38 yaşındayım canım aslında korktuğum şey yaş zaten
Ozaman beklemeye devam geri sayım 14aynen kuzum ağrıların şiddetli olur vs. hafif ağrılar oluyor hep
inşallah hayırlısıyla sağlıklıdır diye dua edelim biz...ağrım yok sadece insan strese girince karın ağrısı olur ya öyle bişey var ama bu tamamen stresten onun farkındayım inşallah kimyasal olur diye dua ediyorum çünkü öncesinde 6 haftalık düşük yaptım ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım
perşembe-cumartesi-pazartesi yaptırdım yani iki günde birSlm cnm kaç gün arayla yapıldı testlerin
Aynen bende öyle düşünüyorum iyi düşünelim ben birinden duymuştum Jan verdiğin yer de değerler farklı olabiliyor ins öyle biseydir cnminşallah hayırlısıyla sağlıklıdır diye dua edelim biz...çok az da artmamış yani... 120den 130 olmamış.. daha fazla yani.. Rabbim bilir.
inşallah kuzum hayırlısı diyelimNe varmış 38'de? 20 yaşında gebe kalamayanlar var, canım benim en azından gebe kalıyorsun. Sen hiç merak etme Allah'ın izniyle gelicek yavrun inşallah
İnşallah canım benim, hadi güzel haberlerle gel bize yeniden :)inşallah kuzum hayırlısı diyelim
Peki acaba aynı saatlerde mi.yaptırdın tahlilleri tam 24 saat oldumu yani ne biliyim bi umut arıyorum biseyperşembe-cumartesi-pazartesi yaptırdım yani iki günde bir
Hosgeldin canim insallah Rabbim tez zamanda sana da nasip eder bol bol dua et insaalah kabul olurlar
Ahh canım bende hep öyle diyorum bizden daha uzun zamandır bekleyenler, kayıpları olanlar, zor geçirenler vs. bi çok insan var ama bazen insan sadece kendi imtihanını düşünebiliyo normal olarak. Bu topik herkese uğurlu gelmiş bizlere de uğur getirsin inşAllahhh
Dış gebeliğe benziyor canım değerlerini şimdi gördümkuzum sonuçlarımız 73-126-179 ilki başka yerde diğer ikisi aynı yerde
Canım mutlaka sıkı dr takibi yap. Ben de 5 haftalıkken olmultu dış gebelik dr um erken farketti. Değerim 400lerdeydi ama yinede erken farkettiğimiz iyi oldu dedi yok detaykı baktı alttan. Tüpün ucunda duruyor ben kürtajla alırım hiç iğne yapıp şansa bırakmayalım demişti hemen orda kürtajla almıştı tüpe de zarar vermeden.ağrım yok sadece insan strese girince karın ağrısı olur ya öyle bişey var ama bu tamamen stresten onun farkındayım inşallah kimyasal olur diye dua ediyorum çünkü öncesinde 6 haftalık düşük yaptım ve arkasından kürtaj olmak zorunda kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?